Corona / Covid-19

Covid-19 revalidatie en omgang

Wij hebben 2 Corona fysiotherapeuten in Arnhem in ons team om u te helpen in uw COVID-19 klachten en de revalidatie omtrent hiervan. Daarnaast zijn er voorschriften voor ieder zijn of haar bezoek in deze Corona periode bij onze fysiotherapiepraktijk in Arnhem en Velp.

Welkom

Fysiotherapie valt onder de categorie zorg. Wij blijven open en staan voor u klaar. Fitness groepen worden voorlopig opgeschort in de trainingszalen op de praktijk tot iedergeval 19 januari 2021.

Fysio Donders is geopend voor alle medische behandelingen. In overleg met de overheid zijn richtlijnen opgesteld waarmee we de fysiotherapie op een, voor u en ons, veilige manier kunnen voortzetten. In de praktijk volgen we de door het RIVM goedgekeurde richtlijnen nauwgezet op, zodat de veiligheid gewaarborgd is.

Wij verzoeken u de volgende maatregelen op te volgen

corona fysiotherapie arnhem

Door de ruim opgezette locatie en het goed managen van de bezettingsgraad zijn we in staat u veilig maar ook nog steeds gastvrij te ontvangen.

COVID-19 specialisten

Onze collega’s Jelena en Walter hebben als longfysiotherapeut de Corona cursus gehad en u kunnen helpen in uw revalidatie! Wij zijn bekend met multidisciplinair werken en werken nauw samen met onze ergotherapeut en dietist. Wat betekent dit? Bent u ook vermoeid?

De cursus gaat onder andere in op het volgende:
➡️Achtergrond informatie over het virus;
➡️Na behandeling op de intensive care;
➡️Verwijzingen en vergoedingen;
➡️Fysiotherapeutische behandeling;
➡️Samenwerkingen met andere vormen van zorg.

Lees hier meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Op deze manier zijn wij goed voorbereid omtrent de behandeling van deze doelgroep.

We blijven in overleg met u om de beste zorg op maat aan te bieden zodat u ondanks alle maatregelen zo goed mogelijk geholpen wordt.

Therapeuten


Jelena Donders-Cuk

Fysiotherapeut, Geriatrie fysiotherapeut, Ouderenspecialist, COVID-19 specialist
 Meer over Jelena Donders-Cuk

Ik ben Jelena Donders - Cuk en werk hier naast algemeen fysiotherapeut ook als master geriatrie fysiotherapeut. Dit houdt in dat ik een specialisatie heb, speciaal gericht op ouderen.
Iedereen zal bij ouder worden zo lang mogelijk onafhankelijk in de eigen omgeving willen blijven functioneren. Voldoende dagelijkse beweging is dan heel belangrijk.
Progressie van fitheid vraagt net als bij herstel van beweegproblemen een actieve leefstijl. Individuele aandacht en professionele begeleiding kenmerken mijn werkstijl. Wat het meest aanspreekt is de juiste balans vinden tussen professionele begeleiding en een ontspannen sfeer . Ik help je daar graag bij!

Walter Henao Parra

Fysiotherapeut, Chronisch specialist, Longaandoeningen COPD, Dry needling, COVID-19 specialist
 Meer over Walter Henao Parra

Ik heb mijn opleiding in de USA gevolgd en ben in 1997 in Miami afgestudeerd. Daarna heb ik het Nederlands diploma voor Fysiotherapie aan de Hogeschool Nijmegen behaald. Ook heb ik het Amerikaans diploma orthopaedisch fysiotherapeut. Ik verzorg de groepsbehandelingen voor onze patienten bij sportschool Indoor Action waarvoor ik ook de cursus begeleiding van diabetici heb gevolgd. Verder heb de cursus Mulligan-concept , N.S.A. Stenvers en triggerpointbehandeling gevolgd. Daarnaast verzorg ik ook de fysio-fitheidsscan.

Britt Veenman

Diëtist
 Meer over Britt Veenman

Hoi ik ben Britt Veenman en ben werkzaam als diëtist in Arnhem

Inge Kamps

Ergotherapeut
 Meer over Inge Kamps

Ik ben Inge Kamps en ben ergotherapeut bij Ergo Donders. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als ergotherapeute ga ik samen met de cliënt op zoek naar mogelijkheden en kansen om het dagelijks handelen weer mogelijk te maken. Ik begeleid en ondersteun cliënten met uiteenlopende vraagstukken. Ik adviseer o.a over woningaanpassingen, vervoer-, en rolstoelvoorzieningen om de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Tijdens mijn werkervaring heb ik gemerkt dat mijn interesses ook liggen binnen de chronische pijn- en vermoeidheid van de ergotherapie. Ik vind het een uitdaging om deze doelgroep te behandelen om weer een juiste balans te vinden in de belasting/belastbaarheid in het dagelijks leven. Ook overige vragen met veel problematiek behandel ik met veel plezier.

ReagerenGRATIS INLOOPSPREEKUUR: Zonder doorverwijzing van uw huisarts