Fysiotherapie Velp

Fysio Donders, al 30 jaar uw vertrouwde fysiotherapeut nu ook in Velp.

Onze praktijk bestaat nu meer dan 30 jaar en zit sinds januari 2019 op een extra nieuwe locatie voor fysiotherapie Velp. Wij hebben alle specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en kenniscentrum gericht op ouderen onder één dak.
Wij geloven in samenwerking onder één dak, de lijntjes zijn hierdoor kort en u hoeft ook maar één keer uw verhaal te vertellen. Naast verschillende specialisaties hebben wij ook verschillende disciplines in huis. Denk hierbij aan ergotherapie, cesar mensendieck en diëtist. Door deze samenwerking bekijken wij uw klachten in een breder perspectief. Ook nieuwsgierig geworden naar onze formule? Kom snel langs!

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Onze locatie van de praktijk zit op de locatie: “Villa Daalhuizen” op Arnhemsestraatweg 346, 6881 NK in Velp.
Telefoonnummer: 026-4433523

Wilt u meer weten over de geschiedenis van onze locatie?

Lees hier alles over het monumentale pand en haar geschiedenis

Straatweergave

Kaartweergave

De praktijk bij locatie Velp

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Therapeuten


Jelena Donders-Cuk

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Jelena Donders-Cuk

Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen.
Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk.
Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Lucas Lous

Oefentherapeut, Cesar/Mensendieck, Bedrijvenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Lucas Lous

Ik ben Oefentherapeut (Cesar) met ervaring en ambitie in de bedrijfsoefentherapie. Oefentherapie richt zich op de oorzaak van de klacht te vinden, zichtbaar te maken en aan te pakken. Sommige lichamelijke klachten hebben een diepere oorzaak gevormd door houding, manier van bewegen en gedrag. Wanneer je weet dat ''recht zitten'' een ''goede houding'' is, waarom doen we dit dan niet de hele dag? Waarom komen bepaalde klachten steeds terug? Ik geef u graag de kennis, handvaten en oefeningen om zelf te herstellen, uw hulpvraag te bereiken en toekomstige klachten te voorkomen.
Daarnaast richt ik mij op bedrijfsoefentherapie. Hierbij zijn werkplek-analyses, preventieve workshops voor (arbeidsgerelateerde lichamelijke klachten en het adviseren van optimale ergonomische aanpassingsmogelijkheden enkele taken waar ik mij als Bedrijfsoefentherapeut mee bezig houd.

Eline Opdam

Algemeen fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, MSc Oncologiefysiotherapeut i.o.
 Meer over Eline Opdam

Ik ben Eline Opdam en werk sinds 2019 bij Fysio Donders. Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut ben ik ook oedeemtherapeut. Daarbij kom ik veel in contact met mensen met kanker. Om deze groep optimaal te begeleiden ben ik bezig met de Masteropleiding ‘ Oncologic Physical Therapy'. Fysieke training is onmisbaar voor een zo goed mogelijk herstel bij kanker. Deze begeleiding van mensen met kanker kan zowel in de curatieve, palliatieve als terminale fase plaatsvinden. Ik vind het belangrijk om de mens centraal te zetten bij mijn manier van werken en staat het samen zoeken en opstellen van een behandelplan hierin centraal. Om de snelle ontwikkelingen op het gebied van oncologie bij te houden en te werken met de juiste protocollen, neem ik deel aan het Oncologie Netwerk van Arnhem Noord.

Isa Bammens

Fysiotherapeut, COVID-19 specialist, Hand- en polsspecialist
 Meer over Isa Bammens

Mijn naam Isa Bammens en ik ben sinds augustus 2021 met veel plezier aan het werk bij Fysio Donders als algemeen fysiotherapeut. Individuele aandacht en verder kijken naar de persoon achter de lichamelijke klacht zijn typerend voor mijn manier van werken. Naast algemene fysiotherapie ben ik ook betrokken bij de COVID-revalidatie en de GLI. Samen gaan we aan de gang met een passende behandeling om u zo snel mogelijk van uw klachten te helpen. Naast een doeltreffende behandeling is een goeie sfeer ook heel erg belangrijk! Ik zie u graag terug in de praktijk!

Nora Peppinck

Oefentherapeut cesar/mensendieck, Zwangerfitdocent, Kinderoefentherapeut i.o.
 Meer over Nora Peppinck

Mijn naam is Nora Peppinck. Ik ben in 2018 afgestudeerd als Oefentherapeut (Cesar). Oefentherapie helpt mensen die klachten ervaren in de houding en het bewegingspatroon.
Naast de oefentherapie ben ik geschoold in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde lage rug- en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap.
Sinds september 2020 ben ik begonnen met de opleiding kinderoefentherapie Als kinderoefentherapeut werk ik met kinderen van alle leeftijden en behandel ik motorische hulpvragen zoals een ontwikkelachterstand op de grove of fijne motoriek.
Daarnaast geef ik therapie aan kinderen en tieners met betrekking tot fysieke problematieken zoals rugklachten.

Hielkje de Jong

Fysiotherapeut, Dry needling , Schouderspecialist, Sportspecialist
 Meer over Hielkje de Jong

Mijn naam is Hielkje de Jong en sinds oktober 2020 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in binnen-en buitenland. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende culturen en achtergronden samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Mijn interessegebied ligt bij de actieve mens; van wandelaar tot topsporter. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring als fysiotherapeut, maar ook zelf als sporter. Met mijn specialisatie in dry needling en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen.

Remi van Geenen

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist
 Meer over Remi van Geenen

Mijn naam is Remi van Geenen, ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Nijmegen. Vanaf 1 januari ’21 ben ik in dienst bij Fysio Donders. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar in Uden gewerkt in een kleinere, mooie eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Nu ben ik toe aan een nieuwe en spannende stap, die ook nog wat dichterbij huis is. Ik heb heel veel zin om in deze praktijk aan de slag te gaan om jullie en mijn nieuwe collega’s te leren kennen. Sinds 3 jaar ben ik manueeltherapeut en afgelopen jaar ben ik begonnen met echografie. Het werken in een team, samen met collega’s en ook met jullie patiënten vind ik erg leuk om te doen. Wij zijn er om je de goede kant op te sturen, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoever je komt! Elkaar helpen, versterken en een lolletje op zijn tijd maken mijn dag goed.
Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Wie weet tot snel!👋

Art Scholten

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut i.o.
 Meer over Art Scholten

Mijn naam is Art en sinds 2021 ben ik met plezier werkzaam bij Fysio Donders.
Mijn carrière is begonnen bij het Korps Mariniers waar ik onder andere verantwoordelijk was voor de medische gesteldheid van mijn eenheid. Hier is mijn affiniteit met de (para)medische sector ontstaan, waardoor ik gemotiveerd werd om mij hier verder in te ontwikkelen. Na het behalen van mijn Bachelor of Science in fysiotherapie besloot ik mezelf verder te specialiseren als manueel therapeut. Hiervoor volg ik momenteel de 3-jarige Master of Science manuele therapie aan SOMT University in Amersfoort. Tijdens de master leer ik volgens de meest recente evidentie met veel diepgang kijken naar gezondheidsproblemen en behandelmethodes, welke ik vervolgens direct kan toepassen in de praktijk.
Vaak komen patiënten naar de praktijk met pijn of met een bewegingsbeperking door bijvoorbeeld een blessure of na een operatie. Door middel van ‘hands on’ technieken probeer ik dit te verbeteren, waarna er vaak vrijer bewogen kan worden. In combinatie met doelgerichte oefeningen geeft dit veelal mooie resultaten.
Tijdens mijn behandelingen staat uw hulpvraag centraal, het is belangrijk dat we samen tot een behandelplan komen en realistische doelen stellen. Hierbij combineer ik graag mijn kennis en kunde met uw inzet en motivatie.
Ik sta graag klaar om samen met u aan uw doelstelling te werken!