Wie zijn wij?

Wat wij doen en ons beweegt

Zorg van A tot Z onder één dak

Fysio Donders is al meer dan 40 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem, Velp en omstreken. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, sportblessures en nog veel meer

 

DSC_0077

“Het team van Donders heeft de passie om samen met U, efficiënt te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijk en betrokken sfeer!”

 

Wij geloven in de kracht van één team met maar één doel: jouw doel! We behandelen mensen sinds 1981; er zijn al meer dan 23.000 mensen u voorgegaan!
Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Wij houden de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De locaties zijn voorzien van AED apparaten, gratis Wi-Fi en koffie.

Wij geloven in een totaal-aanpak. Door gebruik te maken van onze expertise en verschillende disciplines hebben wij ons team opgesplitst in aandoeningen waar wij veel ervaring in hebben opgedaan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.
Wij kijken verder dan alleen fysiotherapie om u van uw klachten af te helpen.

Wij kunnen u in de volgende talen te woord staan: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Klik hier als de route naar een van onze praktijklocaties wilt bekijken.