Team

Ontmoet onze gespecialiseerde en ervaren therapeuten

Bert Donders
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist, Dryneedling
Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Meer informatie

BIG-nummer: 69033477604

   
Remi van Geenen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist
Mijn naam is Remi van Geenen, ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Nijmegen. Vanaf 1 januari ’21 ben ik in dienst bij Fysio Donders. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar in Uden gewerkt in een kleinere, mooie eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Nu ben ik toe aan een nieuwe en spannende stap, die ook nog wat dichterbij huis is. Ik heb heel veel zin om in deze praktijk aan de slag te gaan om jullie en mijn nieuwe collega’s te leren kennen. Sinds 3 jaar ben ik manueeltherapeut en afgelopen jaar ben ik begonnen met echografie. Het werken in een team, samen met collega’s en ook met jullie patiënten vind ik erg leuk om te doen. Wij zijn er om je de goede kant op te sturen, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoever je komt! Elkaar helpen, versterken en een lolletje op zijn tijd maken mijn dag goed. Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Wie weet tot snel!👋

Meer informatie

BIG-nummer: 09915920404

 
Annemiek Varkevisser
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Rug- nekspecialist, Heupspecialist
Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk je actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer mensen te enthousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.

Meer informatie

BIG-nummer: 89043055404

 
Walter Henao Parra
Fysiotherapeut, Chronisch specialist, Longaandoeningen COPD, Dry needling, COVID-19 specialist
Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Meer informatie

BIG-nummer: 29057668204

   
Ali Nedjati
Fysiotherapeut, Dry Needling, COVID-19 specialist
Mijn naam is Ali Nedjati en sinds februari 2021 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in de revalidatiesetting en eerstelijnssetting. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende klachten samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Met mijn specialisatie in dry needling, COVID en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen. Daarnaast ligt mijn interesse in de revalidatie casuïstiek en behandel ik alle algemene lichamelijke klachten.

Meer informatie

BIG-nummer: 69926161404

 
Ulrike Wullner
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Oedeemtherapeut, Dryneedling
Mijn naam is Ulrike Wuellner. Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2007 ook als acupuncturist. Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en het behandelen van myofasciale pijnklachten met Dry Needling. Waar Dry Needling heel effectief is in het behandelen van pijn kijk je met acupunctuur verder dan de pijnklacht alleen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onderliggende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of hormonale klachten. Met acupunctuur behandel je het geheel. Ik vind het een uitdaging om met zowel oosterse als westerse behandeltechnieken het maximale resultaat te behalen. Benieuwd? Ik help je hier graag bij!

Meer informatie

BIG-nummer: 69061719404

 
Thijs Steffen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Schouderspecialist, Rug- nekspecialist, Dry needling
Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Meer informatie

BIG-nummer: 49911458804

   
Sanne Steffek
Fysiotherapeut, Shockwavetherapeut, Neurologie
Ik ben Sanne Steffek en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. Ik ben gespecialiseerd in shockwave therapie, dit kan gebruikt worden bij aandoeningen van pezen in de ellebogen, schouders, knieën en enkels zoals bijvoorbeeld hielspoor. Tijdens mij studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ook ligt bij het neurologische aspect binnen de fysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om complexe aandoeningen zoals o.a. CVA, Parkinson, MS, traumatisch hersenletsel en ME te behandelen. Om te weten wat de beste behandelmogelijkheden zijn kan er sprake zijn van een multidisciplinaire samenwerking. Dit is hier allemaal mogelijk. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een neurologische aandoening verder te helpen in de maatschappij. In de toekomst wil ik mijzelf dan ook verder gaan specialiseren binnen de neurorevalidatie, zodat ik in staat blijf om uw doelen te bereiken!

Meer informatie

BIG-nummer: 39918838004

 
Jurian Donders
Fysiotherapeut, Echografist, EPTE therapeut, Spier- peesspecialist
Ik ben Jurian Donders en ben fysiotherapeut, EPTE therapeut en echografist. Echografie is een mooie toevoeging die niet veel praktijken hebben in combinatie met shockwave en EPTE. Een letterlijk kijkje in het lichaam. Daarnaast werk ik in de praktijk achter de schermen hard mee om de kwaliteit van de bedrijfsvoering zo hoog mogelijk te houden en constant te verbeteren voor onze cliënten.

Meer informatie

BIG-nummer: 29917896304

   
Bram Berger
Osteopaat MSc., Fysiotherapeut
Ik ben Bram Berger en heb aan de Hogeschool van Amsterdam de studie fysiotherapie (Bachelor of Science) afgerond. Als zorgprofessional sta ik voor kwaliteit en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling met als doel een optimale revalidatie. Hierbij staat samenwerking en open communicatie met u centraal. De revalidatie zal u handvatten geven om de klacht onder controle te krijgen en deze zelfstandig aan te kunnen pakken. Gedurende de studie heb ik mij verdiept in rugklachten, sportgerelateerde klachten en psychosomatiek (relatie tussen geest en lichaam). In 2016 ben ik begonnen met de opleiding osteopathie (Master of Science) en heb deze in 2020 met succes afgerond. Wilt u samen met mij op zoek naar een duurzame oplossing? Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Meer informatie

BIG-nummer: 19919892004

   
Bianca Salvatore
Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut/kinderbekkenfysiotherapeut, Zwangerschapsgerelateerde lage rug- en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap
Ik ben Bianca Salvatore, geregisteerd bekkenfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut met jarenlange ervaring in de 1e en 2e lijn gezondheidzorg; zowel werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Donders met vestigingen te Arnhem en Velp (1e lijn) als in ziekenhuis Isala te Zwolle ( 2e lijn), waar ik met name werk in de polikliniek en het gespecialiseerde Bekkenbodemcentrum samen met uro-gynaecologen en urologen voor gynaecologische, seksuologische, urologische en proctologische (stoelgang) problemen, ook samenwerking en overleg voor seksuele klachten. Moeizaam plassen of ontlasten, niet goed kunnen controleren van aandrang van urine of ontlasting, urine en /of ontlastingsverlies, pijn bij vrijen, lokale pijnklachten, b.v, stuitpijn, verzakkingsklachten of begeleiding na operaties in het bekkenbodemgebied. Niet alleen bekkenbodemoefeningen, maar zo nodig ook verder kijken hoe uw probleem, uw hulpvraag zo goed mogelijk kan worden behandeld eventueel in overleg met uw huisarts of specialist. Daarnaast ook behandeling van pijnklachten in bekkengebied rondom zwangerschap en bevalling gericht op actief beleid en snel herstel.

Meer informatie

BIG-nummer: 29034901704

   
Joyce de Reus
Fysiotherapeut, Echografist, Spier- pees specialist EPTE, Kniespecialist
Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Meer informatie

BIG-nummer: 39921974904

   
Jelena Donders-Cuk
Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen. Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk. Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Meer informatie

BIG-nummer: 99910919704

   
Bas Schakel
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Manager 1ste lijnszorg, Knie- en enkelspecialist
Ik ben Bas Schakel en werkzaam als sportfysiotherapeut. Daarnaast ben ik 1ste lijns manager bij Donders.

Meer informatie

BIG-nummer: 59053186404

   
Karlijn Vos
Fysiotherapeut, Hand- en polsspecialist, Osteopaat i.o.
Ik ben Karlijn Vos en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. In 2019 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en zie ik dus veel hand, pols en elleboogklachten. De hand is complex en wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, wat mij uitdaagt om samen met u aan de slag te gaan om klachten op een zo effectieve, leuke en leerzaam volle manier op te lossen. Als nieuwe uitdaging ben ik begonnen met de opleiding osteopathie.

Meer informatie

BIG-nummer: 99924211504

   
Erik Bos
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nek- en schouderspecialist, Dry needling
Hoi , ik ben sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN. Sinds 2007 ben ik manueel therapeut om er vervolgens 2 jaar later mijn professional mastertitel mee te halen. Ik merkte behoorlijk wat meerwaarde aan deze kennis en kunde. Allerlei gewrichtsklachten van het hele lichaam, in het bijzonder de wervelkolom, kan ik nu gerichter behandelen met beter en vooral ook sneller resultaat. U zult sneller minder pijn en meer bewegingsvrijheid ervaren. Ik hecht in mijn werk veel waarde aan een open communicatie met en een aktieve , coöperatieve houding van diezelfde patiënt. Samen zullen we tot een afgesproken doel/resultaat komen. Deels kan ik , deels zult u zelf moeten aanpakken met gerichte oefeningen/adviezen. Ook hecht ik veel waarde aan het samenwerken met collega’s. Dat is in deze praktijk goed geregeld. De laatste jaren heb ik me nog verdiept en gespecialiseerd in dry needling en allerlei schouderrevalidatie-cursussen. Erg leuk en handig om deze techniek en kennis te gebruiken in combinatie met manueel therapie. Ik hoop u met deze beknopte informatie een goed beeld van mij als therapeut te hebben geschetst en zie u graag in de praktijk (Velp of Arnhem) om aan de slag te gaan.

Meer informatie

BIG-nummer: 19052764104

   
Isa Bammens
Fysiotherapeut, COVID-19 specialist
Mijn naam is Isa Bammens en werkzaam bij Fysio Donders als fysiotherapeut.

Meer informatie

BIG-nummer: 59929567704

 
Lucas Lous
Oefentherapeut, Cesar/Mensendieck, Bedrijvenspecialist, COVID-19 specialist
Ik ben Oefentherapeut (Cesar) met ervaring en ambitie in de bedrijfsoefentherapie. Oefentherapie richt zich op de oorzaak van de klacht te vinden, zichtbaar te maken en aan te pakken. Sommige lichamelijke klachten hebben een diepere oorzaak gevormd door houding, manier van bewegen en gedrag. Wanneer je weet dat ''recht zitten'' een ''goede houding'' is, waarom doen we dit dan niet de hele dag? Waarom komen bepaalde klachten steeds terug? Ik geef u graag de kennis, handvaten en oefeningen om zelf te herstellen, uw hulpvraag te bereiken en toekomstige klachten te voorkomen. Daarnaast richt ik mij op bedrijfsoefentherapie. Hierbij zijn werkplek-analyses, preventieve workshops voor (arbeidsgerelateerde lichamelijke klachten en het adviseren van optimale ergonomische aanpassingsmogelijkheden enkele taken waar ik mij als Bedrijfsoefentherapeut mee bezig houd.

Meer informatie

   
Iris Karpenko
Ergotherapeut
Ik ben Iris Karpenko en ben ergotherapeut bij Ergo Donders. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als ergotherapeut ga ik samen met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en kansen om het dagelijks handelen weer mogelijk te maken. Ik adviseer binnen Fysio Donders o.a over voorzieningen en belasting/belastbaarheid om de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Naast deze ervaring, heb ik ook ervaring opgedaan in de kinderergotherapie en gehandicaptenzorg. Maar ook overige handelingsvragen behandel ik met veel plezier!

Meer informatie

 
Eline Opdam
Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
Ik ben Eline Opdam en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Nijmegen. Tijdens mijn opleiding was ik erg breed geïnteresseerd in de verschillende stromingen buiten het vak. Pas in het werkveld werd de passie voor oedeemtherapie gewekt. In 2019 ben ik dan ook afgestudeerd als oedeemtherapeut. Tijdens het werk als oedeemtherapeut zie ik allerlei patiënten die een vorm van lymfoedeem, veneus oedeem of lipoedeem hebben. De behandelmethode die ik gebruik wordt de Vodder Methode genoemd. Dit is een zachte massagevorm waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Tijdens mijn behandeling staat de mens in zijn geheel centraal, iets wat dan ook terugkomt in mijn werkwijze. Dit wil zeggen dat we samen gaan kijken naar een passende behandeling om u zo snel en goed mogelijk te helpen bij u klachten.

Meer informatie

BIG-nummer: 39920700004

 
Mathilda van der Linden
Fysiotherapeut, Dry needling , Hand- en polsspecialist, Crafta therapeut (i.o), Shockwavetherapeut
Mijn naam is Mathilda van der Linden-Stolte en sinds 2008 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool Thim van de Laan te Nieuwegein. Na mijn studie ben ik mij tijdens mijn praktijkjaren als fysiotherapeute gaan specialiseren in dry needling en shockwavetherapie, welke ik gebruik voor spier- en peesklachten en sinds 2017 ben ik tevens afgestudeerd als hand- en polsspecialist. Omdat het enthousiasme voor het leren van nieuwe specialisaties erg groot is ben ik zojuist gestart met de opleiding tot kaakfysiotherapeut om mij daarna te specialiseren tot Crafta therapeut. Hierbij zijn de behandelingen specifiek gericht op het kaakgewricht, hoofd, aangezicht en hals- en nekregio. Mijn gedrevenheid tot het leren van nieuwe specialisaties komt voort uit het gevoel om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden met uw klachten in een professionele en ontspannen sfeer.

Meer informatie

BIG-nummer: 09918879304

 
Hielkje de Jong
Fysiotherapeut, Dry needling , Schouderspecialist, Sportspecialist
Mijn naam is Hielkje de Jong en sinds oktober 2020 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in binnen-en buitenland. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende culturen en achtergronden samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Mijn interessegebied ligt bij de actieve mens; van wandelaar tot topsporter. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring als fysiotherapeut, maar ook zelf als sporter. Met mijn specialisatie in dry needling en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen.

Meer informatie

BIG-nummer: 09922042304

 
Miriam Jutten
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Manuele therapie bij zuigelingen (0-1 jaar) en kinderen
Mijn naam is Miriam Jutten en werkzaam bij Fysio Donders als manueel therapeut.

Meer informatie

BIG-nummer: 89913075004

 
Art Scholten
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut i.o.
Mijn naam is Art Scholten werkzaam bij Fysio Donders als fysiotherapeut/manueeltherapeut i.o.

Meer informatie

BIG-nummer: 19929025704

 
Tom van Gompel
Fysiotherapeut, COVID-19 specialist, Sportfysiotherapeut, Kniespecialist
Mijn naam is Tom van Gompel, 24 jaar en sinds januari de nieuwe aanwinst van Fysiotherapie Donders! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd en na 2 waarnemingen ben ik hier gestart als Algemeen Fysiotherapeut. Ik ben zeer sportief ingesteld, waardoor mijn affiniteit bij sport gerelateerde klachten ligt. Dit betekent niet dat ik de rest niet behandel, want in alles zie ik een (leuke) uitdaging! Als therapeut ben ik er voor jou als patiënt én persoon en wil ik gezamenlijk een geschikt behandeltraject opstellen om zo samen richting een goed herstel te komen. Ik ben aanwezig gedurende de week op dinsdagochtend, woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend. Wellicht tot in de praktijk! 👋

Meer informatie

BIG-nummer: 79928375304

 
Nora Peppinck
Oefentherapeut cesar/mensendieck, Zwangerfitdocent, Kinderoefentherapeut i.o.
Mijn naam is Nora Peppinck. Ik ben in 2018 afgestudeerd als Oefentherapeut (Cesar). Oefentherapie helpt mensen die klachten ervaren in de houding en het bewegingspatroon. Naast de oefentherapie ben ik geschoold in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde lage rug- en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap. Sinds september 2020 ben ik begonnen met de opleiding kinderoefentherapie Als kinderoefentherapeut werk ik met kinderen van alle leeftijden en behandel ik motorische hulpvragen zoals een ontwikkelachterstand op de grove of fijne motoriek. Daarnaast geef ik therapie aan kinderen en tieners met betrekking tot fysieke problematieken zoals rugklachten.

Meer informatie

 
Michel van Heeswijk
Fitcoach
Mijn naam is Michel van Geenen en werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach.

Meer informatie

 
Emiel van den Berg
Fitcoach
Mijn naam is Emiel van Berg en werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach.

Meer informatie

 
Lars Bartels
Fitcoach
Mijn naam is Lars Bartels en werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach.

Meer informatie

 
Wim Valen
Fitcoach
Ik ben Wim Valen en werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach

Meer informatie

 
Britt Veenman
Diëtist
Hoi ik ben Britt Veenman en ben werkzaam als diëtist in Arnhem

Meer informatie

   
Karin van den Berg
Leefstijlcoach
Ik ben Karin en ben werkzaam als leefstijlcoach binnen de GLI trajecten.

Meer informatie

Esther van der Burg
Secretaresse, Officemanager
Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders. Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk. Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten. Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan. Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Meer informatie

 
Jeanette Schoemaker
Secretaresse, Ondersteuning HR
Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.

Meer informatie

 
Saskia Hofmeijer
Secretaresse
Mijn naam is Saskia Hofmeijer en werkzaam bij Fysio Donders als secretaresse.

Meer informatie

 
Patricia van Vegchel-Oude Nijhuis
Secretaresse
Mijn naam is Patricia van Vegchel-Oude Nijhuis en werkzaam bij Fysio Donders als secretaresse.

Meer informatie

 
Bas van Willigen
Frontoffice medewerker
Mijn naam is Bas van Willigen en sinds november 2021 maak ik met veel plezier deel uit van het team van Fysio Donders als receptionist. Oorspronkelijk kom ik uit de horeca en ik heb dan ook in diverse hotels en restaurants gewerkt. Nadat ik veel heb geleerd in deze periode ben ik begonnen met mijn eerste receptiebaan bij een verzorgingstehuis. Na deze gastvrije functies was het dan ook een kleine en logische stap naar Fysio Donders. Er heerst een onwijs gezellige sfeer onder het personeel waar ik dan ook ontzettend graag deel van uit maak. De veelzijdigheid van deze baan maakt geen dag hetzelfde en is dan ook een echte uitdaging!

Meer informatie

 
Agathe van den Heuvel
Interieurverzorgster
Hallo, ik ben Agathe en draag zorg voor het interieur in Arnhem.

Meer informatie

Mersiha Jasarevic
Interieurverzorgster
Hallo ik ben Mersiha en draag zorg voor het interieur op de locatie in Velp en Arnhem.

Meer informatie

GRATIS INLOOPSPREEKUUR: Zonder doorverwijzing van uw huisarts