Update beleid omtrent Corona 24 maart 2020

Zoals gisteren in de persconferentie duidelijk naar voren kwam, zijn er nieuwe maatregelen om de kwetsbare groep te beschermen. Dit betekent voor onze praktijk dat wij, per direct, onze consulten gaan omzetten naar videoconsulten. Als dit niet mogelijk is, volgen wij een stappenplan om te bepalen of de behandeling dan op de praktijk kan plaatsvinden. Dit stappenplan is opgesteld door onze beroepsvereniging en is bedoeld om alleen medisch noodzakelijke behandelingen voort te zetten. Als uw therapeut besluit dat dit het geval is en u op de praktijk behandeld gaat worden, zullen hier wel de nodige voorzorgsmaatregelen voor genomen worden, zoals zoveel mogelijk 1,5m afstand. Bij voorkeur komt u dan ook alleen naar de afspraak.

Als u zich aanmeld voor een nieuwe klacht, zal de secretaresse aan één van onze fysiotherapeuten vragen om u terug te bellen en via het stappenplan bepalen of zorg op dit moment geïndiceerd is of dat het mogelijk via een videoconsult kan worden gedaan.

Wij hopen hiermee zoveel mogelijk zorg nog door te kunnen laten gaan, maar wel in een andere vorm. Wij hopen op uw begrip. Heeft u vragen, kunt u altijd bellen naar 026-4433523 of mailen naar info@fysiodonders.nl

 

Geplaatst op: 24-03-2020

Reageren