Samenwerking

Samenwerken verhoogt de kwaliteit van zorg

Fysio Donders streeft in het kader van kwaliteit van zorg naar een goede samenwerking met verschillende medische disciplines en instanties. Op dit moment heeft de praktijk een samenwerking met:

Coöperatie Paramedie Gelderland Midden

Coöperatie Paramedie Gelderland Midden staat voor een regionale aanpak van specifieke zorgbehoeften van de inwoners van Gelderland-Midden, passend bij het regiobeeld en in lijn met het Integraal Zorg Akkoord (IZA).

 

Ergotherapie Sadik

Zelfstandig dingen kunnen ondernemen geeft een gevoel van vrijheid. Voor mensen met een lichamelijke of psychische beperkingen is zelfstandigheid echter niet altijd vanzelfsprekend. Ergotherapie Sadik is een gevestigde praktijk in Arnhem en omgeving.

 

Indoor Action

Indoor Action uit Arnhem is recentelijk verkozen tot Club van het Kwartaal. Dit is een landelijke onderscheiding die door de vakorganisatie wordt uitreikt aan de meest succesvolle fitnessclub van Nederland op dat moment.
Indoor Action is de grootste all-in fitnessclub in regio Arnhem. Fysio Donders heeft een dependance in de vestiging van Indoor Action. Wij kunnen hierdoor gebruik maken van alle fitnessapparatuur. Ook hebben wij hier ons gratis inloopspreekuur met 2 eigen behandelruimtes.

indoor-action-logo


Oncologienetwerk Arnhem-Noord

Wanneer u te maken krijgt met kanker verandert er veel in uw leven.  Vaak komt u in contact met meerdere zorgverleners.  Dan is een goede samenwerking van belang.
Oncologisch netwerk Arnhem – Noord is een team van gespecialiseerde zorgverleners.

Oncologie Netwerk Arnhem Noord

Mouchart

Een podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen en natuurlijk het looppatroon. Dit kunnen ook klachten hogerop in het lichaam zijn. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en rugklachten. Door verkeerd gebruik kan bijvoorbeeld een overbelasting van een spier of gewricht ontstaan.

Ook behandelen wij huid- en nagelaandoeningen en geven wij preventieve adviezen. Bij elke behandeling zal de podotherapeut zijn/haar uiterste best doen uw klachten te verminderen of op te lossen.

 

 

Vitasens
Diëtistenpraktijk Vitasens bestaat uit zes diëtisten met elk een eigen expertise. We vullen elkaar aan met onze interesses en specialismen. Onze praktijk wordt ondersteund door een praktijkassistente.

 

Bergman Clinics

Bij Bergman Clinics kunt u terecht voor een scala aan klachten, variërend van pijn aan uw schouder, knie, heup, hand, voet, enkel,  rug en nek maar ook voor sportletsel.

In de focusklinieken in Arnhem werken uitsluitend zeer ervaren specialisten. Tijdens uw behandeling wordt u begeleid door een professioneel team die er samen voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op de been bent. Ook wordt gewerkt met het one-stop-shop principe, waarbij vervolgonderzoeken vrijwel altijd direct na uw poli-afspraak plaatsvinden.

bergman clinics fysio donders

 

 

Rijnstate

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van het netwerk COPD. Bij ons krijgt u gerichte fysiotherapeutische zorg voor de COPD onder begeleiding van  een daartoe gespecialiseerde fysiotherapeut.
Doel van het netwerk is het optimaliseren van de zorg rond de COPD patiënt door samenwerking met longartsen, longverpleegkundige specialisten , huisartsen  en fysiotherapeuten in de regio Arnhem.

 

Sportmassage e-body

Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. E-body levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters en niet – sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd)

 

Runnersworld

Deskundig advies en een professionele loopanalyse zijn de sterke punten van Runnersworld Arnhem. Runnersworld Arnhem beschikt over zeer geavanceerde aanmeetapparatuur waarmee de klant een advies op maat kan krijgen tijdens het aanmeten van de juiste trail-, wandel- of hardloopschoenen.
Een juiste schoen is van heel groot belang tijdens het uitoefen van je favoriete sport.
Het voorkomt blessures en verbetert de sportprestatie. Tijdens het aanmeten wordt er naar verschillende punten gekeken zoals, loopstijl, voetafwikkeling, ondergronden en wat je loop doelen zijn. Dit alles wordt begeleidt door deskundig personeel.Het team van Runnersworld Arnhem staat klaar om alle lopers en wandelaars van de regio te adviseren bij de aanschaf van hardloopschoenen, wandelschoenen, hardloopkleding voor volwassen en kinderen, sportbeha’s, running accessoires, etc.

RW_LOGO ARNHEM_RGB.jpg

 

 

HRC Powerful Ageing

Fysiotherapiepraktijk Fysio Donders is geregistreerd partner van HRC Powerful Ageing. Powerful Ageing is een innovatieve interventie die zicht richt op het langer zelfstandig thuis blijven wonen en het verbeteren van de kwaliteit van leven onder de ouder wordende inwoners van gemeente Rheden en Rozendaal. Door de interventie te volgen kan de ouder wordende inwoner blijven participeren in zijn of haar omgeving. Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om deze wetenschappelijk onderbouwde interventie uit te voeren en de deelnemers te begeleiden tijdens het trainen en toepassen in de thuissituatie.