Adductiegerelateerde liespijn

Letsel aan de binnenzijde van het bovenbeen


Adductiegerelateerde liespijn:

Liespijn is een veel voorkomende klacht onder sporters. Het kan verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is letsel aan de heupadductoren. Dit is een spiergroep die zich aan de binnenzijde van het bovenbeen bevindt.

Letsel van de heupadductoren wordt vaker gezien bij voetballers en sporten als hardlopen, volleybal, turnen, schaatsen en dansen.

100% Gratis liespijn advies

Heeft u liespijn en wilt u dit voor de zekerheid laten nakijken bij een lies specialist zonder dat u direct kosten maakt?

Dagelijks hebben wij een gratis inloopspreekuur waar u gratis pijnadvies krijgt van onze liesspecialist zonder doorverwijzing van uw huisarts. Bekijk nu het gratis inloopspreekuur voor liespijn advies!

Bron: Hierhebikpijn.nl

Therapeuten


Annemiek Varkevisser

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Rug- nekspecialist, Heupspecialist
 Meer over Annemiek Varkevisser

Ik ben sinds 1994 fysiotherapeute en heb in 2001 de specialisatie manuele therapie in Amersfoort afgerond. Ik vind het erg belangrijk je actief te betrekken bij het herstel van het bewegingsapparaat, zoals het meegeven van oefeningen en adviezen. Ik probeer mensen te enthousiasmeren om te gaan bewegen en daarbij helpt ons fysio fitnessprogramma.