Fysio fitheidsscan

Binnen een half uur advies op maat!

De fysio fitheidscan is een hulpmiddel om u te adviseren en te begeleiden bij het weer gaan bewegen voor een goede gezondheid en fitheid. Deze scan is ontwikkeld door het KNGF.

Wat houdt een fysio fitheidsscan in?

De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. korte vragenlijst
  2. conditie
  3. kracht (naar keuze)
  4. lenigheid (naar keuze)
  5. coördinatie (naar keuze)
  6. huidplooimeting
  7. uitslag

Voorafgaand aan uw scan ontvangt u een korte vragenlijst. De fysiotherapeut neemt tijdens uw scan de vragen en antwoorden met u door en wordt u geïnformeerd over Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens kunt u zelf ervaren wat deze norm inhoudt en wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen worden er een aantal andere testen bij u afgenomen. Zo krijgen wij inzicht in de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.

Na afloop van de testen bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig toe te passen zijn.

Klik hier voor meer informatie over de fysiofitheidscan.

_MG_6712

Vergoeding

Het is gratis als u verzekerd bent bij Menzis met een aanvullend pakket.
De fysio fitheidsscan kost anders eenmalig 45 euro. Uiteraard willen wij u helpen om te kijken hoe u verzekerd bent. Neem contact met ons op.

 

Therapeuten


Joeri Kempkes

Fysiotherapeut, Fitcoach, Trainingsspecialist, Knie- en enkelspecialist
 Meer over Joeri Kempkes

Mijn naam is Joeri Kempkes en afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Voordat ik mijn studie fysiotherapie begon heb ik het CIOS in Arnhem gevolgd. Tijdens het CIOS heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de fitnessbranche waarin ik 7 jaar werkzaam ben geweest, waarvan 3 jaar als personal trainer/coach. Mede hierdoor heb ik de afgelopen jaren een sterke passie en affiniteit ontwikkeld voor een gezonde levensstijl met training en voeding wat ik meedraag als fysiotherapeut. Sport gerelateerde klachten en andere klachten waarbij er getraind moet worden spreken mij dan ook erg aan. Mijn drive is altijd om te streven naar het beste en samen met u ga ik de uitdaging aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het lichamelijk herstel. Mede door oorzaak gerichte handelingen, goede communicatie en concrete plannen hoop ik de doelstelling samen met u te bereiken. Bent u er klaar voor?

Joyce de Reus

Fysiotherapeut, Echografist, Spier- pees specialist EPTE
 Meer over Joyce de Reus

Ik ben Joyce de Reus, afgestuurd fysiotherapeut aan de Hogeschool THIM van der Laan te Nieuwegein. Voor mijn studie fysiotherapie heb ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) succesvol afgerond. Door mijn vooropleiding vind ik het erg leuk om te werken met sport gerelateerde klachten. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in spier- en peesklachten. Ik zie het als een uitdaging om samen met u de gestelde doelen te behalen!

Karlijn Vos

Fysiotherapeut, Hand- en polsspecialist, Osteopaat i.o.
 Meer over Karlijn Vos

Ik ben Karlijn Vos en ik heb de studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Sinds 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio Donders. In 2019 ben ik afgestudeerd als handtherapeut en zie ik dus veel hand, pols en elleboogklachten. De hand is complex en wordt veel gebruikt in het dagelijks leven, wat mij uitdaagt om samen met u aan de slag te gaan om klachten op een zo effectieve, leuke en leerzaam volle manier op te lossen.
Als nieuwe uitdaging ben ik begonnen met de opleiding osteopathie.