Samenwerking

Samenwerken verhoogt de kwaliteit van zorg

Fysio Donders streeft in het kader van kwaliteit van zorg naar een goede samenwerking met verschillende medische disciplines en instanties. Op dit moment heeft de praktijk een samenwerking met:

RevaZorg

Heeft u veel last van lichamelijke pijnklachten, last van chronische vermoeidheid of zit u psychisch met uzelf in de knoop en blijven uw klachten of problemen maar aanhouden ondanks dat u al bij verschillende specialisten onder behandeling bent geweest? Dan kan RevaZorg een uitkomst bieden met haar multidisciplinaire aanpak. Revazorg is een stichting met landelijke dekking.

REVAZORG NEW_05.cdr
www.revazorg.nl

Indoor Action

Indoor Action uit Arnhem is recentelijk verkozen tot Club van het Kwartaal. Dit is een landelijke onderscheiding die door de vakorganisatie wordt uitreikt aan de meest succesvolle fitnessclub van Nederland op dat moment.
Indoor Action is de grootste all-in fitnessclub in regio Arnhem. Fysio Donders heeft een dependance in de vestiging van Indoor Action. Wij kunnen hierdoor gebruik maken van alle fitnessapparatuur. Ook hebben wij hier ons gratis inloopspreekuur met 2 eigen behandelruimtes.

»Klik hier voor een gratis dagpas t.w.v. 17,50 euro

indoor-action-logo

www.indooraction.nl

Oncologienetwerk Arnhem-Noord

Wanneer u te maken krijgt met kanker verandert er veel in uw leven.  Vaak komt u in contact met meerdere zorgverleners.  Dan is een goede samenwerking van belang.
Oncologisch netwerk Arnhem – Noord is een team van gespecialiseerde zorgverleners.

Oncologie Netwerk Arnhem Noord

www.oncologienetwerkarnhemnoord.nl

Mouchart

en podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen en natuurlijk het looppatroon. Dit kunnen ook klachten hogerop in het lichaam zijn. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en rugklachten. Door verkeerd gebruik kan bijvoorbeeld een overbelasting van een spier of gewricht ontstaan.

Ook behandelen wij huid- en nagelaandoeningen en geven wij preventieve adviezen. Bij elke behandeling zal de podotherapeut zijn/haar uiterste best doen uw klachten te verminderen of op te lossen.

www.podotherapie-arnhem.nl

 

Rijnstate

Ziekenhuis rijnstate afd. orthopedie schoudernetwerk. De doelstelling is om kennis te delen en gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde protocollen. Hierdoor komen we tot een efficiënte samenwerking met fysiotherapeuten in de regio wat resulteerde in een ‘schoudernetwerk’.

Rijnstate Arnhem
www.rijnstate.nl

Sportmassage e-body

Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. E-body levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters en niet – sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd)

www.e-body.nl

Blessurewijzer

Blessurewijzer is een samenwerkingsverband van Fysiotherapeuten verspreid over Nederland.

Wij bieden u een snelle oplossing voor uw klachten hier in Arnhem. Wij bieden hulpmiddelen zoals braces, die wij uit voorraad kunnen leveren. U kunt daardoor ter plekke het juiste product aanschaffen voor uw klacht. Geen anonieme webshop, maar persoonlijk contact in onze praktijk. Dus geen gedoe met het heen en weer zenden van pakketjes maar gewoon de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten.

www.blessurewijzer.nu

 

Runnersworld

Deskundig advies en een professionele loopanalyse zijn de sterke punten van Runnersworld Arnhem. Runnersworld Arnhem beschikt over zeer geavanceerde aanmeetapparatuur waarmee de klant een advies op maat kan krijgen tijdens het aanmeten van de juiste trail-, wandel- of hardloopschoenen.
Een juiste schoen is van heel groot belang tijdens het uitoefen van je favoriete sport.
Het voorkomt blessures en verbetert de sportprestatie. Tijdens het aanmeten wordt er naar verschillende punten gekeken zoals, loopstijl, voetafwikkeling, ondergronden en wat je loop doelen zijn. Dit alles wordt begeleidt door deskundig personeel.Het team van Runnersworld Arnhem staat klaar om alle lopers en wandelaars van de regio te adviseren bij de aanschaf van hardloopschoenen, wandelschoenen, hardloopkleding voor volwassen en kinderen, sportbeha’s, running accessoires, etc.

RW_LOGO ARNHEM_RGB.jpg

http://shop.runnersworld.nl/stores/arnhem/

Laatum en Poos fysiotherapie


van Laathum en Poos fysiotherapie is een collega PLUS-praktijk uit Velp. Deze praktijk is gespecialiseerd in vooral kinderen en fysiotherapie voor ouderen. Wij wisselen op praktijkniveau informatie met elkaar uit van management tot zorginhoudelijk.

van Laathum en Poos Velp
www.fysiovanlaatumpoos.nl

OLB sports Arnhem
OLB Sports is een winkel gespecialiseerd in sportartikelen. Wij werken samen met OLB voor de verkoop van kwalitatief goede artikelen tegen een gunstige prijs!

OLB sports
www.olbsports.nl

 

RMC groot klimmendaal

Bij Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal komen mensen met een beperking of chronische aandoening om hun persoonlijke revalidatiedoel te behalen. Voor de een is dit zelfstandig wonen, voor de ander aangepast werk of een nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding. Samen met onze betrokken medewerkers verleggen zij hun grenzen telkens weer.

logo klimmendaal
www.grootklimmendaal.nl

 

Wittemeer

Samen met ambitieuze fysiotherapiepraktijken breng je de zorg voor patiënten op een hoger plan. Zonder degelijke praktijkvoering is duurzame excellente patiëntenzorg echter niet mogelijk. Daarom ondersteunt Wittemeer Netwerk fysiotherapiepraktijken vooral bij hun praktijkvoering.

Basis CMYK

www.wittemeer.nl

Mindfull Run Arnhem
Hardlopen / wandelen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het ‘hier en nu’.

www.mindfulfitarnhem.nl

Livit
Livit levert de meeste oplossingen in maatwerk of confectie: orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutisch elastische kousen, sportkousen, reiskousen, compressietherapie, zwachtelen, prothesen, orthesen voor hand, voet, been, hoofd, rug, knie, schouder, vinger, pols, nek, heup, romp, enkel, of teen.
Voor al uw voetklachten werken ze met een (gratis) 3D voetscan. Mede dankzij deze scan kunnen ze kortere levertijden bieden voor uw orthopedische schoenen.
Voor kinderen bieden wij speciale producten aangepast aan de behoeften van kind en ouder: redressiehelm, korset, spreidbroek, orthesen voor hoofd, nek, rug, heup, romp, been, voet.
Omdat Livit bij ons in het pand aanwezig is, hebben wij korte lijntjes met onze disciplines en snelle levertijden.

Livit_Orthopedie

www.livit.nl

 

Bicycle-Kings
Bicycle-Kings heeft passie voor fietsen, de sport en zijn beoefenaars. Bicycle-Kings is een bedrijf die Dynamische bikefitting toegankelijk maakt voor fietsers van alle niveaus tegen een betaalbare prijs. Te veel fietsers zijn te lang bezig om een juiste zit te vinden. Menigeen lukt dat niet en “lijdt” daardoor onnodig, zeker wanneer er veel kilometers worden gemaakt. Wij gaan uit van het idee dat de fiets moet passen bij de renner en niet dat de renner zich moet aanpassen aan de fiets. Door middel van een Dynamische BikeFit kunnen wij jou perfect op de fiets zetten en je klachten op de fiets wegnemen of verminderen. Voor iedere wielerliefhebber hebben we wat wils, of je nu pas begint met fietsen of prof bent, wij zijn zelf actieve fietsers en helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte fiets en de daarbij behorende houding.