Sportmassage

Uw spieren voelen weer soepel aan

Wat kan sportmassage voor u betekenen?

Heeft u last van een stijf gevoel in uw nek, rug, kuiten, armen, etc.? Dan kunt u bij ons terecht voor sportmassage. Wij zijn erop gericht om spierspanningen te herstellen en de conditie van spieren te onderhouden. Wij zijn er in gespecialiseerd om verhardingen in spieren op te sporen en vervolgens los te maken d.m.v. handtechnieken (knedingen en wrijvingen). Hierdoor zal de doorbloeding worden aangezet en worden de afvalstoffen weer sneller afgevoerd, waardoor het stijve gevoel/spanning in het desbetreffende deel verdwijnt.

Fysio Donders-077

Een ander effect van massage is psychische en lichamelijke ontspanning, het lichaam herstelt sneller en de stofwisseling wordt positief beïnvloed. 

Sportmassage is niet alleen voor sporters (recreatief of professioneel) weggelegd. Ook niet-sporters maken gebruik van sportmassage. In het dagelijkse leven, door ons werk of andere activiteiten wordt ons lichaam belast. Het effect van sportmassage is dan ook zeer effectief.

Kosten

Deze massages staan los van de fysiotherapie behandelingen en dienen derhalve ter plaatse afgerekend te worden.

Minuten                 Prijs
30                     €    34,00
45                     €    42,00
60                     €    54,00

Ook is het mogelijk een strippenkaart af te nemen: U betaald voor 9 behandelingen van 30 – 45 – 60 – 90 minuten en ontvangt de 10e behandeling gratis! 

Reken voor het 1ste consult minimaal 45 minuten. Na aanmelding ontvangt u een intakeformulier dat u per email retour kan sturen.

Voor een afspraak kunt u met ons bellen 026 – 44 33 523, of u stuurt een mail naar info@fysiodonders.nl