Andullatietherapie

Sneller herstellen en pijn verlichten

Heeft u pijnklachten?

Ervaart u door de pijn beperkingen in uw dagelijks leven? Dan adviseren wij gebruik te maken van andullatietherapie.

Andullatietherapie

Andullatietherapie helpt de pijn te verminderen door het revitaliseren van de cellen in uw lichaam. Anduallatietherapie heeft drie effecten in het lichaam:

  • De doorbloeding wordt gestimuleerd tot op het niveau van het kleinste haarvaatje.
  • Het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage).
  • Iedere spiercel in het lichaam wordt individueel van hernieuwde energie voorzien.

Het directe gevolg van slechts 15 minuten andullatietherapie is dat pijnklachten sterk verminderen tot verdwijnen.

Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn ten gevolge van fibromyalgie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler en beweeglijker.  Blijf niet langer lopen met pijnklachten en kom ervaren wat andullatietherapie voor u kan betekenen.

De meerwaarde van andullatietherapie

Deze behandeling biedt kansen aan mensen die nu niet in staat zijn om aan hun fysieke belastbaarheid te werken omdat ze te veel pijn hebben of een gebrek aan energie. Tevens kan het gebruikt worden in een acute fase waar de pijn op de voorgrond treedt en de spierspanningen te groot zijn om manueel behandeld te worden.

Sneller herstellen

Ook na een intensieve fysieke training of na een stressvolle periode kan deze therapie bijdragen aan een optimaal herstel en revitalisering. Tenslotte zijn er ook patiënten met chronische pijn, die nu hun levenskwaliteit handhaven door het gebruik van medicatie. Andullatie kan een sterke toevoeging zijn aan een leven met minder medicatie en meer pijnvrij bewegen!

Levenskwaliteit vergroten

Zowel in preventieve als curatieve zin liggen er dus aanknopingspunten voor Andullatietherapie. Samen met de expertise van de fysiotherapeut, de specialist in beweging, kan dit de levenskwaliteit van heel wat mensen vergroten: leven is immers bewegen.”

Fysio Donders-049

Eerste keer gratis!

De eerste behandeling is voor iedereen gratis! Wij vinden het belangrijk dat u eerst ervaart wat het voor u kan betekenen.

U kunt hierna gebruik maken van deze therapie door middel van een “strippenkaart”. U kunt hierdoor zelf uw pijnklachten onder controle houden. Of neem het power-nap programma voor na een stressvolle periode, of kies voor het programma voor bijvoorbeeld slaapstoornissen

Wij hebben twee strippenkaarten, één van  € 120 voor 10 sessies en één van € 200 voor 20 sessies*.
Ook kunt u gebruik maken van de andullatie therapie voor € 15 per sessie. U hoeft dan geen strippenkaart aan te schaffen.

De Gezondheidswijzer-Arnhem-Fysio-Donders (Pdf, 740 Kb) heeft aandacht besteed aan de inzet van Andullatietherapie in het algemeen en Fysio Donders in het bijzonder.

*Strippenkaart-kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Therapeuten


Esther van der Burg

Secretaresse, Officemanager
 Meer over Esther van der Burg

Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders.
Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk.
Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten.
Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan.
Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden.
Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten.
Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Chantal Oeldrig

Secretaresse
 Meer over Chantal Oeldrig

Mijn naam is Chantal Oeldrig, en ik ben secretaresse, receptioniste en revalidatie coördinator bij Donders.
Mocht u een afspraak bij ons willen maken / wijzigen of een vraag hebben via telefoon, balie of mail; dan ontmoet u mij of mijn collega!
Als secretaresse verzorg ik de planningen voor teamvergaderingen en de correspondentie, daarnaast ben ik ook werkzaam als coördinator van het revalidatie gedeelte om voor onze revalidanten een planning op maat te maken.
Dit werk doe ik met veel plezier, wat ik erg leuk vindt aan mijn afwisselende werk is het contact met onze cliënten en mijn collega’s, zodat alles naar wens loopt.
Ik ben dan blij dat ik deel mag uitmaken van het enthousiaste team van Donders.