Sportfysiotherapie

Optimale bewegingsvrijheid is waar het in het leven om draait

In diverse ‘takken van sport’ staan wij momenteel aan de top. Of u nu terugkomt van een blessure of haar in de toekomst liever wilt vermijden, wij staan graag voor u klaar.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor optimale training, voorbereiding op een wedstrijd/uitdaging, het corrigeren van uw houding, maar ook voor professionele begeleiding om op verantwoorde wijze te leren bewegen en eten.

Kortom, ongeacht uw klacht of wens, samen werken we in een juiste atmosfeer naar het gewenste resultaat.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In onze praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

Fysio Donders-104

Vergoeding

Sportfysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering van de reguliere fysiotherapie behandelingen. Uiteraard willen wij u helpen om te kijken hoe u verzekerd bent. Neem contact met ons op.

Therapeuten


Tijmen Gores

Fysiotherapeut
 Meer over Tijmen Gores

Mijn naam is Tijmen Gores, medio 2017 ben ik afgestudeerd voor mijn bachelor van de opleiding fysiotherapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ik ben vooral geïnteresseerd in sport gerelateerde en sport specifieke aandoeningen. Of dit nou een verdraaide knie van voetballen of een overbelaste schouder tijdens het fitness. Ik ben veel in de oefenzaal te vinden om u te ondersteunen in het actieve herstel na een blessure. Samen zullen we na de dobber van een blessure er aan gaan werken om uw beoogde doelen te behalen.