Dit huis is rond 1900 gebouwd.
In 1930 vindt er een verbouwing plaats. De erker aan de voorzijde wordt weggebroken en ter plaatse wordt de achterliggende kamer vergroot met het oppervlak van deze serre.
In 1954 komt het pand in eigendom van Johanna Houwen, weduwe Seubring, die daar een pension houdt. Op 15-8-1955 verhuist mevrouw Johanna Rietveld samen met zoon Henk en dienstmeisje mej. Kemperman naar de Arnhemsestraatweg 34 . Mevrouw Johanna Rietveld (weduwe van Andreas Jaegermann), runde al een pension in Arnhem. Het pension aan de Arnhemsestraatweg gaat ‘Huize Margot’ heten, naar een dochter van de eerste pensiongast.
In 1962 zijn meneer Jaegerman en mevrouw Kemperman getrouwd. Ze zijn samen met moeder vennoot van de onderneming. Meneer en mevrouw Jaegermann krijgen twee kinderen, die daar grotendeels opgroeien. Het gezin en de pensiongasten worden beschouwd als zijnde één grote familie.
In het pand bevinden zich 8 kamers voor vaste gasten. Drie op de begane gronde en 5 op de eerste verdieping. Alle kamers hebben nog originele plafonds. Op de begane grond is ook de keuken. De mooiste kamers zijn voor de gasten, zelf woont de familie op zolder. Als uitbreiding voor bewoning komt er in de tuin een houten gebouwtje “Dennenoord” en wordt de garage omgebouwd tot een mooie woning
Achter de villa bevindt zich een grote tuin. Deze wordt onderhouden door mevrouw Jaegermann. Tuinieren is haar grote hobby.
In 1971 wordt de achterzijde van het huis uitgebouwd voor een extra kamer. De buitenkant van het huis krijgt een witte coating.
Opvallend zijn de drie bollen op het dak van het pand. Bij de familie Jaegermann zijn ze deze bollen ‘Spoetniks’ gaan noemen, naar de eerste satellieten die door de Russen de ruimte in werden geschoten.
In 1974 gaat het eigendom over naar de zoon Hendrikus Andreas Jaegermann, afdeling-etagechef van het warenhuis Galeries Modernes (voorganger van het de huidige Bijenkorf).De laatste jaren is het geen pension meer, maar een bejaardentehuis. Dit wordt door de overheid opgelegd, als er meer dan vier mensen wonen, ouder dan 65 jaar.
Het pension wordt in 1977 beëindigd. Het Algemeen Ziekenfonds Arnhem wil het perceel kopen maar krijgt geen toestemming van de gemeente om de panden 346 en 348 te koppelen. Het pand wordt dan verkocht aan de Gelderse Accountantskantoren BV en krijgt een kantoorbestemming.
Vanaf 2018 heeft Fysio Donders zich hier gevestigd. De buitenkant is in oude glorie hersteld en de binnenkant is helemaal opgeknapt. De verbouwing heeft 1,5 jaar geduurd. De oude villa heeft ook een redelijk nieuwe achterbouw. De moderne achterbouw heeft een trap die van de oefenzaal tot aan de behandelkamers rondom verbind. Precies wat past in onze visie.
Het pand staat aan de rand van het park Daalhuizen. Daarnaar is de praktijk vernoemd.