Vacature Algemeen Fysiotherapeut

Fysio Donders is een sterk groeiend fysiotherapeutisch bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Wij bieden met een groot multidisciplinair team naast fysiotherapie en manuele therapie nog veel meer gespecialiseerde disciplines aan.

Bij Fysio Donders werken wij met een gedreven en ambitieus team. Wij zijn op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Algemeen Fysiotherapeut (36-38 uur per week)

Wat houdt het werk in
Als fysiotherapeut werk je samen met de andere fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Wij hebben vier verschillende locaties binnen Arnhem en Velp. Buiten de werkzaamheden op onze praktijk in Arnhem/Velp zal je ook regelmatig werkzaamheden verrichten en spreekuur houden op onze locatie die is gevestigd bij de sportschool Indoor Action in Arnhem.

Jouw profiel
Je hebt een Hbo-opleiding fysiotherapeut afgerond. Jij bent een gedreven therapeut, je werkt graag binnen een enthousiast team. Een pré is affiniteit voor werken met ouderen, bekkenfysiotherapie en/of neurologische aandoeningen. Enige werkervaring is een pré.

Als plus praktijk willen wij werken op het hoogste niveau. Pas jij in het team? Overtuig ons!

Wat verwachten wij

  • Een proactieve werkhouding
  • Bereidheid om op twee avonden in de week of één dagdeel in het weekend te werken
  • Projectmatig kunnen werken
  • Enthousiasme en bevlogen attitude
  • Werken op ‘plus’ niveau

Wat bieden wij
Fysio Donders biedt jou een werkplek in een groeiende organisatie en binnen een enthousiast team. Op de praktijk dienen zich regelmatig nieuwe mogelijkheden aan. Ben je iemand met een ondernemende geest dan bestaat de mogelijkheid voor uitbreiding van uren.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV te sturen naar Bas@fysiodonders.nl Wil je meer informatie dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 026-4433523. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.fysiodonders.nl .