Wie zijn wij?

Wat wij doen en ons beweegt

Zorg van A tot Z onder één dak

Fysio Donders is al meer dan 40 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem, Velp en omstreken. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, sportblessures en nog veel meer

 

DSC_0077

“Het team van Donders heeft de passie om samen met U, efficiënt te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijk en betrokken sfeer!”

 

Wij geloven in de kracht van één team met maar één doel: jouw doel! We behandelen mensen sinds 1981; er zijn al meer dan 23.000 mensen u voorgegaan!
Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Wij houden de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De locaties zijn voorzien van AED apparaten, gratis Wi-Fi en koffie.

Missie

Samen met een gespecialiseerd multidisciplinair team u inzicht te geven, te coachen en te werken aan uw gezondheid en herstel, zodat u kan doen en blijven doen. 

Visie

Wij willen een continu en aantoonbaar duurzaam effect bereiken door middel van een korte interventie te koppelen aan een passende langere termijn oplossing. Onze specialisten zullen in samenspraak met u inzicht geven in de beschikbare keuzes binnen Fysio Donders. Dit aan de hand van de voorspelbare effecten van de interventie. Daarnaast creëren wij voor onze stakeholders de juiste selectie, zodat er een hogere voorspelbaarheid ontstaat van het te behalen resultaat

 

Onze werkwijze

Wij geloven in een totaal-aanpak. Door gebruik te maken van onze expertise en verschillende disciplines hebben wij ons team opgesplitst in aandoeningen waar wij veel ervaring in hebben opgedaan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.
Wij kijken verder dan alleen fysiotherapie om u van uw klachten af te helpen.

Wij kunnen u in de volgende talen te woord staan: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Klik hier als de route naar een van onze praktijklocaties wilt bekijken.