Velp fysiotherapie

Zoekt u een moderne en gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in Velp?

Fysio Donders, al 30 jaar uw vertrouwde fysiotherapeut nu ook in Velp.

Onze praktijk bestaat nu meer dan 30 jaar en zit sinds januari 2019 op een extra nieuwe locatie in Velp. Wij hebben alle specialisaties onder één dak met één team. Denk aan geriatrie fysiotherapie, manuele therapie, oefenthererapie cesar-mensendieck en ergotherapie.

Neem contact op met een fysiotherapeut in Velp

Onze locatie van de praktijk zit op de locatie:
“Villa Daalhuyzen”
Arnhemsestraatweg 346, 6881 NK in Velp.
Telefoonnummer: 026-4433523

Villa Daalhuyzen is een vrijstaande karakteristieke villa met een moderne achterbouw waar de behandelkamers zijn gesitueerd. Onze praktijk beschikt over circa 17 eigen parkeerplaatsen en is gelegen aan de Arnhemsestraatweg welke de verbinding vormt tussen Arnhem en Velp. De dorpskern van Velp is binnen enkele minuten bereikbaar na een mooie wandeling langs park Daalhuizen. Vind hier u onze routekaart.

Komt u via het openbaar vervoer? Stadsbus 1 stopt voor de deur op bushalte Rozenhagelaan in Velp. Handig als u in Velp woont of nabij het centrum van Arnhem

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Onze locatie is van alle gemakken voorzien, waaronder

Gratis Wifi
Gratis koffie
AED aanwezig

Onze openingstijden zijn momenteel in deze opstartfase:

maandag 8.30-17.00
dinsdag 9.00 – 17.00
woensdag gesloten
donderdag 8.30 – 17.00
vrijdag gesloten

Maak een afspraak met een fysiotherapeut in Velp

Therapeuten


Jelena Donders-Cuk

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Jelena Donders-Cuk

Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen.
Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk.
Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Thijs Steffen

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Schouderspecialist, Rug- nekspecialist, Dry needling
 Meer over Thijs Steffen

Ik ben fysiotherapeut en professional master manuele therapie. Mijn vooropleiding was het CIOS en daarnaast heb ik jaren op topniveau gesport en de verzorging gedaan. Mijn ervaring / deskundigheid ligt vooral op het gebied van de rug- en nekklachten en mensen met klachten van de onderste ledematen (heup, knie, enkel/voet). Naast manuele therapie maak ik gebruik van dry needling en de oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te laten herstellen. Voor mij staat uw hulpvraag centraal; voor de één is dat het lopen van een marathon en voor de ander het zelfstandig strikken van de schoenveters. Of het nou topsport betreft of het uitvoeren van de ‘normale’ dagelijkse activiteiten. Ik ga graag samen met u aan de slag.

Bert Donders

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist, Dryneedling
 Meer over Bert Donders

Ik ben sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut en ben praktijkeigenaar van deze praktijk. Na 1 jaar werkzaam te zijn geweest in Zwitserland, ben ik deze praktijk begonnen in 1981. In 1991 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd in triggerpoint en dry-needling therapie. Deze combinatie is voor mij de 'gouden driehoek' om mensen effectief beter te krijgen, door zowel gewrichten als spieren te behandelen. Iedere patiënt is voor mij een uitdaging! U bent van harte welkom bij mij of een van mijn collega's.

Esther van der Burg

Secretaresse, Officemanager
 Meer over Esther van der Burg

Ik ben Esther van der Burg en sinds november 2013 met ontzettend veel plezier werkzaam bij Donders.
Ik ben officemanager en coördinator van het revalidatie gedeelte van onze praktijk.
Als officemanager zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt zodat onze therapeuten zich enkel op het behandelen van de zorg cliënten hoeven te richten.
Als coördinator van het revalidatie gedeelte verzorg ik de planningen en houdt mij ook bezig met de financiële administratie daarvan.
Het contact met de cliënten is voor mij erg belangrijk, aangezien zij aan kunnen geven wat er nodig is om onze zorg blijvend met hoge kwaliteit aan te kunnen bieden.
Dus mocht u nog verbeterpunten hebben aarzel dan niet en laat het ons weten.
Ik ben er in ieder geval erg trots op om deel uit te mogen maken van het fantastische team dat werkzaam is bij Donders.

Jeanette Schoemaker

Secretaresse, Ondersteuning HR
 Meer over Jeanette Schoemaker

Mijn naam is Jeanette Schoemaker en ik ben sinds juli 2018 met veel plezier werkzaam bij Fysio Donders. Ik heb ruim 25 jaar als secretaresse gewerkt in diverse bedrijven. De laatste 10 jaar heb ik als gastvrouw gewerkt in een hotel. Als secretaresse ondersteun ik de office manager in diverse HR processen. Ik notuleer de teamvergaderingen en werk ook op de frontoffice, waar ik onze cliënten verwelkom en allerlei vragen beantwoord bij de balie of via de telefoon. De veelzijdigheid van deze baan is erg leuk, geen dag is hetzelfde en er is altijd van alles te doen. Daarnaast is het een ontzettend gezellig team om in te werken.

Chantal Oeldrig

Secretaresse
 Meer over Chantal Oeldrig

Mijn naam is Chantal Oeldrig. Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij de frontoffice van Fysio Donders. Mijn functie binnen dit enthousiaste team is secretaresse, receptioniste en PR-medewerkster. Deze werkzaamheden voer ik zowel op de locatie Arnhem als Velp uit. Mocht u een afspraak willen maken of wijzigen, een vraag willen stellen via telefoon, mail of website, dan is de kans groot dat ik deze zal beantwoorden. Als secretaresse verzorg en verwerk ik de afspraken in de agenda's van de therapeuten. Daarnaast verzorg ik de correspondentie via de mail en alle verdere administratieve handelingen die hierbij horen. Verder schrijf ik onze interne nieuwsbrief en houd ik mij bezig met PR-werkzaamheden. Dit werk doe ik met veel plezier. Het contact met onze cliënten vind ik erg prettig aan deze functie. Dat zij met een goed gevoel de praktijk verlaten. Ik ben dan ook blij dat ik deel mag uitmaken van het team van Fysio Donders.

Erik Bos

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut , Rug- nekspecialist, Dry needling
 Meer over Erik Bos

Hoi , ik ben sinds 2000 werkzaam als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN. Sinds 2007 ben ik manueel therapeut om er vervolgens 2 jaar later mijn professional mastertitel mee te halen. Ik merkte behoorlijk wat meerwaarde aan deze kennis en kunde. Allerlei gewrichtsklachten van het hele lichaam, in het bijzonder de wervelkolom, kan ik nu gerichter behandelen met beter en vooral ook sneller resultaat. U zult sneller minder pijn en meer bewegingsvrijheid ervaren.

Ik hecht in mijn werk veel waarde aan een open communicatie met en een aktieve , coöperatieve houding van diezelfde patiënt. Samen zullen we tot een afgesproken doel/resultaat komen. Deels kan ik , deels zult u zelf moeten aanpakken met gerichte oefeningen/adviezen. Ook hecht ik veel waarde aan het samenwerken met collega’s. Dat is in deze praktijk goed geregeld.

De laatste jaren heb ik me nog verdiept en gespecialiseerd in dry needling en allerlei schouderrevalidatie-cursussen. Erg leuk en handig om deze techniek en kennis te gebruiken in combinatie met manueel therapie. Samen met mijn collega Sara Schouten ga ik het Schoudernetwerk van Rijnstate (WSEG) versterken en zijn we verzekerd van de nieuwste kennis en kunde op schouder- en ellebooggebied.

Ik hoop u met deze beknopte informatie een goed beeld van mij als therapeut te hebben geschetst en zie u graag in de praktijk (Velp of Arnhem) om aan de slag te gaan.

Bas Schakel

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Manager 1ste lijnszorg
 Meer over Bas Schakel

Ik ben Bas Schakel en werkzaam als sportfysiotherapeut. Daarnaast ben ik 1ste lijns manager bij Donders.