Ergotherapeut gezocht!

De experts bij Fysio Donders voelen zich persoonlijk betrokken bij de gezondheid van onze cliënten en werken met passie in een team met een optimaal resultaat! Wij zijn een moderne en dynamische praktijk met 25 therapeuten, verdeeld over 3 locaties in Arnhem en Velp en hebben diverse specialisaties en disciplines in huis zoals fysiotherapie, oefentherapie en diëtetiek. We werken verder samen met verschillende andere partners in de gezondheidszorg.

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Vanwege de groei van de praktijk en de vraag naar ergotherapie, willen wij ons ergotherapie team uitbreiden. We zijn per direct op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Ergotherapeut voor 12-20 uur per week

Per direct een enthousiaste ergotherapeut(e) gezocht voor Fysio Donders te Arnhem. Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.

Wat houdt het werk in?

In de eerstelijnszorg zien we op dit moment voornamelijk cliënten met complexe zit problematiek, chronische pijn, chronische moeheid, werkplekadviezen, houdingsproblematiek.

Fysio Donders is een groeiende organisatie, waarbij nieuwe mogelijkheden zich regelmatig aandienen. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat er de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Wat verwachten wij?

· Afgeronde opleiding HBO – Ergotherapie

· In het bezit van rijbewijs

Affiniteit met:

· Complexe zit problematiek

· Houding- en bewegingsproblematiek

Wat bieden wij?

We zijn op zoek naar iemand met een flexibele instelling, welke zowel zelfstandig kan werken als in teamverband. Je bent communicatief sterk en open en staat stevig in je schoenen. Daarnaast heb je een kritische houding m.b.t. eigen functioneren en kan je reflecteren op eigen kunnen.

Ben jij die enthousiaste en gedreven collega die wij zoeken?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV naar Bas Schakel, manager 1e lijn te mailen via bas@fysiodonders.nl vóór 1 december 2022. Wil je meer informatie over deze baan of over ons bedrijf, bel gerust 026-4433523.

Geplaatst op: 13-10-2022

Reageren