Samenwerking

Samenwerken verhoogt de kwaliteit van zorg

Fysio Donders streeft in het kader van kwaliteit van zorg naar een goede samenwerking met verschillende medische disciplines en instanties. Op dit moment heeft de praktijk een samenwerking met:

Indoor Action

Indoor Action uit Arnhem is recentelijk verkozen tot Club van het Kwartaal. Dit is een landelijke onderscheiding die door de vakorganisatie wordt uitreikt aan de meest succesvolle fitnessclub van Nederland op dat moment.
Indoor Action is de grootste all-in fitnessclub in regio Arnhem. Fysio Donders heeft een dependance in de vestiging van Indoor Action. Wij kunnen hierdoor gebruik maken van alle fitnessapparatuur. Ook hebben wij hier ons gratis inloopspreekuur met 2 eigen behandelruimtes.

»Klik hier voor een gratis dagpas t.w.v. 17,50 euro

indoor-action-logo

www.indooraction.nl

Oncologienetwerk Arnhem-Noord

Wanneer u te maken krijgt met kanker verandert er veel in uw leven.  Vaak komt u in contact met meerdere zorgverleners.  Dan is een goede samenwerking van belang.
Oncologisch netwerk Arnhem – Noord is een team van gespecialiseerde zorgverleners.

Oncologie Netwerk Arnhem Noord

www.oncologienetwerkarnhemnoord.nl

Mouchart

en podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen en natuurlijk het looppatroon. Dit kunnen ook klachten hogerop in het lichaam zijn. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en rugklachten. Door verkeerd gebruik kan bijvoorbeeld een overbelasting van een spier of gewricht ontstaan.

Ook behandelen wij huid- en nagelaandoeningen en geven wij preventieve adviezen. Bij elke behandeling zal de podotherapeut zijn/haar uiterste best doen uw klachten te verminderen of op te lossen.

www.podotherapie-arnhem.nl

 

 

Sportmassage e-body

Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. E-body levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters en niet – sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd)

www.e-body.nl

 

 

Runnersworld

Deskundig advies en een professionele loopanalyse zijn de sterke punten van Runnersworld Arnhem. Runnersworld Arnhem beschikt over zeer geavanceerde aanmeetapparatuur waarmee de klant een advies op maat kan krijgen tijdens het aanmeten van de juiste trail-, wandel- of hardloopschoenen.
Een juiste schoen is van heel groot belang tijdens het uitoefen van je favoriete sport.
Het voorkomt blessures en verbetert de sportprestatie. Tijdens het aanmeten wordt er naar verschillende punten gekeken zoals, loopstijl, voetafwikkeling, ondergronden en wat je loop doelen zijn. Dit alles wordt begeleidt door deskundig personeel.Het team van Runnersworld Arnhem staat klaar om alle lopers en wandelaars van de regio te adviseren bij de aanschaf van hardloopschoenen, wandelschoenen, hardloopkleding voor volwassen en kinderen, sportbeha’s, running accessoires, etc.

RW_LOGO ARNHEM_RGB.jpg

http://shop.runnersworld.nl/stores/arnhem/

OLB sports Arnhem
OLB Sports is een winkel gespecialiseerd in sportartikelen. Wij werken samen met OLB voor de verkoop van kwalitatief goede artikelen tegen een gunstige prijs!

OLB sports
www.olbsports.nl

 

RMC groot klimmendaal

Bij Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal komen mensen met een beperking of chronische aandoening om hun persoonlijke revalidatiedoel te behalen. Voor de een is dit zelfstandig wonen, voor de ander aangepast werk of een nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding. Samen met onze betrokken medewerkers verleggen zij hun grenzen telkens weer.

logo klimmendaal
www.grootklimmendaal.nl

Bicycle-Kings
Bicycle-Kings heeft passie voor fietsen, de sport en zijn beoefenaars. Bicycle-Kings is een bedrijf die Dynamische bikefitting toegankelijk maakt voor fietsers van alle niveaus tegen een betaalbare prijs. Te veel fietsers zijn te lang bezig om een juiste zit te vinden. Menigeen lukt dat niet en “lijdt” daardoor onnodig, zeker wanneer er veel kilometers worden gemaakt. Wij gaan uit van het idee dat de fiets moet passen bij de renner en niet dat de renner zich moet aanpassen aan de fiets. Door middel van een Dynamische BikeFit kunnen wij jou perfect op de fiets zetten en je klachten op de fiets wegnemen of verminderen. Voor iedere wielerliefhebber hebben we wat wils, of je nu pas begint met fietsen of prof bent, wij zijn zelf actieve fietsers en helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets en de daarbij behorende houding.