Fysio Fitness

Sporten onder begeleiding van onze professionals

Wilt u weer fitter worden?

Fitness bij Fysio Donders betekent trainen middels een passend en doelstelling gericht trainingsplan dat wordt opgesteld door een medische fitcoach met kennis van sport en training. Het trainingsplan wordt zelfstandig uitgevoerd in kleine groepen van maximaal 8 personen onder intensieve coaching en ondersteuning van de Fitcoach. Tijdens de trainingsperiode wordt de progressie elke 6 weken in kaart gebracht middels hertesten en een evaluatiemoment, zodat wij ten allen tijde de beste zorg kunnen leveren. Wij staan te popelen om je te ontvangen en samen aan de slag te gaan met het realiseren van jouw gewenste lichamelijke doelstellingen.

 

Wij bieden de volgende trainingsmogelijkheden

 • Doorgaan met trainen na het afronden van de fysiotherapeutische behandelingen.
 • Afslanken met sportieve ondersteuning in een medische omgeving.
 • Kracht en conditietraining in een medische omgeving.

Wat maakt ons anders dan het trainen in de sportschool?

 • Intensieve coaching en ondersteuning in kleine groepen van maximaal 8 personen. Je zult nooit alleen worden gelaten, wij zitten er altijd kort op voor het beste resultaat.
 • Trainen onder de expertise van een fitcoach met kennis van sport en training.
 • Geen standaardisatie in trainingsschema’s, maar een bij u passend en doelstelling gericht trainingsplan.
 • Elke 6 weken in kaart brengen van uw resultaten om uw progressie inzichtelijk te maken en indien nodig het trainingsplan tijdig aan te passen.
 • Trainen binnen de fysiotherapiepraktijk, zodat u in geval van opkomende klachten altijd snel een afspraak kunt maken bij een van onze fysiotherapeuten.
 • Altijd de mogelijkheid tot medisch advies van de Fitcoach.
 • Trainen in een kleinschalige omgeving.
 • Een stok achter de deur door de intensieve coaching en ondersteuning van onze Fitcoach.
 • Kwaliteit van trainen en resultaat behalen staat voorop, maar de gezelligheid daarbij wordt niet vergeten.
 • Geen inschrijfgeld en altijd gratis koffie en water.

 

Dag Van Tot
Maandag t/m vrijdag 08:30 uur

16:00 uur

12:30 uur

20:00 uur

Vrijdag 08:30 uur 12:30 uur
Zaterdag 08:30 uur 12:30 uur

Voor meer informatie kunt u een Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Een van onze fit coaches zal in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uitleggen wat wij eventueel voor u kunnen betekenen voor een langdurig gezonde leefstijl

  Fysio Fitness in Arnhem

  Kom langs en vraag naar de mogelijkheden

  U bent van harte welkom om eerst de sfeer te proeven en te praten over de mogelijkheden. Wij willen u daar graag in helpen, neem contact met ons op.

  Therapeuten


  Emiel van den Berg

  Fitcoach
   Meer over Emiel van den Berg

  Mijn naam is Emiel, sinds september 2021 ben ik werkzaam als Fitcoach bij Fysio Donders. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Fysiotherapie. Verder heb ik de NASM Personal Training en Minor Sportvoeding afgerond. Ik probeer tijdens de begeleiding en trainingen die ik geef zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven. Dit doe ik door methodes en oefeningen toe te passen waar ik zelf achter sta.
  Ik geloof in verandering op lange termijn door steeds kleine aanpassingen te maken in jouw systeem. Mijn taak om jou daarbij te helpen.

  Lars Bartels

  Fitcoach
   Meer over Lars Bartels

  Mijn naam is Lars Bartels en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach. Vanaf oktober 2020 ben ik begonnen bij Fysio Donders met een stageperiode vanuit het CIOS. Ik zit nu in het laatste jaar met profiel Fitness & Health, als ik hiermee klaar ben ga ik me klaarmaken voor de opleiding tot fysiotherapeut. Ik geef op maandagmiddag en vrijdagochtend de buitentrainingen, hopelijk tot snel!

  Michel van Heeswijk

  CEO fitness, Leefstijlcoach, Fitcoach
   Meer over Michel van Heeswijk

  Hi, ik ben Michel van Heeswijk, 29 jaar en ik kom uit Nijmegen. Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Fysio Donders als fitcoach. Hiervoor heb ik de opleidingen Sport en Bewegen (richting bewegingsagogiek en Fit!Vak diploma) en Sport, Gezondheid en Management op de HAN in Nijmegen afgerond. Tijdens de laatste studie volgde ik de minor voedings- en beweegcoach en heb ik in juni 2021 mijn accreditatie voor leefstijlcoach gehaald en sta ik ingeschreven bij de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland.
  Coaching op een gezonde leefstijl is waar mijn passie ligt, gespecialiseerd in ben en waar ik je graag bij wil begeleiden!
  Naast werkzaamheden als fitcoach en leefstijlcoach heb ik ervaring in personal training en bootcamps.
  Het werken in een multidisciplinair team vind ik helemaal top. Ik ben van mening dat je samen met verschillende professionals het best iemand kan begeleiden.
  Wil je graag door mij begeleid worden binnen de fysio fitness?
  Ik ben elke maandag-, woensdag- en donderdagochtend aanwezig! Tot snel!

  Doran Eijkelkamp

  Fitcoach
   Meer over Doran Eijkelkamp

  Mijn naam is Doran Eijkelkamp en ik ben vanaf 1 oktober 2022 werkzaam als fitcoach bij Fysio Donders. Ik heb de opleiding sport & bewegen gevolgd en mij gespecialiseerd tot leefstijlcoach. Ik kijk er naar uit om mijn passie hierin met jullie te delen! Zelf fitness ik al een aantal jaar en ben dan ook 4 keer in de week in de sportschool te vinden. Willen jullie mij nog beter leren kennen of heb je verdere vragen? Kom dan op dinsdag begeleid sporten tussen 8.30 en 12.30 uur. Ik heb er zin in! Hopelijk tot snel!