Trochanter major pijnsyndroom

Pijn aan de buitenkant van de heup


Trochanter major pijnsyndroom:

Pijn aan de buitenkant van de heup die optreedt tijdens het lopen is een typisch verschijnsel van het trochanter major pijnsyndroom. De pijn wordt gevoeld rond de harde knobbel die zich aan de buitenzijde van de heup bevindt.

De aandoening wordt vooral gezien bij vrouwen van middelbare leeftijd en ouder. Ook mannen binnen andere leeftijdsgroepen kunnen er mee te maken krijgen.

100% Gratis heuppijn advies

Heeft u heuppijn en wilt u dit voor de zekerheid laten nakijken bij een heup specialist zonder dat u direct kosten maakt?

Dagelijks hebben wij een gratis inloopspreekuur waar u gratis pijnadvies krijgt van onze heupspecialist zonder doorverwijzing van uw huisarts. Bekijk nu het gratis inloopspreekuur voor heuppijn advies!

Bron: Hierhebikpijn.nl

Therapeuten


Annemiek Varkevisser

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Rug- nekspecialist, Heupspecialist
 Meer over Annemiek Varkevisser

Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk je actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer mensen te enthousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.