Fysio Fitness

Sporten onder begeleiding van onze professionals

Wilt u weer fitter worden?

Fysio fitness is bedoeld voor iedereen die onder begeleiding van een van onze fit coaches veilig en gericht wil trainen. Wij hebben één doel en dat is uw doel. Uw fysiotherapeut maakt een programma voor u op maat zodat u weer fitter wordt.

Ben u uitbehandeld?

U kunt uw fitness traject voorzetten na de therapie. Ook als u geen klachten heeft, kunt u in onze vertrouwde omgeving terecht om uw doelen te bereiken. Wij helpen u graag!

Wij bieden u:

– een persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door een (sport)fysiotherapeut,
– een intakegesprek op maat (optioneel),
– een modern ingerichte oefenzaal met moderne apparatuur (Kinesis apparatuur van Technogym)
– begeleiding door een ervaren fysiotherapeut,
– trainen in een kleine groep van 8 tot 10 personen,
– vrijstelling van betaling (in overleg) als u door blessures tijdelijk niet kunt trainen,
– geen inschrijfgeld,
– ruime gratis parkeergelegenheid,
– gratis koffie en water

Dag Van Tot
Maandag 19:00 uur 20:00 uur
Dinsdag 09:00 uur 10:00 uur
Woensdag 09:00 uur 10:00 uur
Woensdag 19:00 uur 20:00 uur
Donderdag 19:00 uur 20:00 uur

Voor meer informatie kunt u een Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Een van onze fit coaches zal ik een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uitleggen wat wij eventueel voor u kunnen betekenen voor een langdurig gezonde leefstijl

Fysio Fitness in Arnhem

Kom langs en vraag naar de mogelijkheden

U bent van harte welkom om eerst de sfeer te proeven en te praten over de mogelijkheden. Wij willen u daar graag in helpen, neem contact met ons op.

Therapeuten


Joyce de Reus

Fysiotherapeut, Echografist, Spier- pees specialist EPTE, Fysio fitness
 Meer over Joyce de Reus

Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Karlijn Vos

Fysiotherapeut, Hand- en polsspecialist, Osteopaat i.o.
 Meer over Karlijn Vos

Ik ben Karlijn Vos en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. In 2019 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en zie ik dus veel hand, pols en elleboogklachten. De hand is complex en wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, wat mij uitdaagt om samen met u aan de slag te gaan om klachten op een zo effectieve, leuke en leerzaam volle manier op te lossen.
Als nieuwe uitdaging ben ik begonnen met de opleiding osteopathie.

Joeri Kempkes

Fysiotherapeut, Trainingsspecialist, Fysiofitness
 Meer over Joeri Kempkes

Mijn naam is Joeri Kempkes en afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voordat ik mijn studie fysiotherapie begon heb ik het CIOS in Arnhem gevolgd. Tijdens het CIOS heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de fitnessbranche waarin ik 7 jaar werkzaam ben geweest, waarvan 3 jaar als personal trainer/coach. Mede hierdoor heb ik de afgelopen jaren een sterke passie en affiniteit ontwikkeld voor een gezonde levensstijl met training en voeding wat ik meedraag als fysiotherapeut. Sport gerelateerde klachten en andere klachten waarbij er getraind moet worden spreken mij dan ook erg aan. Mijn drive is altijd om te streven naar het beste en samen met u ga ik de uitdaging aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het lichamelijk herstel. Mede door oorzaak gerichte handelingen, goede communicatie en concrete plannen hoop ik de doelstelling samen met u te bereiken. Bent u er klaar voor?