Team

Maak kennis met onze gespecialiseerde en ervaren therapeuten

Bert Donders
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT), Triggerpoints, Dryneedling
Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Meer informatie

   
Annemiek Varkevisser
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT)
Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk de patienten actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer patienten te ethousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.

Meer informatie

 
Walter Henao Parra
Fysiotherapeut, Dry-needling, Medische Fitness
Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Meer informatie

   
Ulrike Wullner
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Oedeemtherapeut, Dryneedling therapeut
Mijn naam is Ulrike Wuellner. Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2007 ook als acupuncturist. Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en het behandelen van myofasciale pijnklachten met Dry Needling. Waar Dry Needling heel effectief is in het behandelen van pijn kijk je met acupunctuur verder dan de pijnklacht alleen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onderliggende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of hormonale klachten. Met acupunctuur behandel je het geheel. Ik vind het een uitdaging om met zowel oosterse als westerse behandeltechnieken het maximale resultaat te behalen. Benieuwd? Ik help je hierbij graag!

Meer informatie

 
Thijs Steffen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dryneedling therapeut
Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Meer informatie

   
Marita Steunenberg
Fysiotherapeut, Craftatherapeut, Kaakspecialist
Mijn naam is Marita Steunenberg. Ik ben in 1983 afgestudeerd fysiotherapeut en ben sinds 1985 werkzaam in deze praktijk. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in verschillende gebieden van de fysiotherapie. In 1998 heb ik de NAOG opleiding (orthopedische fysiotherapie) afgerond. Omdat mijn interesse verder ook uitging naar de orofaciale fysiotherapie, in gewoon Nederlands fysiotherapie voor kaakklachten, ben ik in 2010 gestart met de Crafta opleiding, een specialistische opleiding op het gebied van functie stoornissen en klachten aan het hoofd, nek, kaak en aangezicht. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Het is voor mij een uitdaging om mensen met vaak een complex klachtenbeeld te begeleiden en te komen tot herstel of een betere controle over de klachten. Mijn ervaring is dat behandeling met de Crafta methode leidt tot verrassende resultaten. U bent van harte welkom wanneer u meer informatie wilt. U kunt mij mailen of even bellen.

Meer informatie

 
Bjorn Geefhuizen
Fysiotherapeut, Medische fitness, Medical taping, Arbeidsfysiotherapeut, Knie specialist
Ik ben Bjorn Geefhuizen, getrouwd en trotse papa van een zoon en een dochter. Ik beoefen verschillende sporten, waaronder in het verleden voetbal en nu hardlopen, MTB, wielrennen en snowboarden. In 2010 heb ik mijn bachelor opleiding fysiotherapie afgerond aan SAXION hogeschool te Enschede. Na het afronden van mijn opleiding is mijn interesse vooral uitgegaan naar sport specifieke aandoeningen en dan met name het kniegewricht. Herstellen van een blessure gaat bij mij van A tot Z, van de eerste stapjes tot volledige sporthervatting. Ik vind het belangrijk om klachten actief aan te pakken en de kans op recidiverende klachten te verkleinen door preventieve maatregelen. In de praktijk heb ik ervaren dat ook het psychologische aspect van groot belang is tijdens revalidatie, waardoor mijn interesse is gewekt in de psychosomatische therapie. Binnen de praktijk ben ik vooral te vinden op locatie indoor action.

Meer informatie

   
Willianne Pierik
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut (MFt), Manueel therapeut (Msc)
Ik ben Willianne Pierik en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut. Vervolgens heb ik gedurende in totaal 6 jaar de Master Sportfysiotherapie (MFt) en Orthopedische Manuele Therapie (MSc) gevolgd en afgerond. De sportfysiotherapie is gericht op (o.a. top-)sportgerelateerde klachten en de manuele therapie is gericht op het opheffen van onder andere blokkades in de wervelkolom en/of ledematen. De combinaties van deze twee masters is geschikt bij zowel sport-gerelateerde klachten, als bij chronische en/of neurologische aandoeningen, maar ook bij wervelkolom gerelateerde pijnklachten. Hierdoor kan ik in de keten denken en werken waardoor onderliggende problemen sneller herkend zullen worden en er sneller aan de oorzaak gewerkt kan worden. Of dit nu met oefeningen is of met manipulaties/mobilisaties zal afhangen van de klacht en het doel.

Meer informatie

   
Rob Mastebroek
Fysiotherapeut, Enkelspecialist, Echografist
Ik ben Rob Mastebroek en in 2012 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik interesse ontwikkeld in het actieve herstel van de mens, waarbij het contact en de samenwerking aan het herstel centraal staat. Om mijzelf meer te verdiepen ben ik gaan specialiseren in de voet en het enkelgewricht waarbij persoonlijke ervaringen een drijfveer waren. Om het diagnostische proces nog scherper te krijgen heb ik in 2015 de opleiding echografie afgerond. Hierbij kunnen we letterlijk in het lichaam kijken en bepalen of er factoren zijn die het herstel belemmeren. Hierdoor kunnen we nog specifieker behandelen, want u als patiënt wilt zo snel mogelijk van de klacht af.

Meer informatie

 
Sanne Steffek
Fysiotherapeut, Shockwavetherapeut, Neurologie
Ik ben Sanne Steffek en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. Ik ben gespecialiseerd in shockwave therapie, dit kan gebruikt worden bij aandoeningen van pezen in de ellebogen, schouders, knieën en enkels zoals bijvoorbeeld hielspoor. Tijdens mij studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ook ligt bij het neurologische aspect binnen de fysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om complexe aandoeningen zoals o.a. CVA, Parkinson, MS, traumatisch hersenletsel en ME te behandelen. Om te weten wat de beste behandelmogelijkheden zijn kan er sprake zijn van een multidisciplinaire samenwerking. Dit is hier allemaal mogelijk. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een neurologische aandoening verder te helpen in de maatschappij. In de toekomst wil mijzelf dan ook verder gaan specialiseren binnen de neurorevalidatie, zodat ik in staat blijf om uw doelen te bereiken!

Meer informatie

 
Jurian Donders
Praktijkmanager, Fysiotherapeut, Echografist
Ik ben Jurian Donders en ben fysiotherapeut en echografist. Echografie is een mooie toevoeging die niet veel praktijken hebben in combinatie met shockwave. Een letterlijk kijkje in het lichaam. Daarnaast werk ik in de praktijk achter de schermen hard mee om de kwaliteit van de bedrijfsvoering zo hoog mogelijk te houden en constant te verbeteren voor onze cliënten.

Meer informatie

   
Bram Berger
Fysiotherapeut, Osteopaat i.o.
Ik ben Bram Berger en heb aan de Hogeschool van Amsterdam de studie fysiotherapie (Bachelor of Science) afgerond. Als zorgprofessional sta ik voor kwaliteit en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling met als doel een optimale revalidatie. Hierbij staat samenwerking en open communicatie met u centraal. De revalidatie zal u handvatten geven om de klacht onder controle te krijgen en deze zelfstandig aan te kunnen pakken. Gedurende de studie heb ik mij verdiept in rugklachten, sporters en psychosomatiek (relatie tussen geest en lichaam). In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Osteopaat. Wilt u samen met mij op zoek naar een duurzame oplossing? Ik zie onze samenwerking graag tegemoet!

Meer informatie

   
Joyce de Reus
Fysiotherapeut
Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Meer informatie

 
Tessa Bölger
Fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut, Oncologiefysiotherapeut i.o., Dryneedling
Ik ben Tessa Bölger en ik ben in 2013 afgestudeerd aan de universiteit van Leuven (België). Hier heb ik zowel mijn Bachelor als mijn Master in de Revalidatiewetenschappen & kinesitherapie behaald. De Belgische term ‘Kinesitherapie’ is in Nederland beter bekend als ‘Fysiotherapie’. Mijn interessegebied ligt voornamelijk in de richting van de oncologie fysiotherapie en de oedeemfysiotherapie. De oedeemtherapie/lymfedrainage pas ik toe volgens de methode van Casely-Smith (Australische methode). In tegenstelling tot andere behandelmethoden wordt er gestart met het activeren van het diepere lymfesysteem, gevolgd door het legen van het aangedane gebied via dit diepe systeem. Dit zorgt voor een complete activering van het lymfstelsel. Na deze opleiding heb ik me verder verdiept in de oncologie fysiotherapie en mij meer gericht op het opbouwen van de algemene belastbaarheid van cliënten in de vorm van oncologische revalidatietrajecten. Daarnaast heb ik de cursus Dry Needling gevolgd. Ik geloof in het belang van een actieve aanpak en in een goede samenwerking met de cliënt om zo het besproken doel te bereiken.

Meer informatie

   
Jelena Donders-Cuk
Msc. geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, Fysiotherapeut
Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen. Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk. Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Meer informatie

   
Arjan Hermsen
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut
Ik ben Arjan Hermsen en sinds 2012 werkzaam als fysiotherapeut. Mijn passie ligt bij de sport, vandaar dat ik momenteel bezig ben met de Master Sportfysiotherapie aan de HAN in Nijmegen (Master Musculoskeletale Revalidatie). Deze hoop ik dit jaar nog af te ronden! Als sportfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in klachten van spieren, pezen en gewrichten, vooral met betrekking op klachten die zich voor, tijdens of na het sporten voordoen. De grote uitdaging ligt er voor mij om u zo snel mogelijk weer terug te krijgen op uw oude niveau, en het liefste door oefeningen te doen die het dichtst bij uw sport komen. Dus, heeft u een klacht waardoor u uw sport niet meer volledig of niet meer kunt beoefenen? Laten we samen de uitdaging aangaan!

Meer informatie

 
Sara Schouten
Fysiotherapeut, Manueel therapeut
Ik ben sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en heb in 2007 de specialisatie manuele therapie (Maitland Concept) en in 2011 de Master Manuele therapie (SOMT) afgerond. Daarbij werk ik sinds 2012 ook met Dry Needling. Ik hecht veel waarde aan overleg. Na drie of vier behandelingen moet er resultaat te merken zijn. Is dat er niet, dan gaan we evalueren, maar in ieder geval niet langer doorbehandelen zonder effect. Ik concentreer mij graag op de kern van het probleem, in plaats van het verhelpen van symptomen. Daarbij verwacht ik een pro-actieve houding. Dan slaat de therapie het beste aan. Bij iedere behandeling concentreer ik mij op de beperkingen en de pijn die u ervaart. Daarbij probeer ik de oorzaken te achterhalen. De ervaring leert dat we vaak meerdere oorzaken in kaart brengen, waaronder een slechte zit- of werkhouding, stressgevoeligheid, hoge spierspanning, moeite met ontspannen en/of vaste gewrichten. Door de combinatie in te zetten van manuele therapie, dry needling en houdingsadvies bent u snel van u klachten af.

Meer informatie

   
Wietske Gougon
Revalidatie coördinator, Ergotherapeut
Ik ben Wietske Gougon – Kerkhof en sinds 2006 werkzaam als ergotherapeut, vanaf eind 2013 werk ik bij de gezellige praktijk Donders. Ik heb op meerdere werkplekken ervaring opgedaan en ben gespecialiseerd in de behandeling voor cliënten met chronische pijn, zitproblematiek, dwarslaesie, handproblematiek, amputatie, multitrauma en daarnaast heb ik veel kennis over hulpmiddelen en voorzieningen. Als ergotherapeut kijk ik naar de mens als geheel, zijn lichaam en houding, de fysieke en mentale omgeving, en de handelingen en activiteiten welke verricht moeten worden. Ik probeer samen met de cliënt te komen tot een optimale balans in activiteiten, een goede houding bij het uitvoeren van die activiteiten en als activiteiten niet meer uit te voeren zijn, proberen we hier samen een oplossing voor te verzinnen. Naast ergotherapeut werk ik bij Donders als revalidatie coördinator. Dit houdt in dat ik tijdens een intake inventariseer of cliënten in aanmerking komen voor de revalidatie. Tijdens het hele traject blijf ik aan de zijlijn betrokken om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook het contact met derden (huisarts, of andere instanties) valt onder mijn verantwoordelijkheid. Ik hoop u in welke rol dan ook te ontmoeten binnen praktijk Donders. Ik zal altijd proberen om goed te luisteren en u naar de juiste weg te begeleiden.

Meer informatie

 
Yvonne Janssen
Ergotherapeut
Mijn naam is Yvonne Janssen. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en sinds 2018 werkzaam als ergotherapeut binnen Ergo Donders en RevaZorg. Ergotherapie houdt zich met name bezig met de belasting en belastbaarheid van de dagelijkse activiteiten. Energieverdeling en planning hebben hierin een belangrijke rol. Daarnaast ben ik bezig met scootmobiel-/fietstrainingen en doe ik huisbezoeken om de veiligheid in huis te waarborgen. Ik ben geschoold in chronische pijn en vermoeidheid en strategietraining bij Niet Aangeboren Hersenletsel. Bij mij geldt 'Stilstaan bij het handelen is vooruitgang'.

Meer informatie

   
Larissa Reijnders
Ergotherapeut
Hallo, mijn naam is Larissa Reijnders. Sinds 2016 ben ik werkzaam als ergotherapeut, vanaf april 2017 werk ik bij Ergo Donders. Daarnaast ben ik werkzaam als ergotherapeut bij RevaZorg locatie Arnhem. Gedurende mijn werk en bijscholing heb ik ervaring opgedaan met chronische pijn, amputatie, orthopedische hulpvragen en handproblematiek. Ergotherapie richt zich op problemen bij de uitvoer van betekenisvolle activiteiten, dit kunnen zowel fysieke en als mentale problemen zijn. Als ergotherapeut kijk ik naar de omgeving waarin jij je activiteiten doet/wil doen en de houding die je hierbij hanteert. Daarnaast komt de verdeling van de activiteiten over de dag aan bod. Binnen ergotherapie spreekt handproblematiek mij erg aan, waarin ik mij verder zal specialiseren.

Meer informatie

 
Tjarwin Bijl
Revalidatie coördinator, Cesar / Oefentherapeut
Ik ben Tjarwin Bijl, oefentherapeut Cesar en patiëntcoach in de revalidatie. Het is mooi om te zien hoe mensen zelf invloed kunnen uitoefenen op hun klachten door een andere houding aan te nemen. Veel van ons hebben nooit geleerd wat goed zitten is terwijl we dat heel vaak op een dag doen. Niet zo gek dat daardoor klachten kunnen ontstaan want de ene zithouding is de ander niet. Samen met de patiënt werk ik als oefentherapeut toe naar een gezond houding- en bewegingspatroon zodat de klachten verdwijnen. Het is niet zozeer een trucje aanleren, maar structureel werken aan de oplossing van het probleem. Als patiëntcoach begeleid ik de patiënten door het revalidatietraject heen. Dat betekent dat ik hun aanspreekpunt ben en regelmatig informeer naar de voortgang. Mijn doel is om iedereen de best mogelijke behandeling te geven en zo een maximaal resultaat te behalen.

Meer informatie

   
Ilonka Kamerman
Fysiotherapeut, Revalidatie coördinator
Ik ben sinds 1990 fysiotherapeut en heb vele jaren als fysiotherapeut in de 1e lijn gewerkt. Mijn specialismes zijn heel divers, van sport-, ademhalings- en ontspannings- tot specifiek schouder therapeut. Naast het klachten behandelen nam ik altijd al het gedragsmatige aspect, onderliggend aan de klachten, mee en ben uiteindelijk in de revalidatie (2e lijn) terecht gekomen. Daar kon ik mijn kennis en ervaring op het gedragsmatig behandelen verder uitbouwen. Bij Revazorg Arnhem ben ik weer een nieuwe uitdaging aangegaan en bekleed ik de functie van Revalidatie coördinator. Het ontmoeten van nieuwe cliënten, de eerste gesprekken voeren, zorgen dat de revalidatietrajecten in goede banen geleid worden en de 'verbinder' zijn tussen het team en de revalidatie arts zijn mijn belangrijkste bezigheden. Dit doe ik met veel plezier, enthousiasme en beleving en ik hoop dat cliënten merken dat ik er voor ze ben als ze me nodig hebben.

Meer informatie

   
Esther van der Burg
Secretaresse, Officemanager
Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders. Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk. Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten. Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan. Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Meer informatie

 
Chantal Oeldrig
Secretaresse
Mijn naam is Chantal Oeldrig, en ik ben secretaresse, receptioniste en revalidatie coördinator bij Donders. Mocht u een afspraak bij ons willen maken / wijzigen of een vraag hebben via telefoon, balie of mail; dan ontmoet u mij of mijn collega! Als secretaresse verzorg ik de planningen voor teamvergaderingen en de correspondentie, daarnaast ben ik ook werkzaam als coördinator van het revalidatie gedeelte om voor onze revalidanten een planning op maat te maken. Dit werk doe ik met veel plezier, wat ik erg leuk vindt aan mijn afwisselende werk is het contact met onze cliënten en mijn collega’s, zodat alles naar wens loopt. Ik ben dan blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van Donders.

Meer informatie

 
Jojanneke Schets
Secretaresse, Revalidatieplanner
Mijn naam is Jojanneke Schets en ik ben sinds maart 2017 werkzaam bij Donders. Hiervoor heb ik drie jaar als secretaresse bij Radiotherapiegroep in Arnhem gewerkt. Ik maak de planningen voor al onze revalidatie cliënten en alles wat er bij komt kijken. Ik doe dit werk met heel veel plezier en haal mijn voldoening uit het feit dat alle afspraken goed lopen en probeer zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen van de cliënten. Ik werk in een heel leuk gedreven team en ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

Meer informatie

 
Jantina Jonkhans
Secretaresse
Ik ben Jantina Jonkhans en na ruim 29 jaar op het secretariaat van een accountantskantoor gewerkt te hebben ben ik vanaf februari 2018 met veel enthousiasme begonnen als front-office medewerkster bij Donders. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken of wijzigen van afspraken via telefoon, balie of mail. Dit werk doe ik met heel veel plezier. Ik heb hele gezellige collega’s maar het leukste is het contact met u! Als ik u ergens mee kan helpen en u bent tevreden dan is mijn werkdag Donders goed!!

Meer informatie

 
Jeanette Schoemaker
Secretaresse, Ondersteuning HR
Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.

Meer informatie

 
Anne-Marie ter Beke
GZ-Haptotherapeut
Ik ben Anne-Marie ter Beke. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam als GZ-haptotherapeut in het revalidatieteam van Donders. Ik vind het een voorrecht om met collega’s van verschillende disciplines bij te dragen aan een nieuw perspectief voor mensen met langdurige klachten die bovendien vaak veel meegemaakt hebben in hun leven. Bij chronische pijn en vermoeidheid is er veelal afstand ontstaan tussen lichaam en gevoel, of tussen de mens en zijn omgeving. Het doel van de haptotherapie is om door middel van aanraking deze verbinding (weer) te gaan ervaren. Naast de revalidatie werk ik ook in de eerste lijn als haptotherapeut met volwassenen, jongeren en kinderen. In 1980 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en ik werk sinds 2005 ook als GZ-Haptotherapeut. In beide vakgebieden zoek ik samen met de patiënt naar wegen om zijn kwaliteit van leven te verbeteren en zijn eigen vermogens t.a.v. herstel aan te spreken.

Meer informatie

   
Couzijn Evers
Mental Coach
Mijn naam is Couzijn Evers en ik ben als mental coach verbonden aan het revalidatie team van Donders. Het is mijn missie om samen met de patiënt te zoeken naar mogelijkheden en wegen om zo goed mogelijk om te gaan met de situatie. Voor iedere patiënt is dat een persoonlijke uitdaging want iedereen is uniek, dus ook in zijn of haar (pijn)klacht. Wat voor iedereen wel geldt is dat het revalideren niet vanzelf gaat. Revalideren is hard werken en goede begeleiding en mentale ondersteuning is daarbij essentieel. Het mooie bij revalidatie Donders is dat we het echt met elkaar doen. Het gehele team: voor en vooral samen met de patiënt. Iedereen vanuit zijn eigen discipline kwaliteit en verantwoordelijkheid. Dat leidt tot het beste resultaat!

Meer informatie

   
Johan Dellemann
Maatschappelijk werker
Mijn naam is Johan Dellemann en ik ben maatschappelijk werker binnen het revalidatiecentrum. Naast het werken voor de revalidatie, werk ik ook als POH-GGZ in Gezondheidscentrum Presikhaaf. In 2012 ben ik als maatschappelijk werker afgestuurd op de CHE in Ede. Als maatschappelijk werker kijk ik graag samen met mensen naar praktische vraagstukken, zoals: arbeidsreïntegratie, huisvestingsproblemen, financiële ondersteuning, administratie ordenen, & contact met de instanties zoals de gemeente of het UWV. Door middel van gesprekken probeer ik mensen een duwtje in de goede richting te geven, waarna ze het zelfstandig weer kunnen oppakken. Samen leren/groeien staat dus centraal. U bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

Meer informatie

 
Paulien Kruiper
Diëtist
In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist. Sindsdien werk ik bij Fysio Donders en in het Revalidatieteam. Daarnaast heb ik, samen met een collega, een eigen praktijk. Het geeft mij veel voldoening om bij cliënten te zien wat een verandering in het eetpatroon hen oplevert. Mijn motto als diëtist is: Gezond eten is niet ingewikkeld. Kies voor pure en volwaardige producten, varieer met wat je eet en geniet er vooral van! Dit kan een bevrijding zijn voor cliënten die al jaren worstelen met voeding en zichzelf strenge beperkingen opleggen om bijvoorbeeld af te kunnen vallen. Met helaas vaak het tegendeel als resultaat. Graag laat ik je zien dat het anders kan! Maar ik begeleid natuurlijk niet alleen mensen met overgewicht. Ook met ondergewicht, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, maag-en darmklachten en eetproblemen zoals emotie-eten kun je bij mij terecht. Daarnaast geef ik voedingsadvies aan kinderen, zwangere en cliënten die met voeding hun sportprestaties willen verbeteren. Je bent van harte welkom!

Meer informatie

   
Sam Jebbink
Psycholoog
Ik ben Sam Jebbink, in 2000 afgestudeerd als Psycholoog en sinds mei 2015 werkzaam bij Donders. In de praktijk heb ik te maken met cliënten die beperkt worden door pijn-, psychische en/of lichamelijke klachten beperkt om de 'gewone' dagelijkse handelingen te verrichten. Dit kan bijvoorbeeld zijn als gevolg van een operatie, ongeval of aandoening. Met behulp van ons revalidatieteam ga ik samen met u werken aan uw herstel om weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Ik heb me gespecialiseerd in de emotionele huishouding van de psychen en richt de behandeling op het balanceren van gedachten en gevoel. Verder ben ik gespecialiseerd in het verwerken van traumatische ervaringen waarbij ik gebruik maak van EMDR of EFT technieken. Ik wil graag wat voor u betekenen.

Meer informatie

   
Agathe van den Heuvel
Interieurverzorgster
Binnenkort meer informatie!

Meer informatie