Revalidatiegeneeskunde

Geen wachttijden, vergoed door de zorgverzekeraar en een heel team staat voor jou klaar!

Lichamelijke en/of Geestelijke klachten? Blijf er niet mee lopen!

Wordt u door pijn-, psychische en/of lichamelijke klachten beperkt om de ‘gewone’ dagelijkse handelingen te verrichten? Dit kan bijvoorbeeld zijn als gevolg van een operatie, ongeval of aandoening.Met behulp van ons multidisciplinaire team gaat u werken aan uw herstel om weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren, thuis en op het werk! Bij 93% van alle clienten leidt de aanpak van Reva Donders tot een duurzame oplossing. We beginnen in ons revalidatiecentrum met een gesprek met onze revalidatiearts op onze locatie.Dit bepaalt welke behandelaars het beste bij uw klachten betrokken kunnen worden.Het betreft hier onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeut, maatschappelijk werker, psycholoog, haptotherapeut, oefentherapeut, logopedist, en/of orthopedisch schoenmaker. Dit team van specialisten werkt samen met u aan uw behandelprogramma.

revalidatiegeneeskunde

Voor behandeling in ons centrum heeft u een verwijzing van uw arts nodig.De kosten van de behandeling worden volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Wanneer u al een verwijzing heeft voor een revalidatiebehandeling of voor de revalidatiearts, kunt u zich direct aanmelden. U kunt bellen of langskomen voor een afspraak.

Voor meer informatie zie onze partner: www.revadonders.nl

Revalidatie Donders Arnhem

Vergoeding

De kosten voor een revalidatietraject worden vergoed vanuit de basisverzekering. Voor meer informatie zie de overkoepelende stichting www.revazorg.nl

REVAZORG revalidatie Arnhem