Vacature manueel therapeut Arnhem/Velp

24 uur - 40 uur per week

De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals ergo en oefentherapie.
We werken verder samen met verschillende andere partners in de gezondheidszorg.

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Vanwege aanhoudende groei, zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Manueel Therapeut (24 uur – 40 per week)

Wat houdt het werk in

Als manueel therapeut werk je samen met de andere fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Wij hebben 2 locaties in Arnhem en 1 locatie in Velp, in goed overleg kunnen wij nader bepalen waar jij het best je werkzaamheden kunt verrichten.
Mocht je naast deze doelgroep ook graag andere doelgroepen zien, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Fysio Donders biedt een prettige / mooie werkplek en wil jouw helpen te ontwikkelen tot de therapeut die jij graag wilt worden. Er is mogelijkheid tot uitbreiding.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding fysiotherapie afgerond en hebt je gespecialiseerd als manueel therapeut, of bent hiermee bezig. Jij bent een gedreven therapeut en werkt graag binnen een enthousiast team.

Als ‘plus’ praktijk willen wij werken op het hoogste niveau. Pas jij in het team? Overtuig ons!

Wat verwachten wij

  • (bijna) afgestudeerd manueel therapeut
  • Een proactieve werkhouding
  • Projectmatig kunnen werken
  • Enthousiasme en bevlogen attitude
  • Klantgericht
  • Samenwerken

Wat bieden wij

Fysio Donders biedt jou een werkplek in een groeiende organisatie en binnen een enthousiast team. Op de praktijk dienen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden aan. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken?

Solliciteer dan direct door je gegevens achter te laten via onderstaande formulier


    Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 026-4433523. Meer informatie over onze praktijk is te vinden op op www.fysiodonders.nl