Thuis behandelen

Wij kunnen ook naar u komen

Kunt u niet naar de praktijk komen?

Als u niet naar de praktijk kunt komen, dan komen wij naar u toe! Iedereen verdient het om fysiotherapie te kunnen ontvangen.

aan huis behandelen

Wanneer komt een therapeut aan huis?

Behandeling van de fysiotherapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. De behandeling is er op gericht om klachten te verminderen en het zelfstandig functioneren te optimaliseren om voortzetting van de therapie in de praktijk weer mogelijk te maken. Dit omdat de behandelmogelijkheden in de praktijk beter zijn dan in de thuissituatie.

Voor welke klachten kan ik thuis behandeld worden?

Er zijn meerdere redenen om de fysiotherapeut bij u thuis te laten komen:

 • voor en na een heup- en knieoperaties
 • bij longklachten
 • bij rugklachten of na een rugoperatie
 • bij hartklachten
 • bij reuma (reumatoïde artritis)
 • bij artrose
 • bij de ziekte van Parkinson
 • na een beroerte (CVA)
 • bij Multiple Sclerose
 • bij dementie
 • bij (toegenomen) valrisico
 • alle andere klachten waarmee en/of waardoor u niet naar de praktijk kunt komen

Vergoeding

U kunt ons bellen voor fysiotherapie aan huis. De behandelingen worden gedekt door uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie als u een verwijzing heeft van uw huisarts voor fysiotherapie aan huis.

Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij u thuis!

Therapeuten


Bert Donders

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT), Triggerpoints, Dryneedling
 Meer over Bert Donders

Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Walter Henao Parra

Fysiotherapeut, Dry-needling, Medische Fitness
 Meer over Walter Henao Parra

Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Mathilda Stolte

Fysiotherapeut, Handspecialist
 Meer over Mathilda Stolte

Ik ben Mathilda Stolte, afgestudeerd fysiotherapeute aan de hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Sinds 2014 ben ik met super veel plezier werkzaam bij Donders en kunt u mij ook als begeleidend fysiotherapeute vinden voor de revalidatie. Naast fysiotherapie heb ik me begin dit jaar gespecialiseerd in handtherapie, wat een relatief nieuwe specialisatie is binnen de fysiotherapie. Denk bij handtherapie aan klachten aan de pols, hand of arm. Dit kan variëren van artrose, botbreuken, peesletsels/ontstekingen, zenuwletsels en bijvoorbeeld overbelasting klachten (KANS). In mijn communicatie ben ik enthousiast en recht voor zijn raap en doe ik veel in mijn werk met een dosis humor. In mijn werk vind ik het een uitdaging om een cliënt in zijn kracht te zetten en te motiveren om zijn doelen te behalen.