Team

Ontmoet onze gespecialiseerde en ervaren therapeuten

Bert Donders
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist, Dryneedling
Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Meer informatie

BIG-nummer: 69033477604

   
Annemiek Varkevisser
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Rug- nekspecialist, Heupspecialist
Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk je actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer mensen te enthousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.

Meer informatie

BIG-nummer: 89043055404

 
Walter Henao Parra
Fysiotherapeut, Chronisch specialist, Longaandoeningen COPD, Dry needling, COVID-19 specialist
Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Meer informatie

BIG-nummer: 29057668204

   
Ali Nedjati
Fysiotherapeut, Dry Needling, COVID-19 specialist, Echografist
Mijn naam is Ali Nedjati en sinds februari 2021 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in de revalidatiesetting en eerstelijnssetting. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende klachten samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Met mijn specialisatie in dry needling, COVID en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen. Daarnaast ligt mijn interesse in de revalidatie casuïstiek en behandel ik alle algemene lichamelijke klachten.

Meer informatie

BIG-nummer: 69926161404

 
Ulrike Wullner
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Dry Needling, Specialist in myofasciale klachten, Hoofdpijn- en duizeligheidsklachten
Mijn naam is Ulrike Wuellner. Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2007 ook als acupuncturist. Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van myofasciale pijnklachten met Dry Needling. Waar Dry Needling heel effectief is in het behandelen van pijn kijk je met acupunctuur verder dan de pijnklacht alleen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onderliggende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of hormonale klachten. Met acupunctuur behandel je het geheel. Ik vind het een uitdaging om met zowel oosterse als westerse behandeltechnieken het maximale resultaat te behalen. Benieuwd? Ik help je graag!

Meer informatie

BIG-nummer: 69061719404

 
Thijs Steffen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Schouderspecialist, Rug- nekspecialist, Dry needling
Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Meer informatie

BIG-nummer: 49911458804

   
Sanne Steffek
Fysiotherapeut, Shockwavetherapeut, Neurologie, Dry Needling, Echografie
Ik ben Sanne Steffek en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. Ik ben gespecialiseerd in shockwave therapie, dit kan gebruikt worden bij aandoeningen van pezen in de ellebogen, schouders, knieën en enkels zoals bijvoorbeeld hielspoor. Tijdens mij studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ook ligt bij het neurologische aspect binnen de fysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om complexe aandoeningen zoals o.a. CVA, Parkinson, MS, traumatisch hersenletsel en ME te behandelen. Om te weten wat de beste behandelmogelijkheden zijn kan er sprake zijn van een multidisciplinaire samenwerking. Dit is hier allemaal mogelijk. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een neurologische aandoening verder te helpen in de maatschappij. In de toekomst wil ik mijzelf dan ook verder gaan specialiseren binnen de neurorevalidatie, zodat ik in staat blijf om uw doelen te bereiken!

Meer informatie

BIG-nummer: 39918838004

 
Jurian Donders
Fysiotherapeut, Echografist, EPTE therapeut, Spier- peesspecialist
Ik ben Jurian Donders en ben fysiotherapeut, EPTE therapeut en echografist. Echografie is een mooie toevoeging die niet veel praktijken hebben in combinatie met shockwave en EPTE. Een letterlijk kijkje in het lichaam. Daarnaast werk ik in de praktijk achter de schermen hard mee om de kwaliteit van de bedrijfsvoering zo hoog mogelijk te houden en constant te verbeteren voor onze cliënten.

Meer informatie

BIG-nummer: 29917896304

   
Joyce de Reus
Fysiotherapeut, Echografist, Spier- pees specialist EPTE, Kniespecialist
Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Meer informatie

BIG-nummer: 39921974904

   
Jelena Donders-Cuk
Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen. Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk. Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Meer informatie

BIG-nummer: 99910919704

   
Bas Schakel
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Manager 1ste lijnszorg, Knie- en enkelspecialist, Extended Scope Specialist
Ik ben Bas Schakel en ben sinds 2000 fysiotherapeut. In de loop der jaren heb ik mogen leren dat ik geen klachten behandel, maar mensen die klachten ondervinden. Samen met je kijken naar oplossingen, waarin ik mijn expertise en kennis inbreng. Mijn passie ligt bij de knie- en sportgerelateerde klachten. Hiervoor heb ik een universitaire opleiding afgerond. Naast mijn sport fysiotherapeutische werkzaamheden, heb ik een managersfunctie bij Fysio Donders. Ook hierin vind ik het coachen en samen zoeken naar oplossingen leuk om te doen. Ik ben gezegend met twee gezonde dochters en getrouwd. Ik ben gek op sport, zowel om te kijken als te doen.

Meer informatie

BIG-nummer: 59053186404

   
Karlijn Vos
Fysiotherapeut, Osteopaat , Dry Needling
Ik ben Karlijn Vos en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. In 2019 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en zie ik dus veel hand, pols en elleboogklachten. De hand is complex en wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, wat mij uitdaagt om samen met u aan de slag te gaan om klachten op een zo effectieve, leuke en leerzaam volle manier op te lossen. Als nieuwe uitdaging ben ik begonnen met de opleiding osteopathie.

Meer informatie

BIG-nummer: 99924211504

   
Isa Bammens
Fysiotherapeut, COVID-19 specialist, Hand- en polsspecialist
Mijn naam Isa Bammens en ik ben sinds augustus 2021 met veel plezier aan het werk bij Fysio Donders als algemeen fysiotherapeut. Individuele aandacht en verder kijken naar de persoon achter de lichamelijke klacht zijn typerend voor mijn manier van werken. Naast algemene fysiotherapie ben ik ook betrokken bij de COVID-revalidatie en de GLI. Samen gaan we aan de gang met een passende behandeling om u zo snel mogelijk van uw klachten te helpen. Naast een doeltreffende behandeling is een goeie sfeer ook heel erg belangrijk! Ik zie u graag terug in de praktijk!

Meer informatie

BIG-nummer: 59929567704

 
Pepijn Bertina
Fitcoach
Ik ben Pepijn Bertina en ben werkzaam als fitcoach bij Fysio Donders. Ik volg momenteel de opleiding tot fysiotherapeut. Ik heb veel ervaring met sporten in de fitness. Ook heb ik vanuit mijn opleiding de nodige kennis opgedaan over fitness, sporten en leefstijl. Ik werk op de dinsdag en donderdag in de praktijk. Ik sta dan voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden! Tot snel!

Meer informatie

 
Lucas Lous
Oefentherapeut, Cesar/Mensendieck, Bedrijvenspecialist, COVID-19 specialist
Ik ben Oefentherapeut (Cesar) met ervaring en ambitie in de bedrijfsoefentherapie. Oefentherapie richt zich op de oorzaak van de klacht te vinden, zichtbaar te maken en aan te pakken. Sommige lichamelijke klachten hebben een diepere oorzaak gevormd door houding, manier van bewegen en gedrag. Wanneer je weet dat ''recht zitten'' een ''goede houding'' is, waarom doen we dit dan niet de hele dag? Waarom komen bepaalde klachten steeds terug? Ik geef u graag de kennis, handvaten en oefeningen om zelf te herstellen, uw hulpvraag te bereiken en toekomstige klachten te voorkomen. Daarnaast richt ik mij op bedrijfsoefentherapie. Hierbij zijn werkplek-analyses, preventieve workshops voor (arbeidsgerelateerde lichamelijke klachten en het adviseren van optimale ergonomische aanpassingsmogelijkheden enkele taken waar ik mij als Bedrijfsoefentherapeut mee bezig houd.

Meer informatie

   
Eline Opdam
Algemeen fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, MSc Oncologiefysiotherapeut i.o.
Ik ben Eline Opdam en werk sinds 2019 bij Fysio Donders. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut ben ik ook oedeemtherapeut. Daarbij kom ik veel in contact met mensen met kanker. Om deze groep optimaal te begeleiden ben ik bezig met de Masteropleiding ‘ Oncologic Physical Therapy'. Fysieke training is onmisbaar voor een zo goed mogelijk herstel bij kanker. Deze begeleiding van mensen met kanker kan zowel in de curatieve, palliatieve als terminale fase plaatsvinden. Ik vind het belangrijk om de mens centraal te zetten bij mijn manier van werken en staat het samen zoeken en opstellen van een behandelplan hierin centraal. Om de snelle ontwikkelingen op het gebied van oncologie bij te houden en te werken met de juiste protocollen, neem ik deel aan het Oncologie Netwerk van Arnhem Noord.

Meer informatie

BIG-nummer: 39920700004

 
Jeltje Vanger
Fitcoach
Mijn naam is Jeltje en sinds maart 2023 ben ik werkzaam als fitcoach bij Fysio Donders. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding Oefentherapie Cesar. Naast mijn opleiding ben ik vaak in de sportschool te vinden. Door mijn opleiding weet ik veel over gezond beweeg gedrag en hoe ik anderen hierin kan coachen. Ik kijk er naar uit je te helpen naar een actievere en gezondere leefstijl! Wil je met mij kennis maken of door mij begeleid worden? Kom dan op maandag even langs. Ik ben altijd aanwezig van 16:00 tot 21:00. Tot dan!

Meer informatie

 
Mathilda van der Linden
Fysiotherapeut, Dry needling , Crafta therapeut , Hand- en polsspecialist
Mijn naam is Mathilda van der Linden-Stolte, afgestudeerd fysiotherapeut aan de hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn studie ben ik mij tijdens mijn praktijkjaren als fysiotherapeute gaan specialiseren in dry needling- en shockwavetherapie, welke ik in mijn behandelingen gebruik voor spier- en peesklachten (denk aan spierknopen en bijvoorbeeld hielspoorklachten) en sinds 2017 ben ik tevens afgestudeerd als hand- en polsspecialist. In begin 2022 heb ik met succes de basis opleiding voor CRAFTA therapie afgerond. CRAFTA therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie, gericht op het behandelen van klachten in de hoofd-, nek- en kaakregio (bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, spanningsklachten in het gezicht, pijnklachten kaakgewricht). Mijn gedrevenheid tot het leren van nieuwe specialisaties komt voort uit het gevoel om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met uw klachten in een professionele en ontspannen sfeer.

Meer informatie

BIG-nummer: 09918879304

 
Nienke van Tooren-Hoogenboom
Geriatrie fysiotherapeut
Mijn naam is Nienke van Tooren-Hoogenboom, ik ben sinds september bij Fysio Donders werkzaam als Geriatrie fysiotherapeut.

Meer informatie

BIG-nummer: 89920413104

 
Hielkje de Jong
Fysiotherapeut, Dry needling , Schouderspecialist, Sportspecialist
Mijn naam is Hielkje de Jong en sinds oktober 2020 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in binnen-en buitenland. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende culturen en achtergronden samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Mijn interessegebied ligt bij de actieve mens; van wandelaar tot topsporter. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring als fysiotherapeut, maar ook zelf als sporter. Met mijn specialisatie in dry needling en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen.

Meer informatie

BIG-nummer: 09922042304

 
Art Scholten
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut i.o.
Mijn naam is Art en sinds 2021 ben ik met plezier werkzaam bij Fysio Donders. Mijn carrière is begonnen bij het Korps Mariniers waar ik onder andere verantwoordelijk was voor de medische gesteldheid van mijn eenheid. Hier is mijn affiniteit met de (para)medische sector ontstaan, waardoor ik gemotiveerd werd om mij hier verder in te ontwikkelen. Na het behalen van mijn Bachelor of Science in fysiotherapie besloot ik mezelf verder te specialiseren als manueel therapeut. Hiervoor volg ik momenteel de 3-jarige Master of Science manuele therapie aan SOMT University in Amersfoort. Tijdens de master leer ik volgens de meest recente evidentie met veel diepgang kijken naar gezondheidsproblemen en behandelmethodes, welke ik vervolgens direct kan toepassen in de praktijk. Vaak komen patiënten naar de praktijk met pijn of met een bewegingsbeperking door bijvoorbeeld een blessure of na een operatie. Door middel van ‘hands on’ technieken probeer ik dit te verbeteren, waarna er vaak vrijer bewogen kan worden. In combinatie met doelgerichte oefeningen geeft dit veelal mooie resultaten. Tijdens mijn behandelingen staat uw hulpvraag centraal, het is belangrijk dat we samen tot een behandelplan komen en realistische doelen stellen. Hierbij combineer ik graag mijn kennis en kunde met uw inzet en motivatie. Ik sta graag klaar om samen met u aan uw doelstelling te werken!

Meer informatie

BIG-nummer: 19929025704

 
Guulke Spierings
Fysiotherapeut
Mijn naam is Guulke Spierings. In Juni 2022 ben ik afgestudeerd van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Sinds December 2022 ben ik werkzaam binnen het gezellige team van Fysio Donders. Binnen de fysiotherapie vind ik het leuk om de uitdaging aan te gaan. Samen zoeken naar een behandeling die bij U past. Ik vind het hierbij van belang om samen grenzen te verleggen en doelen te bereiken. Een behandeling moet effectief zijn, maar evenzeer is het belangrijk dat u een fijn/prettig gevoel ervaart tijdens de samenwerking. In de toekomst wil ik mijzelf verder gaan specialiseren binnen de fysiotherapie, om mijn kennis en kunde te verbreden. Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Wie weet tot snel in de praktijk!

Meer informatie

BIG-nummer: 19931324404

 
Lars Meijer
Fysiotherapeut, schouderspecialist, spier-peesspecialist
Mijn naam is Lars Meijer en ik ben sinds juli 2022 werkzaam bij Fysio Donders. In het half jaar daarvoor heb ik hier ook mijn afstudeerstage met veel plezier afgerond. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem- en Nijmegen. Voor ik aan de opleiding fysiotherapie begon heb ik het CIOS in Arnhem afgerond, hier heb ik ook mijn affiniteit om te werken met mensen ontwikkeld. Tijdens mijn behandeling staat u als patiënt centraal en zorgen wij er samen voor dat uw klacht zo goed mogelijk wordt verholpen. De komende jaren wil ik mij graag gaan specialiseren binnen de praktijk. Op de maandag en donderdag ben ik aanwezig op de locatie in Arnhem, op woensdag in Velp en op vrijdag bij de locatie Indoor Action. Bij vragen spreek me gerust een keer aan in de wandelgangen, dan maak ik graag tijd voor u vrij!

Meer informatie

BIG-nummer: 39931338004

 
Tijmen Schuurkamp
Fysiotherapeut, Hart- en vaatspecialist, Kniespecialist, Claudicatio (etalagebenen) specialist , Shockwavespecialist, Leefstijlcoach
Mijn naam is Tijmen Schuurkamp en ben sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut. Sinds eind 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. De afgelopen jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten, shockwavetherapie en hart- en vaatklachten. Mijn interesse gebied is echter veel breder en ga graag de uitdaging aan bij elke klacht om u zo goed mogelijk te helpen. Naast mijn opleiding als fysiotherapeut, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach afgerond. Ik kijk bij elke klacht naar het totaalplaatje, waarin ik leefstijlfactoren analyseer en de persoon achter de klacht centraal zet. Na het herstel van uw klacht vind ik het stuk preventie erg belangrijk om te zorgen dat de klachten wegblijven. Ik sta graag voor u klaar om samen aan uw klachten en doelstellingen te werken.

Meer informatie

BIG-nummer: 89924509904

 
Evelien Volbers
Fysiotherapeut, Shockwavespecialist
Ik ben Evelien Volbers en ben afgestudeerd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Nijmegen, als algemeen fysiotherapeute. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam binnen het team van Fysio Donders en doe dit met veel plezier samen met mijn collega's. Ik vind het vak fysiotherapie erg interessant, wat maakt dat ik veel thema’s binnen het vak leuk vind om te behandelen. Zowel sportgerelateerde klachten, als bijvoorbeeld lage rugklachten. Ik vind het belangrijk om samen met u te werken en de door ons opgestelde doelen te behalen!

Meer informatie

BIG-nummer: 69931349604

 
Tom van Gompel
Fysiotherapeut, COVID-19 specialist, Sportfysiotherapeut, Knie- en enkelspecialist,
Mijn naam is Tom van Gompel, 24 jaar en sinds januari de nieuwe aanwinst van Fysiotherapie Donders! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd en na 2 waarnemingen ben ik hier gestart als Algemeen Fysiotherapeut. Ik ben zeer sportief ingesteld, waardoor mijn affiniteit bij sport gerelateerde klachten ligt. Dit betekent niet dat ik de rest niet behandel, want in alles zie ik een (leuke) uitdaging! Als therapeut ben ik er voor jou als patiënt én persoon en wil ik gezamenlijk een geschikt behandeltraject opstellen om zo samen richting een goed herstel te komen. Ik ben aanwezig gedurende de week op dinsdagochtend, woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Wellicht tot in de praktijk! 👋

Meer informatie

BIG-nummer: 79928375304

 
Aniek van Mourik
Podotherapeut Bsc, Kinderpodotherapeut, Echografist, Dryneedling
Hoi, ik ben Aniek van Mourik en sinds 2012 werkzaam als Podotherapeut. Eens in de 3 weken ben ik op de vrijdagochtend aanwezig op de praktijk. Binnen mijn werk als podotherapeut richt ik mij op klachten in de voeten en klachten die hogerop worden veroorzaakt/in stand gehouden door een afwijkende voetfunctie. Het lichaam functioneert als een biomechanische keten. Daarin vind ik het een uitdaging om op zoek te gaan naar de factoren, die bijdragen aan de aanwezigheid van klachten. Binnen het team van fysiotherapie Donders, vind ik een ruime betrokkenheid en is het prettig om middels multidisciplinaire aanpak u te helpen met uw hulpvraag. Dit kan zijn op vlak van preventieve adviezen, dagelijks functioneren, werk gerichte belasting en sport.

Meer informatie

   
Doran Eijkelkamp
Fitcoach
Mijn naam is Doran Eijkelkamp en ik ben vanaf 1 oktober 2022 werkzaam als fitcoach bij Fysio Donders. Ik heb de opleiding sport & bewegen gevolgd en mij gespecialiseerd tot leefstijlcoach. Ik kijk er naar uit om mijn passie hierin met jullie te delen! Zelf fitness ik al een aantal jaar en ben dan ook 4 keer in de week in de sportschool te vinden. Willen jullie mij nog beter leren kennen of heb je verdere vragen? Kom dan op dinsdag begeleid sporten tussen 8.30 en 12.30 uur. Ik heb er zin in! Hopelijk tot snel!

Meer informatie

 
Michel van Heeswijk
CEO fitness, Leefstijlcoach, Fitcoach
Hi, ik ben Michel van Heeswijk, 29 jaar en ik kom uit Nijmegen. Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach. Hiervoor heb ik de opleidingen Sport en Bewegen (richting bewegingsagogiek en Fit!Vak diploma) en Sport, Gezondheid en Management op de HAN in Nijmegen afgerond. Tijdens de laatste studie volgde ik de minor voedings- en beweegcoach en heb ik in juni 2021 mijn accreditatie voor leefstijlcoach gehaald en sta ik ingeschreven bij de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland. Coaching op een gezonde leefstijl is waar mijn passie ligt, gespecialiseerd in ben en waar ik je graag bij wil begeleiden! Naast werkzaamheden als fitcoach en leefstijlcoach heb ik ervaring in personal training en bootcamps. Het werken in een multidisciplinair team vind ik helemaal top. Ik ben van mening dat je samen met verschillende professionals het best iemand kan begeleiden. Wil je graag door mij begeleid worden binnen de fysio fitness? Ik ben elke maandag-, woensdag- en donderdagochtend aanwezig! Tot snel!

Meer informatie

 
Britt Veenman
Diëtist
Hoi ik ben Britt Veenman en ben werkzaam als diëtist bij Fysio Donders in Arnhem. Vanuit mijn interesse voor voeding, gezondheid en de werking van ons lichaam ben ik diëtist geworden. Het geeft mij voldoening wanneer cliënten hun gedrag blijvend veranderen en een (voor hun persoonlijk) optimaal voedingspatroon vinden. Daarom vind ik het belangrijk om samen met u een individueel plan te maken, waarbij ik naar meer dan alleen voeding kijk. Hierdoor ontstaat er een nieuwe levensstijl die niet alleen gezonder is, maar die ook bij u past. Als diëtist ondersteun ik u bij het creëren van een gezonde (mentale) relatie met voeding en het ontwikkelen van een duurzaam voedingspatroon waar u energie van krijgt en van geniet! U kunt met uiteenlopende klachten of vragen bij mij terecht. In het bijzonder heb ik mij tijdens mijn opleiding tot diëtist ook in Sportvoeding gespecialiseerd. Hierdoor bezit ik meer kennis over de inspanningsfysiologie en het effect van voeding op de sportprestatie.

Meer informatie

   
Karin van den Berg
Leefstijlcoach
Ik ben Karin van den Berg en ben werkzaam als leefstijlcoach binnen de GLI trajecten. “Met veel energie en zonder oordeel breng ik mensen graag - letterlijk en figuurlijk - in beweging” In 2007 heb ik de studie ‘Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding’ (CALO) afgerond aan de Hogeschool Windesheim. Sinds 2016 richt ik me op de fysieke en mentale gezondheid van de mens door middel van (personal) training en coaching. Hiervoor heb ik diverse cursussen en opleidingen afgerond tot o.a. gecertificeerd en geaccrediteerd leefstijlcoach. Middels individuele coaching en groepstrajecten zoals Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI) BeweegKuur en CooL weet ik precies hoe ik jou weer - letterlijk en figuurlijk - in beweging kan krijgen. Met veel energie help ik je graag op weg naar een gezondere leefstijl!

Meer informatie

Stephanie Leenders
Ergotherapeut
Mijn naam is Stephanie Leenders en ik ben ergotherapeut. Ik ben gespecialiseerd in COVID, ouderen en valpreventie

Meer informatie

Maartje Bakker
Ergotherapie
Mijn naam is Maartje Bakker. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg en revalidatie en ik heb gewerkt in verschillende verpleeg- en verzorgingshuizen. Ik ben gespecialiseerd in COVID, Handtherapie, Ouderen, Valpreventie en Prikkelverwerking.

Meer informatie

Esther van der Burg
Secretaresse, Officemanager
Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik ben officemanager en daarnaast ook verantwoordelijk voor de financiële- en loonadministratie en HR. Als officemanager zorg ik er samen met het frontofficeteam voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten. Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Fysio Donders.

Meer informatie

 
Jeanette Schoemaker
Secretaresse, Ondersteuning HR
Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.

Meer informatie

 
Saskia Hofmeijer
Secretaresse
Mijn naam is Saskia Hofmeijer en sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Fysio Donders als secretaresse. Naast het beantwoorden van de telefoon en het te woord staan van patiënten aan de balie, regel ik allerlei administratieve zaken van de GLI. GLI staat voor gecombineerde leefstijlinterventie en dat betekent dat door wat je doet (jouw gedrag), hoeveel je beweegt en wat je eet (of niet eet) van grote invloed is op hoe je je voelt, hoeveel energie je hebt en wat je weegt.

Meer informatie

 
Patricia van Vegchel-Oude Nijhuis
Secretaresse
Mijn naam is Patricia van Vegchel en ik ben werkzaam bij Fysio Donders als medewerkster frontoffice. Jarenlang heb ik in de verzekeringsbranche gewerkt en op 5 juli 2021 de overstap gemaakt naar Fysio Donders waar ik absoluut geen spijt van heb. Het team van Fysio Donders is een gezellig en deskundig team waar ik graag deel vanuit maak. De veelzijdigheid van mijn baan is ontzettend leuk en vooral het contact met onze cliënten speelt daar een belangrijke rol in! Zo verwelkom ik u als u onze praktijk bezoekt, plan ik voor u uw afspraak en help u als u vragen heeft. In het kort komt het erop neer dat ik er ben voor onze cliënten en onze praktijk. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Grote kans dat wij elkaar dan een keer spreken!

Meer informatie

 
Bas van Willigen
Frontoffice medewerker
Mijn naam is Bas van Willigen en sinds november 2021 maak ik met veel plezier deel uit van het team van Fysio Donders als receptionist. Oorspronkelijk kom ik uit de horeca en ik heb dan ook in diverse hotels en restaurants gewerkt. Nadat ik veel heb geleerd in deze periode ben ik begonnen met mijn eerste receptiebaan bij een verzorgingstehuis. Na deze gastvrije functies was het dan ook een kleine en logische stap naar Fysio Donders. Er heerst een onwijs gezellige sfeer onder het personeel waar ik dan ook ontzettend graag deel van uit maak. De veelzijdigheid van deze baan maakt geen dag hetzelfde en is dan ook een echte uitdaging!

Meer informatie

 
Agathe van den Heuvel
Interieurverzorgster
Hallo, ik ben Agathe en draag zorg voor het interieur in Arnhem.

Meer informatie