Vacature geriatrie fysiotherapeut

24 uur per week

De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals ergo en oefentherapie.
We werken verder samen met verschillende andere partners in de gezondheidszorg.

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Vanwege aanhoudende groei, zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Geriatrie fysiotherapeut (24 uur per week)

Wat houdt het werk in

We zoeken een geriatrische fysiotherapeut of in opleiding om samen met onze huidige geriatrische fysiotherapeut (MSc) de geriatrie binnen ons team en daarbuiten nog meer te profileren. De werkzaamheden zullen op onze praktijk in Arnhem zijn, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden op onze andere locaties in Velp en bij Indoor Action.
Mocht je naast deze doelgroep ook graag andere doelgroepen zien, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Fysio Donders biedt een prettige / mooie werkplek en wil jouw helpen te ontwikkelen tot de therapeut die jij graag wilt worden.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding fysiotherapie afgerond en hebt je gespecialiseerd in de Oedeemfysiotherapie, of bent hiermee bezig. Jij bent een gedreven therapeut en je werkt graag binnen een enthousiast team. Affiniteit met oncologische klachten is een pré.  We zouden je graag zien toetreden tot het oncologie netwerk.

Als ‘plus’ praktijk willen wij werken op het hoogste niveau. Pas jij in het team? Overtuig ons!

Wat verwachten wij

  • (bijna) afgestudeerde geriatriefysiotherapeut of affiniteit met
  • Een proactieve werkhouding
  • Projectmatig kunnen werken
  • Enthousiasme en bevlogen attitude
  • Klantgericht
  • Samenwerken

Wat bieden wij

Fysio Donders biedt jou een werkplek in een groeiende organisatie en binnen een enthousiast team. Op de praktijk dienen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden aan. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV voor 11 februari 2021 naar Bas Schakel, manager 1e lijn, te mailen bas@fysiodonders.nl. Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 026-4433523. Je mag vragen naar Bas Schakel. Meer informatie over onze praktijk is te vinden op www.fysiodonders.nl