Indoor Action

Indoor Action sportfondsenbad Arnhem

Geschiedenis van Indoor Action

Indoor Action bestaat al bijna 25 jaar! Hoe is het ooit begonnen?
In 1929 begon het allemaal in het Sportfondsenbad. Het zwembad is inmiddels gedicht en dit is de ruimte waar we nu onze groepslessen geven. Onder het zwembad hebben we ook nog een functionele trainingsruimte. De kantine van het zwembad is een besloten groepsleszaal waar er lessen zoals Bodybalance en Yoga geven. Wist je dat het dak, net als bij het Gelredome, rolbaar was en ooit open kon? In de oorlog is dit verloren gegaan. De oude elementen van dit dak zijn nog wel steeds zichtbaar.

In 1996 was de geboorte van Indoor Action.
Van herkomst is Indoor Action een groepsfitnessclub. Dit houdt in dat er een uitgebreid en professioneel aanbod in groepslessen zijn. Dit is tot op heden nog steeds het geval, maar hebben Indoor Action is ook flink geprofessionaliseerd op het gebied van fitness en personal training.
Fysio Donders is hier sinds 2012 bijgekomen met 2 behandelruimtes en maakt gebruik van de factiliteiten van Indoor Action.

sportfondsenbad-arnhem

Door de jaren heen is het Sportfondsenbad drastisch verbouwd. Toch heeft Indoor Action voor zover mogelijk was, de oude elementen intact gehouden. Zelfs in onze nieuwe horeca zie je veel oude elementen terug.