Fysio op afstand

Zelf trainen met onze kennis

In de persconferentie van 23 maart 2020, zijn er nieuwe maatregelen getroffen om de kwetsbare groep te beschermen. Dit betekent voor onze praktijk dat wij, per direct, zoveel mogelijk fysio op afstand aanbieden middels videoconsult.

Als u zich aanmeld voor een nieuwe klacht, zal de secretaresse aan één van onze fysiotherapeuten vragen om u terug te bellen en via het stappenplan bepalen of zorg op dit moment geïndiceerd is fysiek medisch noodzakelijk of dat het mogelijk via een videoconsult kan worden gedaan.

Fysiotherapie op afstand

Maak nu een afspraak

Wij voeren al jaren online videoconsulten uit, vergoed door uw zorgverzekeraar. U krijgt een uitnodiging van uw therapeut om op afstand te praten via een beveiligde verbinding en eventueel oefeningen te kunnen doornemen.Wij combineren oefeningen op maat, voorlichting en meetinstrumenten in één handige app.

Handig als u niet naar de praktijk kan of durft te komen door de Corona crisis 

 

1. U logt in op PhysiApp

Log hier in voor uw online oefenschema of gesprek met uw therapeut door het downloaden van onze applicatie voor iOS of Android. U ontvangt van uw therapeut een toegangscode via de e-mail. Die kan u hier invullen.

 
Vertrouwelijke informatie? Geboortejaar vereist.
Als er vertrouwelijke informatie in het programma staat (zoals een oefenvideo met de cliënt in beeld), dan zal u voor de zekerheid ook uw geboortejaar in moeten voeren om toegang te krijgen tot het programma

2. Voltooi vragenlijst (indien toegewezen)

Physitrack laat u kiezen uit vele uitkomstmaten, het kan zijn dat u een vragenlijst ontvangt van onze therapeut.

3. Voorlichtingsmateriaal

Als er door uw therapeut is gekozen voor voorlichtingsmateriaal, dan ziet u deze voordat u het oefenprogramma opent.

4. Zie de geplande oefeningen voor vandaag

PhysiApp toont elke dag welke oefeningen er voor die dag gepland staan. Het is hierbij ook mogelijk vooruit of terug te kijken naar oefeningen die op andere dagen gepland staan of stonden.
 

5.Klik op de oefening om de video te bekijken

6. Klik op “Voltooi”

Als uw therapeut de therapietrouw wilt bijhouden, is het mogelijk om aan te geven in welke mate u de oefening heeft uitgevoerd (dus ook aantal herhalingen, sets, gewicht et cetera). U kan ook pijnscores aangeven of een bericht sturen over uw ervaringen.

Resultaten

AIs uw therapeut beslist de therapietrouw bij te houden, is het voor u mogelijk om zelf de resultaten tijdens het programma te bekijken.

Maak nu een afspraak

Veilig Videobellen

Zie het stappenplan voor een beeldbellen afspraak

  1. Onze therapeut nodigt u uit & begint het gesprek
  2. U ontvangt een uitnodiging om deel te nemen aan de oproep via e-mail
  3. U logt in op PhysiApp om de oproep te accepteren.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van Mijn Fysio Donders? Dan kunt u contact opnemen met onze praktijk via 026- 44 33 523.

fysiotherapie op afstand