Fysiotherapie Velp

Fysio Donders, al 30 jaar uw vertrouwde fysiotherapeut nu ook in Velp.

Onze praktijk bestaat nu meer dan 30 jaar en zit sinds januari 2019 op een extra nieuwe locatie voor fysiotherapie Velp. Wij hebben alle specialisaties zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en kenniscentrum gericht op ouderen onder één dak.
Wij geloven in samenwerking onder één dak, de lijntjes zijn hierdoor kort en u hoeft ook maar één keer uw verhaal te vertellen. Naast verschillende specialisaties hebben wij ook verschillende disciplines in huis. Denk hierbij aan ergotherapie, cesar mensendieck en diëtist. Door deze samenwerking bekijken wij uw klachten in een breder perspectief. Ook nieuwsgierig geworden naar onze formule? Kom snel langs!

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Onze locatie van de praktijk zit op de locatie: “Villa Daalhuizen” op Arnhemsestraatweg 346, 6881 NK in Velp.
Telefoonnummer: 026-4433523

Wilt u meer weten over de geschiedenis van onze locatie?

Lees hier alles over het monumentale pand en haar geschiedenis

Straatweergave

Kaartweergave

De praktijk bij locatie Velp

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Therapeuten


Jelena Donders-Cuk

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Jelena Donders-Cuk

Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen.
Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk.
Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Erik Bos

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nek- en schouderspecialist, Dry needling
 Meer over Erik Bos

Hoi , ik ben sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN. Sinds 2007 ben ik manueel therapeut om er vervolgens 2 jaar later mijn professional mastertitel mee te halen. Ik merkte behoorlijk wat meerwaarde aan deze kennis en kunde. Allerlei gewrichtsklachten van het hele lichaam, in het bijzonder de wervelkolom, kan ik nu gerichter behandelen met beter en vooral ook sneller resultaat. U zult sneller minder pijn en meer bewegingsvrijheid ervaren.

Ik hecht in mijn werk veel waarde aan een open communicatie met en een aktieve , coöperatieve houding van diezelfde patiënt. Samen zullen we tot een afgesproken doel/resultaat komen. Deels kan ik , deels zult u zelf moeten aanpakken met gerichte oefeningen/adviezen. Ook hecht ik veel waarde aan het samenwerken met collega’s. Dat is in deze praktijk goed geregeld.

De laatste jaren heb ik me nog verdiept en gespecialiseerd in dry needling en allerlei schouderrevalidatie-cursussen. Erg leuk en handig om deze techniek en kennis te gebruiken in combinatie met manueel therapie.

Ik hoop u met deze beknopte informatie een goed beeld van mij als therapeut te hebben geschetst en zie u graag in de praktijk (Velp of Arnhem) om aan de slag te gaan.

Lucas Lous

Oefentherapeut, Cesar/Mensendieck, Bedrijvenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Lucas Lous

Ik ben Oefentherapeut (Cesar) met ervaring en ambitie in de bedrijfsoefentherapie. Oefentherapie richt zich op de oorzaak van de klacht te vinden, zichtbaar te maken en aan te pakken. Sommige lichamelijke klachten hebben een diepere oorzaak gevormd door houding, manier van bewegen en gedrag. Wanneer je weet dat ''recht zitten'' een ''goede houding'' is, waarom doen we dit dan niet de hele dag? Waarom komen bepaalde klachten steeds terug? Ik geef u graag de kennis, handvaten en oefeningen om zelf te herstellen, uw hulpvraag te bereiken en toekomstige klachten te voorkomen.
Daarnaast richt ik mij op bedrijfsoefentherapie. Hierbij zijn werkplek-analyses, preventieve workshops voor (arbeidsgerelateerde lichamelijke klachten en het adviseren van optimale ergonomische aanpassingsmogelijkheden enkele taken waar ik mij als Bedrijfsoefentherapeut mee bezig houd.

Thijs Steffen

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Schouderspecialist, Rug- nekspecialist, Dry needling
 Meer over Thijs Steffen

Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Eline Opdam

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut
 Meer over Eline Opdam

Ik ben Eline Opdam en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Nijmegen. Tijdens mijn opleiding was ik erg breed geïnteresseerd in de verschillende stromingen buiten het vak. Pas in het werkveld werd de passie voor oedeemtherapie gewekt. In 2019 ben ik dan ook afgestudeerd als oedeemtherapeut. Tijdens het werk als oedeemtherapeut zie ik allerlei patiënten die een vorm van lymfoedeem, veneus oedeem of lipoedeem hebben.
De behandelmethode die ik gebruik wordt de Vodder Methode genoemd. Dit is een zachte massagevorm waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Tijdens mijn behandeling staat de mens in zijn geheel centraal, iets wat dan ook terugkomt in mijn werkwijze. Dit wil zeggen dat we samen gaan kijken naar een passende behandeling om u zo snel en goed mogelijk te helpen bij u klachten.

Inge Kamps

Ergotherapeut
 Meer over Inge Kamps

Ik ben Inge Kamps en ben ergotherapeut bij Ergo Donders. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als ergotherapeute ga ik samen met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en kansen om het dagelijks handelen weer mogelijk te maken. Ik begeleid en ondersteun cliënten met uiteenlopende vraagstukken. Ik adviseer o.a over woningaanpassingen, vervoer-, en rolstoelvoorzieningen om de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Tijdens mijn werkervaring heb ik gemerkt dat mijn interesses ook liggen binnen de chronische pijn- en vermoeidheid van de ergotherapie. Ik vind het een uitdaging om deze doelgroep te behandelen om weer een juiste balans te vinden in de belasting/belastbaarheid in het dagelijks leven. Ook overige vragen met veel problematiek behandel ik met veel plezier.