Ma tm za gratis fysio inloopspreekuur!

Nu pijn = nu GRATIS gezien worden en advies op maat door een fysiotherapeut! Kom langs voor een check of advies want elke dag hebben wij een gratis inloopspreekuur, zonder verwijzing van een arts!

Als je pijn hebt, wil je eigenlijk gelijk even weten hoe het zit. Bij Fysio Donders doen we er graag alles aan om mensen te helpen “beter te worden” en “gezond te blijven”. Niets is ons daarin teveel. Wie een probleem heeft, wil dat namelijk snel opgelost zien. En dat geldt zeker voor uw gezondheid. Bij Fysio Donders kennen wij geen wachtlijsten en beseffen wij als geen ander dat ook uw tijd kostbaar is. Sterker nog: bij ons kun je dezelfde dag terecht voor een gratis check!

Fysio Donders biedt daarom een unieke service aan haar patiënten en verwijzers. In de afgelopen decennia heeft Fysio Donders namelijk niet alleen veel kennis en knowhow opgebouwd, maar bovendien geleerd om efficiënt te werken. Daarom staat voor deze “zelfde dag dienst”  een gespecialiseerd en zeer ervaren behandelteam aan zorgprofessionals iedere dag (maandag t/m zaterdag) voor u klaar!

 

Maandag            20:00 uur-21:00 uur                       locatie Velperweg

Dinsdag              18.00 uur – 19.00 uur                     locatie Indoor Action

Woensdag          18:00 uur-19:00 uur                       locatie Velperweg

Donderdag         20:00 uur-21:00 uur                       locatie Velperweg

Vrijdag                17.00 uur – 18.00 uur                      locatie Velperweg

Zaterdag              11.00 uur – 12.00 uur                     locatie Indoor Action

DSC_0122-2 kopie

Geplaatst op: 02-10-2016

Reageren