Corona / Covid-19

Covid-19 revalidatie en omgang

Wij hebben meerdere Corona fysiotherapeuten in Arnhem in ons team om u te helpen in uw COVID-19 klachten en de revalidatie omtrent hiervan. Daarnaast zijn er voorschriften voor ieder zijn of haar bezoek in deze Corona periode bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem en Velp.

Welkom

Fysio Donders is geopend voor alle behandelingen. In overleg met de overheid zijn richtlijnen opgesteld waarmee we de fysiotherapie op een, voor u en ons, veilige manier kunnen voortzetten. In de praktijk volgen we de door het RIVM goedgekeurde richtlijnen nauwgezet op, zodat de veiligheid gewaarborgd is.

Wij verzoeken u de volgende maatregelen op te volgen

corona fysiotherapie arnhem

Door de ruim opgezette locatie en het goed managen van de bezettingsgraad zijn we in staat u veilig maar ook nog steeds gastvrij te ontvangen.  Een mondkapje is niet meer verplicht, wel gewenst binnen de 1,5 meter. Onze therapeuten hebben wel een mondkapje op binnen de 1,5 meter voor uw en onze veiligheid

COVID-19 specialisten

Onze collega’s Jelena en Walter hebben als longfysiotherapeut de Corona cursus gehad en u kunnen helpen in uw revalidatie! Wij zijn bekend met multidisciplinair werken en werken nauw samen met onze ergotherapeut en dietist. Wat betekent dit? Bent u ook vermoeid?

De cursus gaat onder andere in op het volgende:
➡️Achtergrond informatie over het virus;
➡️Na behandeling op de intensive care;
➡️Verwijzingen en vergoedingen;
➡️Fysiotherapeutische behandeling;
➡️Samenwerkingen met andere vormen van zorg.

Lees hier meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Op deze manier zijn wij goed voorbereid omtrent de behandeling van deze doelgroep.

We blijven in overleg met u om de beste zorg op maat aan te bieden zodat u ondanks alle maatregelen zo goed mogelijk geholpen wordt.

Therapeuten


Jelena Donders-Cuk

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Jelena Donders-Cuk

Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen.
Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk.
Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Walter Henao Parra

Fysiotherapeut, Chronisch specialist, Longaandoeningen COPD, Dry needling, COVID-19 specialist
 Meer over Walter Henao Parra

Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Britt Veenman

Diëtist
 Meer over Britt Veenman

Hoi ik ben Britt Veenman en ben werkzaam als diëtist in Arnhem

Ali Nedjati

Fysiotherapeut, Dry Needling, COVID-19 specialist
 Meer over Ali Nedjati

Mijn naam is Ali Nedjati en sinds februari 2021 werkzaam bij Fysio Donders. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Arnhem & Nijmegen heb ik als fysiotherapeut ervaring opgebouwd in de revalidatiesetting en eerstelijnssetting. Hierdoor is ook de affiniteit ontstaan om met mensen van verschillende klachten samen te werken. Geen blessure, klacht of persoon is gelijk en daarom probeer ik samen met u, aan de hand van het meest recent wetenschappelijke onderzoek, de doelen vast te stellen. Met mijn specialisatie in dry needling, COVID en enthousiasme probeer ik samen met u de gestelde doelen te behalen. Daarnaast ligt mijn interesse in de revalidatie casuïstiek en behandel ik alle algemene lichamelijke klachten.

Tom van Gompel

Fysiotherapeut, COVID-19 specialist, Sportfysiotherapeut, Kniespecialist
 Meer over Tom van Gompel

Mijn naam is Tom van Gompel, 24 jaar en sinds januari de nieuwe aanwinst van Fysiotherapie Donders!
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd en na 2 waarnemingen ben ik hier gestart als Algemeen Fysiotherapeut.
Ik ben zeer sportief ingesteld, waardoor mijn affiniteit bij sport gerelateerde klachten ligt. Dit betekent niet dat ik de rest niet behandel, want in alles zie ik een (leuke) uitdaging!
Als therapeut ben ik er voor jou als patiënt én persoon en wil ik gezamenlijk een geschikt behandeltraject opstellen om zo samen richting een goed herstel te komen.
Ik ben aanwezig gedurende de week op dinsdagochtend, woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.
Wellicht tot in de praktijk! 👋

Iris Karpenko

Ergotherapeut
 Meer over Iris Karpenko

Ik ben Iris Karpenko en ben ergotherapeut bij Ergo Donders. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als ergotherapeut ga ik samen met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en kansen om het dagelijks handelen weer mogelijk te maken. Ik adviseer binnen Fysio Donders o.a over voorzieningen en belasting/belastbaarheid om de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Naast deze ervaring, heb ik ook ervaring opgedaan in de kinderergotherapie en gehandicaptenzorg. Maar ook overige handelingsvragen behandel ik met veel plezier!

ReagerenGRATIS INLOOPSPREEKUUR: Zonder doorverwijzing van uw huisarts