Team

Maak kennis met onze gespecialiseerde en ervaren therapeuten

Bert Donders
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Triggerpoints, Dryneedling
Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Meer informatie

BIG-nummer: 69033477604

   
Annemiek Varkevisser
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut (SOMT), Heupspecialist
Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk de patienten actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer patienten te ethousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.

Meer informatie

BIG-nummer: 89043055404

 
Walter Henao Parra
Fysiotherapeut, Dry-needling, Medische Fitness, Hart- en longaandoeningen, Triggerpoints
Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Meer informatie

BIG-nummer: 29057668204

   
Ulrike Wullner
Fysiotherapeut, Acupuncturist, Oedeemtherapeut, Dryneedling therapeut, Triggerpoints
Mijn naam is Ulrike Wuellner. Sinds 2002 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2007 ook als acupuncturist. Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in oedeemtherapie en het behandelen van myofasciale pijnklachten met Dry Needling. Waar Dry Needling heel effectief is in het behandelen van pijn kijk je met acupunctuur verder dan de pijnklacht alleen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van onderliggende klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, stress, of hormonale klachten. Met acupunctuur behandel je het geheel. Ik vind het een uitdaging om met zowel oosterse als westerse behandeltechnieken het maximale resultaat te behalen. Benieuwd? Ik help je hier graag bij!

Meer informatie

BIG-nummer: 69061719404

 
Thijs Steffen
Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dryneedling therapeut, Schouderspecialist, Triggerpoints
Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Meer informatie

BIG-nummer: 49911458804

   
Marita Steunenberg
Fysiotherapeut, Craftatherapeut, Kaakspecialist
Mijn naam is Marita Steunenberg. Ik ben in 1983 afgestudeerd fysiotherapeut en ben sinds 1985 werkzaam in deze praktijk. In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in verschillende gebieden van de fysiotherapie. In 1998 heb ik de NAOG opleiding (orthopedische fysiotherapie) afgerond. Omdat mijn interesse verder ook uitging naar de orofaciale fysiotherapie, in gewoon Nederlands fysiotherapie voor kaakklachten, ben ik in 2010 gestart met de Crafta opleiding, een specialistische opleiding op het gebied van functie stoornissen en klachten aan het hoofd, nek, kaak en aangezicht. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Het is voor mij een uitdaging om mensen met vaak een complex klachtenbeeld te begeleiden en te komen tot herstel of een betere controle over de klachten. Mijn ervaring is dat behandeling met de Crafta methode leidt tot verrassende resultaten. U bent van harte welkom wanneer u meer informatie wilt. U kunt mij mailen of even bellen.

Meer informatie

BIG-nummer: 69035115404

 
Rob Mastebroek
Fysiotherapeut, Enkelspecialist, Echografist
Ik ben Rob Mastebroek en in 2012 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik interesse ontwikkeld in het actieve herstel van de mens, waarbij het contact en de samenwerking aan het herstel centraal staat. Om mijzelf meer te verdiepen ben ik gaan specialiseren in de voet en het enkelgewricht waarbij persoonlijke ervaringen een drijfveer waren. Om het diagnostische proces nog scherper te krijgen heb ik in 2015 de opleiding echografie afgerond. Hierbij kunnen we letterlijk in het lichaam kijken en bepalen of er factoren zijn die het herstel belemmeren. Hierdoor kunnen we nog specifieker behandelen, want u als patiënt wilt zo snel mogelijk van de klacht af.

Meer informatie

BIG-nummer: 89915742704

   
Sanne Steffek
Fysiotherapeut, Shockwavetherapeut, Neurologie
Ik ben Sanne Steffek en sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. Ik ben gespecialiseerd in shockwave therapie, dit kan gebruikt worden bij aandoeningen van pezen in de ellebogen, schouders, knieën en enkels zoals bijvoorbeeld hielspoor. Tijdens mij studie heb ik gemerkt dat mijn interesse ook ligt bij het neurologische aspect binnen de fysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om complexe aandoeningen zoals o.a. CVA, Parkinson, MS, traumatisch hersenletsel en ME te behandelen. Om te weten wat de beste behandelmogelijkheden zijn kan er sprake zijn van een multidisciplinaire samenwerking. Dit is hier allemaal mogelijk. Het geeft mij veel voldoening om mensen met een neurologische aandoening verder te helpen in de maatschappij. In de toekomst wil ik mijzelf dan ook verder gaan specialiseren binnen de neurorevalidatie, zodat ik in staat blijf om uw doelen te bereiken!

Meer informatie

BIG-nummer: 39918838004

 
Jurian Donders
Praktijkmanager, Fysiotherapeut, Echografist, EPTE therapeut, Triggerpoints
Ik ben Jurian Donders en ben fysiotherapeut, EPTE therapeut en echografist. Echografie is een mooie toevoeging die niet veel praktijken hebben in combinatie met shockwave. Een letterlijk kijkje in het lichaam. Daarnaast werk ik in de praktijk achter de schermen hard mee om de kwaliteit van de bedrijfsvoering zo hoog mogelijk te houden en constant te verbeteren voor onze cliënten.

Meer informatie

BIG-nummer: 29917896304

   
Bram Berger
Fysiotherapeut, Osteopaat MSc i.o.
Ik ben Bram Berger en heb aan de Hogeschool van Amsterdam de studie fysiotherapie (Bachelor of Science) afgerond. Als zorgprofessional sta ik voor kwaliteit en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling met als doel een optimale revalidatie. Hierbij staat samenwerking en open communicatie met u centraal. De revalidatie zal u handvatten geven om de klacht onder controle te krijgen en deze zelfstandig aan te kunnen pakken. Gedurende de studie heb ik mij verdiept in rugklachten, sporters en psychosomatiek (relatie tussen geest en lichaam). In 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Osteopaat. Wilt u samen met mij op zoek naar een duurzame oplossing? Ik zie onze samenwerking graag tegemoet!

Meer informatie

BIG-nummer: 19919892004

   
Bianca Salvatore
Bekkenfysiotherapeut
Ik ben Bianca Salvatore en geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Naast mijn werkzaamheden voor Fysio Donders ben ik werkzaam voor het Isala Ziekenhuis Zwolle. Tevens ben ik regelmatig aanwezig bij het Multi Disciplinair Overleg (MDO) van de verschillende ziekenhuizen in de omgeving. Er is een samenwerking tussen urologen en uro-gynaecologen en indien nodig is er ook correspondentie tussen huisarts en/of specialist. Deze samenwerking vind ik erg belangrijk om u zo snel en efficiënt mogelijk te helpen!

Meer informatie

BIG-nummer: 29034901704

   
Joyce de Reus
Fysiotherapeut, Echografist i.o., Medische fitness
Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Meer informatie

BIG-nummer: 39921974904

   
Jelena Donders-Cuk
Msc. geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, Fysiotherapeut
Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen. Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk. Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Meer informatie

BIG-nummer: 99910919704

   
Sara Schouten
Fysiotherapeut, Manueel therapeut
Ik ben sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en heb in 2007 de specialisatie manuele therapie (Maitland Concept) en in 2011 de Master Manuele therapie (SOMT) afgerond. Daarbij werk ik sinds 2012 ook met Dry Needling. Ik hecht veel waarde aan overleg. Na drie of vier behandelingen moet er resultaat te merken zijn. Is dat er niet, dan gaan we evalueren, maar in ieder geval niet langer doorbehandelen zonder effect. Ik concentreer mij graag op de kern van het probleem, in plaats van het verhelpen van symptomen. Daarbij verwacht ik een pro-actieve houding. Dan slaat de therapie het beste aan. Bij iedere behandeling concentreer ik mij op de beperkingen en de pijn die u ervaart. Daarbij probeer ik de oorzaken te achterhalen. De ervaring leert dat we vaak meerdere oorzaken in kaart brengen, waaronder een slechte zit- of werkhouding, stressgevoeligheid, hoge spierspanning, moeite met ontspannen en/of vaste gewrichten. Door de combinatie in te zetten van manuele therapie, dry needling en houdingsadvies bent u snel van u klachten af.

Meer informatie

BIG-nummer: 59059354704

   
Bas Schakel
Manager 1ste lijnszorg, Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut Msc
Ik ben Bas Schakel en werkzaam als sportfysiotherapeut. Daarnaast ben ik 1ste lijns manager bij Donders.

Meer informatie

BIG-nummer: 59053186404

   
Karlijn Vos
Fysiotherapeut, Handtherapeut, Osteopaat Msc i.o.
Ik ben Karlijn Vos en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. In 2019 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en zie ik dus veel hand, pols en elleboogklachten. De hand is complex en wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, wat mij uitdaagt om samen met u aan de slag te gaan om klachten op een zo effectieve, leuke en leerzaam volle manier op te lossen. Als nieuwe uitdaging ben ik begonnen met de opleiding osteopathie.

Meer informatie

BIG-nummer: 99924211504

   
Erik Bos
Manueeltherapeut , Dry needling
Hoi , ik ben sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN. Sinds 2007 ben ik manueel therapeut om er vervolgens 2 jaar later mijn professional mastertitel mee te halen. Ik merkte behoorlijk wat meerwaarde aan deze kennis en kunde. Allerlei gewrichtsklachten van het hele lichaam, in het bijzonder de wervelkolom, kan ik nu gerichter behandelen met beter en vooral ook sneller resultaat. U zult sneller minder pijn en meer bewegingsvrijheid ervaren. Ik hecht in mijn werk veel waarde aan een open communicatie met en een aktieve , coöperatieve houding van diezelfde patiënt. Samen zullen we tot een afgesproken doel/resultaat komen. Deels kan ik , deels zult u zelf moeten aanpakken met gerichte oefeningen/adviezen. Ook hecht ik veel waarde aan het samenwerken met collega’s. Dat is in deze praktijk goed geregeld. De laatste jaren heb ik me nog verdiept en gespecialiseerd in dry needling en allerlei schouderrevalidatie-cursussen. Erg leuk en handig om deze techniek en kennis te gebruiken in combinatie met manueel therapie. Samen met mijn collega Sara Schouten ga ik het Schoudernetwerk van Rijnstate (WSEG) versterken en zijn we verzekerd van de nieuwste kennis en kunde op schouder- en ellebooggebied. Ik hoop u met deze beknopte informatie een goed beeld van mij als therapeut te hebben geschetst en zie u graag in de praktijk (Velp of Arnhem) om aan de slag te gaan.

Meer informatie

BIG-nummer: 19052764104

   
Joeri Kempkes
Fysiotherapeut
Mijn naam is Joeri Kempkes en afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voordat ik mijn studie fysiotherapie begon heb ik het CIOS in Arnhem gevolgd. Tijdens het CIOS heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de fitnessbranche waarin ik 7 jaar werkzaam ben geweest, waarvan 3 jaar als personal trainer/coach. Mede hierdoor heb ik de afgelopen jaren een sterke passie en affiniteit ontwikkeld voor een gezonde levensstijl met training en voeding wat ik meedraag als fysiotherapeut. Sport gerelateerde klachten en andere klachten waarbij er getraind moet worden spreken mij dan ook erg aan. Mijn drive is altijd om te streven naar het beste en samen met u ga ik de uitdaging aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het lichamelijk herstel. Mede door oorzaak gerichte handelingen, goede communicatie en concrete plannen hoop ik de doelstelling samen met u te bereiken. Bent u er klaar voor?

Meer informatie

BIG-nummer: 19926482804

   
Yvonne Janssen
Ergotherapeut, gericht op ouderen
Mijn naam is Yvonne Janssen. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en sinds 2018 werkzaam als ergotherapeut binnen Ergo/fysio Donders. Ergotherapie houdt zich met name bezig met de belasting en belastbaarheid van de dagelijkse activiteiten. Energieverdeling en planning hebben hierin een belangrijke rol. Daarnaast ben ik bezig met scootmobiel-/fietstrainingen en doe ik huisbezoeken om de veiligheid in huis te waarborgen. Ik ben geschoold in chronische pijn en vermoeidheid. Bij mij geldt 'Stilstaan bij het handelen is vooruitgang'.

Meer informatie

   
Lucas Lous
Oefentherapeut Cesar Mensendieck
Ik ben Oefentherapeut (Cesar) met ervaring en ambitie in de bedrijfsoefentherapie. Oefentherapie richt zich op de oorzaak van de klacht te vinden, zichtbaar te maken en aan te pakken. Sommige lichamelijke klachten hebben een diepere oorzaak gevormd door houding, manier van bewegen en gedrag. Wanneer je weet dat ''recht zitten'' een ''goede houding'' is, waarom doen we dit dan niet de hele dag? Waarom komen bepaalde klachten steeds terug? Ik geef u graag de kennis, handvaten en oefeningen om zelf te herstellen, uw hulpvraag te bereiken en toekomstige klachten te voorkomen. Daarnaast richt ik mij op bedrijfsoefentherapie. Hierbij zijn werkplek-analyses, preventieve workshops voor (arbeidsgerelateerde lichamelijke klachten en het adviseren van optimale ergonomische aanpassingsmogelijkheden enkele taken waar ik mij als Bedrijfsoefentherapeut mee bezig houd.

Meer informatie

   
Esther van der Burg
Secretaresse, Officemanager
Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders. Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk. Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten. Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan. Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Meer informatie

 
Chantal Oeldrig
Secretaresse
Mijn naam is Chantal Oeldrig, en ik ben secretaresse, receptioniste en revalidatie coördinator bij Donders. Mocht u een afspraak bij ons willen maken / wijzigen of een vraag hebben via telefoon, balie of mail; dan ontmoet u mij of mijn collega! Als secretaresse verzorg ik de planningen voor teamvergaderingen en de correspondentie, daarnaast ben ik ook werkzaam als coördinator van het revalidatie gedeelte om voor onze revalidanten een planning op maat te maken. Dit werk doe ik met veel plezier, wat ik erg leuk vindt aan mijn afwisselende werk is het contact met onze cliënten en mijn collega’s, zodat alles naar wens loopt. Ik ben dan blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van Donders.

Meer informatie

 
Jojanneke Schets
Secretaresse
Mijn naam is Jojanneke Schets en ik ben sinds maart 2017 werkzaam bij Donders. Hiervoor heb ik drie jaar als secretaresse bij Radiotherapiegroep in Arnhem gewerkt. Ik maak de planningen voor al onze revalidatie cliënten en alles wat er bij komt kijken. Ik doe dit werk met heel veel plezier en haal mijn voldoening uit het feit dat alle afspraken goed lopen en probeer zo veel mogelijk rekening te houden met de wensen van de cliënten. Ik werk in een heel leuk gedreven team en ben blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

Meer informatie

 
Jantina Jonkhans
Secretaresse
Ik ben Jantina Jonkhans en na ruim 29 jaar op het secretariaat van een accountantskantoor gewerkt te hebben ben ik vanaf februari 2018 met veel enthousiasme begonnen als front-office medewerkster bij Donders. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken of wijzigen van afspraken via telefoon, balie of mail. Dit werk doe ik met heel veel plezier. Ik heb hele gezellige collega’s maar het leukste is het contact met u! Als ik u ergens mee kan helpen en u bent tevreden dan is mijn werkdag Donders goed!!

Meer informatie

 
Jeanette Schoemaker
Secretaresse, Ondersteuning HR
Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.

Meer informatie

 
Janne Neijenhuis
Secretaresse
Mijn naam is Janne Neijenhuis en sinds april 2019 met veel plezier werkzaam als secretaresse bij Fysio Donders op de nieuwe locatie in Velp. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de detailhandel, ben ik nu een van de gezichten achter de balie. Met de medewerksters van het secretariaat verzorgen wij onder andere de agenda’s van de therapeuten en trachten wij een zo passend mogelijke koppeling te maken tussen therapeut en cliënt. Op deze wijze krijgt u direct de juiste behandeling en de juiste zorg, dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan uw herstel geeft mij een fijn gevoel. Iedereen die deel uitmaakt van het Fysio Donders team is gedreven, betrokken en vriendelijk. Mede om deze redenen maakt het dat Fysio Donders een zeer prettige plek is om te werken en dat wij vanuit een prettige werksfeer u ook prettig te woord kunnen staan.

Meer informatie

 
Agathe van den Heuvel
Interieurverzorgster
Hallo, ik ben Agathe en draag zorg voor het interieur in Arnhem.

Meer informatie

Merisha Jasarevic
Interieurverzorgster
Hallo ik ben Merisha en draag zorg voor het interieur op de locatie in Velp en Arnhem.

Meer informatie