Psychologie

Gesprekken op maat om je verder te helpen

Wij focussen ons niet alleen op het lichaam, ook de geest is belangrijk. Psychologische begeleiding is een toevoeging en heeft een goed effect op bijvoorbeeld gewicht te verliezen, motivatie te vinden om in beweging te komen, stemmingsklachten, angstklachten, chronische vermoeidheid, chronische pijn, herstel van lichamelijke of psychische klachten, eetproblematiek, burn-out of stress klachten, onzekerheid/lage zelfwaardering of andere struikelblokken waar u hulp bij nodig heeft. De psychologische begeleiding zijn behandelingen die door wetenschappelijk onderzoek op maat gemaakt zijn om zo het grootste effect te bewerkstelligen.

Ruime ervaring

Onze psychologen hebben ruime ervaring in het behandelen van o.a. stemmingsklachten (depressie), angstklachten (sociale angst, PTSS, fobieën etc.), chronische vermoeidheid, chronische pijn, herstel van lichamelijke of psychische klachten, eetproblematiek (boulimia, overeten, obesitas etc.), motivatieproblemen, burn-out of stress klachten, onzekerheid/lage zelfwaardering en meer.

Fysio Donders-090

Vergoeding

Onze psychologen zijn aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, hierdoor is het in veel gevallen mogelijk om (een gedeelte van) de behandelingen vergoedt te krijgen, afhankelijk van het type behandeling en uw zorgverzekering. Meer informatie hierover vindt u op http://de-nfg.nl/vergoedingen.html.

Therapeuten


Couzijn Evers

Mental Coach
 Meer over Couzijn Evers

Mijn naam is Couzijn Evers en ik ben als mental coach verbonden aan het revalidatie team van Donders. Het is mijn missie om samen met de patiënt te zoeken naar mogelijkheden en wegen om zo goed mogelijk om te gaan met de situatie. Voor iedere patiënt is dat een persoonlijke uitdaging want iedereen is uniek, dus ook in zijn of haar (pijn)klacht. Wat voor iedereen wel geldt is dat het revalideren niet vanzelf gaat. Revalideren is hard werken en goede begeleiding en mentale ondersteuning is daarbij essentieel. Het mooie bij revalidatie Donders is dat we het echt met elkaar doen. Het gehele team: voor en vooral samen met de patiënt. Iedereen vanuit zijn eigen discipline kwaliteit en verantwoordelijkheid. Dat leidt tot het beste resultaat!

Sam Jebbink

Psycholoog
 Meer over Sam Jebbink

Ik ben Sam Jebbink, in 2000 afgestudeerd als Psycholoog en sinds mei 2015 werkzaam bij Donders. In de praktijk heb ik te maken met cliënten die beperkt worden door pijn-, psychische en/of lichamelijke klachten beperkt om de 'gewone' dagelijkse handelingen te verrichten. Dit kan bijvoorbeeld zijn als gevolg van een operatie, ongeval of aandoening. Met behulp van ons revalidatieteam ga ik samen met u werken aan uw herstel om weer zo goed mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Ik heb me gespecialiseerd in de emotionele huishouding van de psychen en richt de behandeling op het balanceren van gedachten en gevoel. Verder ben ik gespecialiseerd in het verwerken van traumatische ervaringen waarbij ik gebruik maak van EMDR of EFT technieken. Ik wil graag wat voor u betekenen.