Word jij onze nieuwe psycholoog bij Revazorg?

RevaZorg is een erkende landelijke organisatie voor poliklinische medisch specialistische revalidatiezorg en richt zich op patiënten met chronische pijn (zoals SOLK), vertraagd herstel na letsel, operatie of ziekte en begeleiding na een CVA. De problematiek van deze doelgroep is divers en vraagt een gerichte aanpak waarbij verschillende disciplines nauw samenwerken.

Voor de locatie in Arnhem zijn wij op zoek naar een
Psycholoog (m/v) die ervaring heeft met onze doelgroep en met werken in een multidisciplinair team – voor 8 uur per week met mogelijkheden tot uitbreiding

Wat houdt het werk in
Stemming, angst, trauma, acceptatie- en verwerkingsproblematiek zijn veel voorkomende klachten die in verband staan met lichamelijke klachten. Als psycholoog binnen de revalidatie verzorg je een kort intakegesprek en diagnostiek. Daarop volgt een teamoverleg waarin professionele doelen worden opgesteld, gericht op de hulpvraag van de patiënt. Vervolgens vindt afstemming plaats waarbij het behandelplan verdeeld wordt over de diverse disciplines. Jij als psycholoog weet welke onderwerpen aan bod dienen te komen tijdens de behandeling. Het teamoverleg wordt geleid door een ervaren revalidatiearts, die vervolgens de ontwikkelingen van de patiënt nauwgezet volgt en zo nodig bijstuurt.
Onze behandeltrajecten duren doorgaans 4 maanden. Wij streven uiteindelijk naar een grote mate van zelfstandigheid van de patiënt, zodat de patiënt weer zoveel mogelijk zelf de regie voert over zijn of haar gezondheid. Om dit te kunnen bewerkstelligen, leveren wij maatwerk van hoog niveau waarbij de patiëntbeleving erg belangrijk is.

Jouw profiel
Jij bent in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding psychologie en je hebt enige ervaring met werken binnen revalidatiegeneeskunde. Je bent een gedreven psycholoog, werkt graag binnen een enthousiast team en hebt affiniteit met fysiek functioneren. Je hebt kennis van diverse behandelmogelijkheden en kunt deze accuraat inzetten.
Pas jij in het team? Overtuig ons en wij gaan graag met je in gesprek.

Wat verwachten wij

– Een proactieve werkhouding
– Teamspeler
– Leergierig
– Flexibele instelling
– Doelgericht werken
– Enthousiasme en bevlogen attitude

Wat bieden wij

RevaZorg biedt jou een werkplek in een groeiende organisatie en binnen een enthousiast team. Op de praktijk dienen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden aan. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV voor 20 december 2017 te mailen naar Esther van der Burg, Office Manager, esther@fysiodonders.nl. Wil je inhoudelijke informatie dan kan je contact opnemen met Wietske Gougon op telefoonnummer 026-4433523 of via wietske@revadonders.nl. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.revazorg.nl .

Geplaatst op: 07-12-2017

Reageren