Andullatietherapie

Sneller herstellen en pijn verlichten

Heeft u pijnklachten?

Ervaart u door de pijn beperkingen in uw dagelijks leven? Dan adviseren wij gebruik te maken van andullatietherapie.

Andullatietherapie

Andullatietherapie helpt de pijn te verminderen door het revitaliseren van de cellen in uw lichaam. Anduallatietherapie heeft drie effecten in het lichaam:

  • De doorbloeding wordt gestimuleerd tot op het niveau van het kleinste haarvaatje.
  • Het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage).
  • Iedere spiercel in het lichaam wordt individueel van hernieuwde energie voorzien.

Het directe gevolg van slechts 15 minuten andullatietherapie is dat pijnklachten sterk verminderen tot verdwijnen.

Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn ten gevolge van fibromyalgie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler en beweeglijker.  Blijf niet langer lopen met pijnklachten en kom ervaren wat andullatietherapie voor u kan betekenen.

De meerwaarde van andullatietherapie

Deze behandeling biedt kansen aan mensen die nu niet in staat zijn om aan hun fysieke belastbaarheid te werken omdat ze te veel pijn hebben of een gebrek aan energie. Tevens kan het gebruikt worden in een acute fase waar de pijn op de voorgrond treedt en de spierspanningen te groot zijn om manueel behandeld te worden.

Sneller herstellen

Ook na een intensieve fysieke training of na een stressvolle periode kan deze therapie bijdragen aan een optimaal herstel en revitalisering. Tenslotte zijn er ook patiënten met chronische pijn, die nu hun levenskwaliteit handhaven door het gebruik van medicatie. Andullatie kan een sterke toevoeging zijn aan een leven met minder medicatie en meer pijnvrij bewegen!

Levenskwaliteit vergroten

Zowel in preventieve als curatieve zin liggen er dus aanknopingspunten voor Andullatietherapie. Samen met de expertise van de fysiotherapeut, de specialist in beweging, kan dit de levenskwaliteit van heel wat mensen vergroten: leven is immers bewegen.”

Fysio Donders-049

Eerste keer gratis!

De eerste behandeling is voor iedereen gratis! Wij vinden het belangrijk dat u eerst ervaart wat het voor u kan betekenen.

U kunt hierna gebruik maken van deze therapie door middel van een “strippenkaart”. U kunt hierdoor zelf uw pijnklachten onder controle houden. Of neem het power-nap programma voor na een stressvolle periode, of kies voor het programma voor bijvoorbeeld slaapstoornissen

Wij hebben twee strippenkaarten, één van  € 120 voor 10 sessies en één van € 200 voor 20 sessies*.
Ook kunt u gebruik maken van de andullatie therapie voor € 15 per sessie. U hoeft dan geen strippenkaart aan te schaffen.

De Gezondheidswijzer-Arnhem-Fysio-Donders (Pdf, 740 Kb) heeft aandacht besteed aan de inzet van Andullatietherapie in het algemeen en Fysio Donders in het bijzonder.

*Strippenkaart-kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Therapeuten


Esther van der Burg

Secretaresse, Officemanager
 Meer over Esther van der Burg

Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Fysio Donders.
Ik ben officemanager en daarnaast ook verantwoordelijk voor de financiële- en loonadministratie en HR.
Als officemanager zorg ik er samen met het frontofficeteam voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten.
Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden.
Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten. Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Fysio Donders.

Patricia van Vegchel-Oude Nijhuis

Secretaresse
 Meer over Patricia van Vegchel-Oude Nijhuis

Mijn naam is Patricia van Vegchel en ik ben werkzaam bij Fysio Donders als medewerkster frontoffice. Jarenlang heb ik in de verzekeringsbranche gewerkt en op 5 juli 2021 de overstap gemaakt naar Fysio Donders waar ik absoluut geen spijt van heb. Het team van Fysio Donders is een gezellig en deskundig team waar ik graag deel vanuit maak. De veelzijdigheid van mijn baan is ontzettend leuk en vooral het contact met onze cliënten speelt daar een belangrijke rol in! Zo verwelkom ik u als u onze praktijk bezoekt, plan ik voor u uw afspraak en help u als u vragen heeft. In het kort komt het erop neer dat ik er ben voor onze cliënten en onze praktijk. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? Grote kans dat wij elkaar dan een keer spreken!

Saskia Hofmeijer

Secretaresse
 Meer over Saskia Hofmeijer

Mijn naam is Saskia Hofmeijer en sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Fysio Donders als secretaresse. Naast het beantwoorden van de telefoon en het te woord staan van patiënten aan de balie, regel ik allerlei administratieve zaken van de GLI. GLI staat voor gecombineerde leefstijlinterventie en dat betekent dat door wat je doet (jouw gedrag), hoeveel je beweegt en wat je eet (of niet eet) van grote invloed is op hoe je je voelt, hoeveel energie je hebt en wat je weegt.

Bas van Willigen

Frontoffice medewerker
 Meer over Bas van Willigen

Mijn naam is Bas van Willigen en sinds november 2021 maak ik met veel plezier deel uit van het team van Fysio Donders als receptionist.
Oorspronkelijk kom ik uit de horeca en ik heb dan ook in diverse hotels en restaurants gewerkt. Nadat ik veel heb geleerd in deze periode ben ik begonnen met mijn eerste receptiebaan bij een verzorgingstehuis. Na deze gastvrije functies was het dan ook een kleine en logische stap naar Fysio Donders. Er heerst een onwijs gezellige sfeer onder het personeel waar ik dan ook ontzettend graag deel van uit maak.
De veelzijdigheid van deze baan maakt geen dag hetzelfde en is dan ook een echte uitdaging!

Jeanette Schoemaker

Secretaresse, Ondersteuning HR
 Meer over Jeanette Schoemaker

Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.