Team

Maak kennis met onze gespecialiseerde en ervaren therapeuten

Bert Donders
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT), Triggerpoints, Dryneedling
Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Meer informatie

   
Annemiek Varkevisser
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT)
Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk de patienten actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer patienten te ethousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.

Meer informatie

 
Walter Henao Parra
Fysiotherapeut, Dry-needling, Medische Fitness
Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Meer informatie

   
Ulrike Wullner
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Oedeemtherapeut, Dryneedling therapeut
Mijn naam is Ulrike Wuellner. Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2007 ook als acupuncturist. Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en het behandelen van myofasciale pijnklachten met Dry Needling. Waar Dry Needling heel effectief is in het behandelen van pijn kijk je met acupunctuur verder dan de pijnklacht alleen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onderliggende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of hormonale klachten. Met acupunctuur behandel je het geheel. Ik vind het een uitdaging om met zowel oosterse als westerse behandeltechnieken het maximale resultaat te behalen. Benieuwd? Ik help je hierbij graag!

Meer informatie

 
Thijs Steffen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dryneedling therapeut
Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Meer informatie

   
Marita Steunenberg
Fysiotherapeut, Craftatherapeut, Kaakspecialist
Mijn naam is Marita Steunenberg. Ik ben in 1983 afgestudeerd fysiotherapeut en ben sinds 1985 werkzaam in deze praktijk. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in verschillende gebieden van de fysiotherapie. In 1998 heb ik de NAOG opleiding (orthopedische fysiotherapie) afgerond. Omdat mijn interesse verder ook uitging naar de orofaciale fysiotherapie, in gewoon Nederlands fysiotherapie voor kaakklachten, ben ik in 2010 gestart met de Crafta opleiding, een specialistische opleiding op het gebied van functie stoornissen en klachten aan het hoofd, nek, kaak en aangezicht. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Het is voor mij een uitdaging om mensen met vaak een complex klachtenbeeld te begeleiden en te komen tot herstel of een betere controle over de klachten. Mijn ervaring is dat behandeling met de Crafta methode leidt tot verrassende resultaten. U bent van harte welkom wanneer u meer informatie wilt. U kunt mij mailen of even bellen.

Meer informatie

 
Bjorn Geefhuizen
Fysiotherapeut, Medische fitness, Medical taping, Arbeidsfysiotherapeut, Knie specialist
Ik ben Bjorn Geefhuizen, getrouwd en trotse papa van een zoon en een dochter. Ik beoefen verschillende sporten, waaronder in het verleden voetbal en nu hardlopen, MTB, wielrennen en snowboarden. In 2010 heb ik mijn bachelor opleiding fysiotherapie afgerond aan SAXION hogeschool te Enschede. Na het afronden van mijn opleiding is mijn interesse vooral uitgegaan naar sport specifieke aandoeningen en dan met name het kniegewricht. Herstellen van een blessure gaat bij mij van A tot Z, van de eerste stapjes tot volledige sporthervatting. Ik vind het belangrijk om klachten actief aan te pakken en de kans op recidiverende klachten te verkleinen door preventieve maatregelen. In de praktijk heb ik ervaren dat ook het psychologische aspect van groot belang is tijdens revalidatie, waardoor mijn interesse is gewekt in de psychosomatische therapie. Binnen de praktijk ben ik vooral te vinden op locatie indoor action.

Meer informatie

   
Desirée van den Boom
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Schouderspecialist
Ik ben sinds 1991 werkzaam als fysiotherapeut. In 1998 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut bij de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort. De upgrading tot professional master manuele therapie heb ik in 2008 afgerond. Mijn specialisaties zijn onder andere nek en schouderklachten. Naast het werken in de praktijk ben ik ook werkzaam als manueeltherapeut in revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met complexe revalidatievraagstukken. Zowel bij orthopedische als neurologische klachten kan manuele therapie een meerwaarde hebben. Het blijft voor mij een uitdaging om klachten die al lange tijd bestaan toch positief te kunnen beïnvloeden.

Meer informatie

   
Rob Mastebroek
Fysiotherapeut, Enkelspecialist, Echografist
Ik ben Rob Mastebroek en in 2012 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik interesse ontwikkeld in het actieve herstel van de mens, waarbij het contact en de samenwerking aan het herstel centraal staat. Om mijzelf meer te verdiepen ben ik gaan specialiseren in de voet en het enkelgewricht waarbij persoonlijke ervaringen een drijfveer waren. Om het diagnostische proces nog scherper te krijgen heb ik in 2015 de opleiding echografie afgerond. Hierbij kunnen we letterlijk in het lichaam kijken en bepalen of er factoren zijn die het herstel belemmeren. Hierdoor kunnen we nog specifieker behandelen, want u als patiënt wilt zo snel mogelijk van de klacht af.

Meer informatie

 
Sanne Steffek
Fysiotherapeut, Shockwavetherapeut, Neurologie
Ik ben Sanne Steffek en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. Ik ben gespecialiseerd in shockwave therapie, dit kan gebruikt worden bij aandoeningen van pezen in de ellebogen, schouders, knieën en enkels zoals bijvoorbeeld hielspoor. Tijdens mij studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ook ligt bij het neurologische aspect binnen de fysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om complexe aandoeningen zoals o.a. CVA, Parkinson, MS, traumatisch hersenletsel en ME te behandelen. Om te weten wat de beste behandelmogelijkheden zijn kan er sprake zijn van een multidisciplinaire samenwerking. Dit is hier allemaal mogelijk. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een neurologische aandoening verder te helpen in de maatschappij. In de toekomst wil mijzelf dan ook verder gaan specialiseren binnen de neurorevalidatie, zodat ik in staat blijf om uw doelen te bereiken!

Meer informatie

 
Willianne Pierik
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.
Ik ben Willianne Pierik en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut. Gezien mijn grote interesse in sport-gerelateerde aandoeningen-en revalidatie, maar ook de revalidatie in de breedste zin van het woord, heb ik de Master Sportfysiotherapie gevolgd, welke ik in 2013 met succes heb afgerond. Zowel bij sport-gerelateerde klachten, als bij chronische en/of neurologische aandoeningen kan ik door deze specialisatie gericht aandacht geven aan de revalidatie. Daarnaast ben ik in 2014 begonnen met de Master Orthopedische Manuele Therapie welke ik in 2017 hoop af te ronden. Ik hou van een actieve benadering tijdens de herstelfase, waarin de mens centraal staat. Topsport bestaat voor mij uit het beste halen uit jezelf en daar ben ik dan ook naar op zoek tijdens de revalidatie. Pak die kans en maak van je klacht een uitdaging, ik help je daarbij graag.

Meer informatie

   
Jurian Donders
Praktijkmanager, Fysiotherapeut, Echografist
Ik ben Jurian Donders en ben fysiotherapeut en echografist i.o. Echografie is een mooie toevoeging die niet veel praktijken hebben in combinatie met shockwave. Een letterlijk kijkje in het lichaam. Daarnaast werk ik in de praktijk achter de schermen hard mee om de kwaliteit van de bedrijfsvoering zo hoog mogelijk te houden en constant te verbeteren voor onze cliënten.

Meer informatie

   
Mathilda Stolte
Fysiotherapeut, Handspecialist
Ik ben Mathilda Stolte, afgestudeerd fysiotherapeute aan de hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Sinds 2014 ben ik met super veel plezier werkzaam bij Donders en kunt u mij ook als begeleidend fysiotherapeute vinden voor de revalidatie. Naast fysiotherapie heb ik me begin dit jaar gespecialiseerd in handtherapie, wat een relatief nieuwe specialisatie is binnen de fysiotherapie. Denk bij handtherapie aan klachten aan de pols, hand of arm. Dit kan variëren van artrose, botbreuken, peesletsels/ontstekingen, zenuwletsels en bijvoorbeeld overbelasting klachten (KANS). In mijn communicatie ben ik enthousiast en recht voor zijn raap en doe ik veel in mijn werk met een dosis humor. In mijn werk vind ik het een uitdaging om een cliënt in zijn kracht te zetten en te motiveren om zijn doelen te behalen.

Meer informatie

 
Bram Berger
Fysiotherapeut, Osteopaat i.o.
Ik ben Bram Berger en heb aan de Hogeschool van Amsterdam de studie fysiotherapie (Bachelor of Science) afgerond. Als zorgprofessional sta ik voor kwaliteit en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling met als doel een optimale revalidatie. Hierbij staat samenwerking en open communicatie met u centraal. De revalidatie zal u handvatten geven om de klacht onder controle te krijgen en deze zelfstandig aan te kunnen pakken. Gedurende de studie heb ik mij verdiept in rugklachten, sporters en psychosomatiek (relatie tussen geest en lichaam). In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Osteopaat. Wilt u samen met mij op zoek naar een duurzame oplossing? Ik zie onze samenwerking graag tegemoet!

Meer informatie

   
Wietske Gougon
Revalidatie coördinator, Ergotherapeut
Ik ben Wietske Gougon – Kerkhof en sinds 2006 werkzaam als ergotherapeut, vanaf eind 2013 werk ik bij de gezellige praktijk Donders. Ik heb op meerdere werkplekken ervaring opgedaan en ben gespecialiseerd in de behandeling voor cliënten met chronische pijn, zitproblematiek, dwarslaesie, handproblematiek, amputatie, multitrauma en daarnaast heb ik veel kennis over hulpmiddelen en voorzieningen. Als ergotherapeut kijk ik naar de mens als geheel, zijn lichaam en houding, de fysieke en mentale omgeving, en de handelingen en activiteiten welke verricht moeten worden. Ik probeer samen met de cliënt te komen tot een optimale balans in activiteiten, een goede houding bij het uitvoeren van die activiteiten en als activiteiten niet meer uit te voeren zijn, proberen we hier samen een oplossing voor te verzinnen. Naast ergotherapeut werk ik bij Donders als revalidatie coördinator. Dit houdt in dat ik tijdens een intake inventariseer of cliënten in aanmerking komen voor de revalidatie. Tijdens het hele traject blijf ik aan de zijlijn betrokken om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook het contact met derden (huisarts, of andere instanties) valt onder mijn verantwoordelijkheid. Ik hoop u in welke rol dan ook te ontmoeten binnen praktijk Donders. Ik zal altijd proberen om goed te luisteren en u naar de juiste weg te begeleiden.

Meer informatie

 
Tjarwin Bijl
Revalidatie coördinator, Cesar / Oefentherapeut
Ik ben Tjarwin Bijl, oefentherapeut Cesar en patiëntcoach in de revalidatie. Het is mooi om te zien hoe mensen zelf invloed kunnen uitoefenen op hun klachten door een andere houding aan te nemen. Veel van ons hebben nooit geleerd wat goed zitten is terwijl we dat heel vaak op een dag doen. Niet zo gek dat daardoor klachten kunnen ontstaan want de ene zithouding is de ander niet. Samen met de patiënt werk ik als oefentherapeut toe naar een gezond houding- en bewegingspatroon zodat de klachten verdwijnen. Het is niet zozeer een trucje aanleren, maar structureel werken aan de oplossing van het probleem. Als patiëntcoach begeleid ik de patiënten door het revalidatietraject heen. Dat betekent dat ik hun aanspreekpunt ben en regelmatig informeer naar de voortgang. Mijn doel is om iedereen de best mogelijke behandeling te geven en zo een maximaal resultaat te behalen.

Meer informatie

   
Esther van der Burg
Secretaresse, Officemanager
Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders. Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk. Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten. Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan. Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Meer informatie

 
Chantal Oeldrig
Secretaresse
Mijn naam is Chantal Oeldrig, en ik ben secretaresse, receptioniste en revalidatie coördinator bij Donders. Mocht u een afspraak bij ons willen maken / wijzigen of een vraag hebben via telefoon, balie of mail; dan ontmoet u mij of mijn collega! Als secretaresse verzorg ik de planningen voor teamvergaderingen en de correspondentie, daarnaast ben ik ook werkzaam als coördinator van het revalidatie gedeelte om voor onze revalidanten een planning op maat te maken. Dit werk doe ik met veel plezier, wat ik erg leuk vindt aan mijn afwisselende werk is het contact met onze cliënten en mijn collega’s, zodat alles naar wens loopt. Ik ben dan blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van Donders.

Meer informatie

 
Couzijn Evers
Mental Coach
Mijn naam is Couzijn Evers en ik ben als mental coach verbonden aan het revalidatie team van Donders. Het is mijn missie om samen met de patiënt te zoeken naar mogelijkheden en wegen om zo goed mogelijk om te gaan met de situatie. Voor iedere patiënt is dat een persoonlijke uitdaging want iedereen is uniek, dus ook in zijn of haar (pijn)klacht. Wat voor iedereen wel geldt is dat het revalideren niet vanzelf gaat. Revalideren is hard werken en goede begeleiding en mentale ondersteuning is daarbij essentieel. Het mooie bij revalidatie Donders is dat we het echt met elkaar doen. Het gehele team: voor en vooral samen met de patiënt. Iedereen vanuit zijn eigen discipline kwaliteit en verantwoordelijkheid. Dat leidt tot het beste resultaat!

Meer informatie

   
Johan Dellemann
Maatschappelijk werker
Mijn naam is Johan Dellemann en ik ben maatschappelijk werker binnen het revalidatiecentrum. Naast het werken voor de revalidatie, werk ik ook als POH-GGZ in Gezondheidscentrum Presikhaaf. In 2012 ben ik als maatschappelijk werker afgestuurd op de CHE in Ede. Als maatschappelijk werker kijk ik graag samen met mensen naar praktische vraagstukken, zoals: arbeidsreïntegratie, huisvestingsproblemen, financiële ondersteuning, administratie ordenen, & contact met de instanties zoals de gemeente of het UWV. Door middel van gesprekken probeer ik mensen een duwtje in de goede richting te geven, waarna ze het zelfstandig weer kunnen oppakken. Samen leren/groeien staat dus centraal. U bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

Meer informatie

 
Paulien Kruiper
Diëtist
In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist. Sindsdien werk ik bij Fysio Donders en in het Revalidatieteam. Daarnaast heb ik, samen met een collega, een eigen praktijk. Het geeft mij veel voldoening om bij cliënten te zien wat een verandering in het eetpatroon hen oplevert. Mijn motto als diëtist is: Gezond eten is niet ingewikkeld. Kies voor pure en volwaardige producten, varieer met wat je eet en geniet er vooral van! Dit kan een bevrijding zijn voor cliënten die al jaren worstelen met voeding en zichzelf strenge beperkingen opleggen om bijvoorbeeld af te kunnen vallen. Met helaas vaak het tegendeel als resultaat. Graag laat ik je zien dat het anders kan! Maar ik begeleid natuurlijk niet alleen mensen met overgewicht. Ook met ondergewicht, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, maag-en darmklachten en eetproblemen zoals emotie-eten kun je bij mij terecht. Daarnaast geef ik voedingsadvies aan kinderen, zwangere en cliënten die met voeding hun sportprestaties willen verbeteren. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

   
Sam Jebbink
Psycholoog
Ik ben Sam Jebbink, in 2000 afgestudeerd als Psycholoog en sinds mei 2015 werkzaam bij Donders. In de praktijk heb ik te maken met cliënten die beperkt worden door pijn-, psychische en/of lichamelijke klachten beperkt om de 'gewone' dagelijkse handelingen te verrichten. Dit kan bijvoorbeeld zijn als gevolg van een operatie, ongeval of aandoening. Met behulp van ons revalidatieteam ga ik samen met u werken aan uw herstel om weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Ik heb me gespecialiseerd in de emotionele huishouding van de psychen en richt de behandeling op het balanceren van gedachten en gevoel. Verder ben ik gespecialiseerd in het verwerken van traumatische ervaringen waarbij ik gebruik maak van EMDR of EFT technieken. Ik wil graag wat voor u betekenen.

Meer informatie

   
Liesbeth Woldendorp
GZ Haptotherapeut
Ik ben Liesbeth Woldendorp. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam als GZ-haptotherapeut in het revalidatieteam van Donders. Met veel plezier werk ik binnen dit team. Vooral de holistische kijk vanuit verschillende disciplines vind ik heel waardevol. Het doel van de haptotherapie is om door middel van aanraking de balans tussen het denken en het voelen te (her)vinden. Juist bij chronische pijn en vermoeidheid is deze balans van groot belang. In 1983 ben ik afgestudeerd als Cesartherapeut. Al gauw ontdekte ik dat de mens meer is als alleen een fysieke klacht en ben ik me verder gaan verdiepen in de haptotherapie, waarbinnen de ontwikkeling van het gevoelsleven centraal staat. Sinds 2005 werk ik als GZ-Haptotherapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie bij Veldman Junior en aan de Akademie voor Haptonomie in Doorn. Tevens heb ik een eigen praktijk voor haptotherapie in Gezondheidscentrum Onder de Linden in Arnhem. Hier geef ik haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Meer informatie

 
Agathe van den Heuvel
Interieurverzorgster
Binnenkort meer informatie!

Meer informatie

Joyce de Reus
Fysiotherapeut
Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Meer informatie

 
Tessa Bölger
Fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut i.o., Dryneedling
Ik ben Tessa Bölger en ik ben in 2013 afgestudeerd aan de universiteit van Leuven (België). Hier heb ik zowel mijn Bachelor als mijn Master in de Revalidatiewetenschappen & kinesitherapie behaald. De Belgische term ‘Kinesitherapie’ is in Nederland beter bekend als ‘Fysiotherapie’. Mijn interessegebied ligt voornamelijk in de richting van de oncologie fysiotherapie en de oedeemfysiotherapie. De oedeemtherapie/lymfedrainage pas ik toe volgens de methode van Casely-Smith (Australische methode). In tegenstelling tot andere behandelmethoden wordt er gestart met het activeren van het diepere lymfesysteem, gevolgd door het legen van het aangedane gebied via dit diepe systeem. Dit zorgt voor een complete activering van het lymfstelsel. Na deze opleiding heb ik me verder verdiept in de oncologie fysiotherapie en mij meer gericht op het opbouwen van de algemene belastbaarheid van cliënten in de vorm van oncologische revalidatietrajecten. Daarnaast heb ik de cursus Dry Needling gevolgd. Ik geloof in het belang van een actieve aanpak en in een goede samenwerking met de cliënt om zo het besproken doel te bereiken.

Meer informatie

   
Anne-Marie ter Beke
GZ-Haptotherapeut, ,
Ik ben Anne-Marie ter Beke. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als GZ-haptotherapeut in het revalidatieteam van Donders. Ik vind het een voorrecht om met collega’s van verschillende disciplines bij te dragen aan een nieuw perspectief voor mensen met langdurige klachten die bovendien vaak veel meegemaakt hebben in hun leven. Bij chronische pijn en vermoeidheid is er veelal afstand ontstaan tussen lichaam en gevoel, of tussen de mens en zijn omgeving. Het doel van de haptotherapie is om door middel van aanraking deze verbinding (weer) te gaan ervaren. Naast de revalidatie werk ik ook in de eerste lijn als haptotherapeut met volwassenen, jongeren en kinderen. In 1980 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ik werk sinds 2005 ook als GZ-Haptotherapeut. In beide vakgebieden zoek ik samen met de patiënt naar wegen om zijn kwaliteit van leven te verbeteren en zijn eigen vermogens t.a.v. herstel aan te spreken.

Meer informatie

   
Adrie Wolswijk
Revalidatiearts, Ouderenzorg, Spasticiteit
Vanaf 1982 werkzaam in wat nu RMC Groot Klimmendaal heet. Aanvankelijk 7 jaar kinderrevalidatie, daarna veelal gewerkt met volwassenen op vele locaties n. Gelderse Vallei, Doetinchem, en sedert eind 2009 accent verlegd naar de revalidatiegeneeskunde in de ouderenzorg. Daarnaast heb ik veel ervaring op pijngebied en werk ik nu o.a. bij Donders. Hoe een mens met blijvende gevolgen van een lichamelijke ziekte omgaat met zijn beperkingen wordt bepaald door persoonlijke en omgevingsfactoren. Dit boeit me buitengewoon en drijft me de patiënt zodanig te begeleiden dat hij het beste uit zichzelf haalt. Afstemming met patiënt over zijn doelen tegen achtergrond professionele haalbaarheid, samenwerking met collega’s artsen, paramedici doch ook afstemming met GGZ, bedrijfsartsen draagt bij in het resultaat van behandeling op lange termijn.

Meer informatie

   
Jelena Donders-Cuk
Msc. geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, Fysiotherapeut
Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen. Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk. Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Meer informatie