Sportfysiotherapie

Optimale bewegingsvrijheid is waar het in het leven om draait

In diverse ‘takken van sport’ staan wij momenteel aan de top. Of u nu terugkomt van een blessure of haar in de toekomst liever wilt vermijden, wij staan graag voor u klaar.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor optimale training, voorbereiding op een wedstrijd/uitdaging, het corrigeren van uw houding, maar ook voor professionele begeleiding om op verantwoorde wijze te leren bewegen en eten.

Kortom, ongeacht uw klacht of wens, samen werken we in een juiste atmosfeer naar het gewenste resultaat.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen. In onze praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie.

Fysio Donders-104

Vergoeding

Sportfysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering van de reguliere fysiotherapie behandelingen. Uiteraard willen wij u helpen om te kijken hoe u verzekerd bent. Neem contact met ons op.

Therapeuten


Willianne Pierik

Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, Manueel therapeut i.o.
 Meer over Willianne Pierik

Ik ben Willianne Pierik en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut.
Gezien mijn grote interesse in sport-gerelateerde aandoeningen-en revalidatie, maar ook de revalidatie in de breedste zin van het woord, heb ik de Master Sportfysiotherapie gevolgd, welke ik in 2013 met succes heb afgerond.
Zowel bij sport-gerelateerde klachten, als bij chronische en/of neurologische aandoeningen kan ik door deze specialisatie gericht aandacht geven aan de revalidatie. Daarnaast ben ik in 2014 begonnen met de Master Orthopedische Manuele Therapie welke ik in 2017 hoop af te ronden.
Ik hou van een actieve benadering tijdens de herstelfase, waarin de mens centraal staat.
Topsport bestaat voor mij uit het beste halen uit jezelf en daar ben ik dan ook naar op zoek tijdens de revalidatie. Pak die kans en maak van je klacht een uitdaging, ik help je daarbij graag.